- 20 Kasım 2019
- 3.698
- 5.858
- 36
Canım benim Rabbim yardımcın olsun yaaa çok geçmiş olsunGünaydın kızçeler hayırlı haftalar olsun inşallah
Dün sabah kızçem beşikte zıpladı ve olanlar oldu yine tahta ayak ucu köşesine ağzını vurdu üst dudak bağını kopardı kanadı hastaneye gittik Dr önemli değil iyileşir dedi buz koy dondurma yesin falan neyse geldik aradan geçti 5, 6 saat geçti şişlik banyoda çişimiz geçmiş onu değiştircez tabi benim kız uçurtma Bi koştu ayağı kaydı Bi daha çamaşır sepetine ağzını vurdu yine aynı yer kanadı ağlayarak uyuttum. Gözümün önünde oluyor inanın saniyelik daha da sinir oluyorum elimden bişey gelmemesine ağladım üzüldüm koca gün ömrümün 10 yılı geri gitti. Aynı gün 2 kere üst üste aynı yer off off. Rica etsem sizde müsait olursanız benim kızçem için birer nazar duası okur musunuz ismi Elif Afra biliyorsunuz. Sürekli okuyorum elimden başka birşey de gelmiyor Allah beterinden korusun çok yaramaz saniye durmuyor bir kız evlat ki 10 tane erkek evlada bedel. Allah hepimizin evladını kazalardan belalardan korusun inşallah, acı yüzü göstermesin
Okuyanların ağzına sağlık, okuyan okumayan hepinizden Allah razı olsun şimdiden.
Kazasız, belasız bir hafta diliyorum. İnşallah hayırlı güzel haberleri paylaştığımız bir hafta olur cuma 2li tarama testim var inşallah sonucunu güzel hayırlı olarak sizede söylerim. Allah tüm evlatlarımızı korusun, hamilelerin sorunsuz gebelikleri geçsin, hamile olmayanlar bu ay hayırlısıyla gebe kalsın inşallah
Hepinizi öpüyorum, hayırlı günler