Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız niyeee
Kocan yanında mı değil yapsaydın ya keşke

Geç döllenme o şekilde olmuyor zaten kuzum sperm bazen 5-7 gün bile yasayabiliyormus sıvı içerisinde o şekilde de olabilir. İlk kızım öyle olmuştu. Eşim askerde olduğu için bizim de mecbur sadece 2 gün olabilmisti ama gec döllenme ile olmuş.

Ovu testin varmı

Yusra-61 Kuzum nerelerdesin taşınma işi ne oldu, aşılama ne olacak bizi haberdar et kendinden lütfen çok ozlettin

canım benim nasılsın iyi misin ?
Ben bekliyorum çağırılmasını eşimin şuna ses yok biraz sürermiş atama.geç olsun temiz olsun diyorum. Aşılama 1 Temmuz başlıcaz adetim gelince rapor çıkartılacak adetten önceki günlerde. Dahalık yumurtlama olmadı yarın baktıracam büyüdü mü çatlamaya var mı o sebeble bu ayı boş geçmek istemedim.bu aralar yoğun olarak geziyorum aklımda çocuk fikri sankim sıkıcı hal aldı saldım değerlendiriyorum karşıya geçiyorum .buraya eskisi kadar girmek heyecan vermiyor

Kuzu ya eşim polis. Çatlama sonrasına denk gelen görevi olmuştu gitti filan. Sonrada yumurta yok gerek yok dedim
Zaten ovu ile takip etmiştim çatlama olduğu gün en son ilişki olmuştu nasip böyle imiş.
Ovu testin varmı
Canım elimde ovu testi yok. Bitti. Sipariş vericem adeti bekliyorum

Şükür iyiyim canım
Bence de kafandan atman iyi olmuş. Aman surda 3-4 kişi hamilelik muhabbeti yapıyoruz arada gel seni özlüyorum .
Arada bize selam çak
Aşılama için de inşallah hayırlısıyla tutar canım benim lütfen bizi habersiz bırakma. Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin öpüyorum çok çok

Yaaaa su adamlara çocuk izni versinler karilarinin yumurtlama döneminde

Şaka bir yana Allah güç kuvvet versin eşine ve tüm güvenlik mensuplarına.

Genelde öyle oluyor hayırlı sağlıklı evlat olsunlar da yaramazlik maksimum 5 sene

Canım benim Rabbim yardımcın olsun yaaa çok geçmiş olsun
Sağolun kızlar Allah razı olsun rabbim tüm evlatlarımızı kazadan beladan beterinden korusun inşallah

Kız hiç korkma Rabbim verdikten sonra çatlatma günü de veriyor ben de yumurtlama değerlendiremedik yumurtlamadan 2 gün öncesi ve çatlatma gününü değerlerndirdim sadece sonuç 13 haftalığız
Ovu testin varsa bir yap dicektım en ovh testinden öğrendim hamiş olduğumu

Kız heyecan vermiyormu aşk olsun ama yaa

Vermiyor ben biraz değişik olduğum için böyle kolay hevesim birşeyden geçip tekrar heves olblrm bu durum alışılmış şeyler oldu ezberi bozmam lazım aşılamaya gelince olur heralde heyecan
Hımmmm anladım sürekli heyecan olacak senin hayatında çakal hele gelmiyor buralara ondan burda gebelerle ne yapacak açıl yeni denizlere aşılama da olsun heyecanın tabi inş emeklerinin karşılığını alırsın kuzum rabbim myardımcın olsun inşallah

Benimde sol bacağımda çekme olmuştu bata 4 5 gün kala ama kasıkta top var sanki demen beni düşündürdü Allah korusun apandisitte çekme kasık batması ve bu varmı bilmiyorum ama karın ağrısı yapar dikkat et... Biz hayra yoralim kaç gün var bata ?

Kız o çeken bebekdir belkikaç gün var senin bata

Apandisitim yok canım geçen sene 18 haziranda alındı patlamak üzereyken. İnşallah öyledir benim bata 8 gün var daha gerci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…