Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım onu devletdemi yaptırcan
Yumurta çatlaması için havucu ne zamsn yemeliyiz?
Nere kiz yaylaTünaydın herkese
Biz de yaylaya çıktık hava buz gibi. Kasvetli yağmurlu hava en sevdiğimdir zaten
Ohhh mis gibi hava ne güzel biz burda İst da bir dolu yağdı yolun ortasında arabada kaldık ödüm koptu hastenye vardığınızda tansiyonum 15 olmuştu korkudanTünaydın herkese
Biz de yaylaya çıktık hava buz gibi. Kasvetli yağmurlu hava en sevdiğimdir zaten
İyi yapmışsın canımAnen canım özelde epey pahalı wala hazır randevu bulmuşum değerlendirelim
Ben devlete gidiyorum ama randevu almıyorum sürekli aynı doktora gidiyorum randevu almana gerek yok diyor hastalarım direk sıra alabilir Ler diyorDevlette hemen istediğiniz güne randevu alabiliyor musunuz kızlar, ben hiç denemedim ordan randevu nasıl alınır onu bile bilmem ama genelde 15-20 gün sonraya falan anca randevu bulunabiliyor diyorlar, öyle mi?
Ben adetn 2. Günü başladım yumurtlayan kadar canımYumurta çatlaması için havucu ne zamsn yemeliyiz?
Desene geç kaldım bugün âdetin 6. Günü bende yarın alip yemeye başlayim barı inşallah işe yararBen adetn 2. Günü başladım yumurtlayan kadar canım
Ayy hadi ya. Şu sıralar baya yerde var dolu.Ohhh mis gibi hava ne güzel biz burda İst da bir dolu yağdı yolun ortasında arabada kaldık ödüm koptu hastenye vardığınızda tansiyonum 15 olmuştu korkudan
Aman kendini şartlamaya olsunn sen başla sanki geç kalıpda daha yumurtlamadan ya başka bir an önce çörek otu bal tarçın da yapsaydınDesene geç kaldım bugün âdetin 6. Günü bende yarın alip yemeye başlayim barı inşallah işe yarar
Ayy hadi ya. Şu sıralar baya yerde var dolu.
Onu geçen ay yaptım olmadı bu ay soğan kürü deneyeceğim birde PROWOMEN diye bir takviye kullanıyorum.. yarın da havuç yemeye başlayim haşlayıp suyunu falan icmedin demi canım sadece yedin?Aman kendini şartlamaya olsunn sen başla sanki geç kalıpda daha yumurtlamadan ya başka bir an önce çörek otu bal tarçın da yapsaydın
2017 yazında istanbulda baya yağmur fırtına olmuştu bizim o gruptaki istanbulda yaşayan arkadaşlar baya etkilenmişti çoğunun evinin camları falan kırılmıştı hatırlıyo musun sen de gebeydin o zamanlar ondan mı bahsediyosun acaba.Oğlumda da yılla once ilk dolu yagisiydi hemen hemen. 7 ayliktim gene kaldıydik seviyorum gebelikte atraksiyonu hahahahaha
Ay ne güzel bizimkilerde Göksun a kaciyorMersinde bi yayla köyü canım. kv. göçer sıcaklar başlayınca biz de yazları geliriz sık sık. Adananın sıcağından kaçmak için.
A
2017 yazında istanbulda baya yağmur fırtına olmuştu bizim o gruptaki istanbulda yaşayan arkadaşlar baya etkilenmişti çoğunun evinin camları falan kırılmıştı hatırlıyo musun sen de gebeydin o zamanlar ondan mı bahsediyosun acaba.
Ay Allah korusun Allah yaşatmasın bir daha.Aynen aynen o işte eve bı geldik küçük yatak odam vardı cami acilmis nasi olduysa ev gol içinde en üst kattı ev apartmanın tavanı cam tüm camlar kırılıp bizim kapıya yigilmisti ayyyy eve girince hirsizda girdi sanmıştım eşyaların yerleri bile kaymıştı kız kabus gibiydi inanılmaz bişi di o yaaa Allah bidaha yaşatmasın film sahnesi gibiydi yaşananlar
Testte yumurtlama gördüğün zaman yemeye başlayablrsn canımYumurta çatlaması için havucu ne zamsn yemeliyiz?
Evettt sen tam benim bu aralar öğrenmem gerekeni söyledin canımm nasıl mutlu oldum. Bende İstanbul'da oturuyorum ve özele gidiyorum ikili tarama çok pahalı zeynep Kamile nasil gidebiliyoruz randevuyle yani direk peritonolok randevusu alıp gidip ikili taramaya mı gidiyoruz canım24 Haziran'da kuzum Zeynep Kamil de randevu bulabildim oraya gidicem kısmetse