Kız niyeeeOf kızlar valla nasibimde yokmuş diyorum. Kasığımda bacağıma vuran ağrılarım var bugün akşamüstünden beri. Gidiyorum geliyorum lavaboya gelen giden yok. Aman be. Yarını da bekleyeyim de son umutla. Ama geç döllenme de olma ihtimali pek yok kızlar. Son ilişki üzerinden 13 gün geçti
Ovu testin varmıOf kızlar valla nasibimde yokmuş diyorum. Kasığımda bacağıma vuran ağrılarım var bugün akşamüstünden beri. Gidiyorum geliyorum lavaboya gelen giden yok. Aman be. Yarını da bekleyeyim de son umutla. Ama geç döllenme de olma ihtimali pek yok kızlar. Son ilişki üzerinden 13 gün geçti
Yusra-61 Kuzum nerelerdesin taşınma işi ne oldu, aşılama ne olacak bizi haberdar et kendinden lütfen çok ozlettin
Kuzu ya eşim polis. Çatlama sonrasına denk gelen görevi olmuştu gitti filan. Sonrada yumurta yok gerek yok dedimKız niyeee
Kocan yanında mı değil yapsaydın ya keşke
Geç döllenme o şekilde olmuyor zaten kuzum sperm bazen 5-7 gün bile yasayabiliyormus sıvı içerisinde o şekilde de olabilir. İlk kızım öyle olmuştu. Eşim askerde olduğu için bizim de mecbur sadece 2 gün olabilmisti ama gec döllenme ile olmuş.
Canım elimde ovu testi yok. Bitti. Sipariş vericem adeti bekliyorumOvu testin varmı
Şükür iyiyim canımcanım benim nasılsın iyi misin ?
Ben bekliyorum çağırılmasını eşimin şuna ses yok biraz sürermiş atama.geç olsun temiz olsun diyorum. Aşılama 1 Temmuz başlıcaz adetim gelincerapor çıkartılacak adetten önceki günlerde. Dahalık yumurtlama olmadı yarın baktıracam büyüdü mü çatlamaya var mı o sebeble bu ayı boş geçmek istemedim.bu aralar yoğun olarak geziyorum aklımda çocuk fikri sankim sıkıcı hal aldı saldım değerlendiriyorum karşıya geçiyorum .buraya eskisi kadar girmek heyecan vermiyor
Yaaaa su adamlara çocuk izni versinler karilarinin yumurtlama dönemindeKuzu ya eşim polis. Çatlama sonrasına denk gelen görevi olmuştu gitti filan. Sonrada yumurta yok gerek yok dedim
Zaten ovu ile takip etmiştim çatlama olduğu gün en son ilişki olmuştunasip böyle imiş.
Canım elimde ovu testi yok. Bitti. Sipariş vericem adeti bekliyorum
Ahh canimm kiyamammm beee çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun benim oğlumda aşırı hareketli ve muzur yapmadığı iş yok oda öyle hep yaralı bereli geçecek Allah'ın izni ile minimum hasar ile kendini suçlama gerçekten gözünün önünde oluyor insanın ama engellenemiuor malesef ben artık alıştım eskiden en küçük şeyde hastaneye koşardım artık ciddi yarık olmazsa gitmiyorum kafa çarpması hariç. Allah tüm yavrularımızı korusun bizlere bağışlasın bizleride oblara bağışlasın
Hepinize hayırlı ve musmutlu haftalar dilerim
Genelde öyle oluyor hayırlı sağlıklı evlat olsunlar da yaramazlik maksimum 5 sene
Çok geçmiş olsun.. Allah beterinden saklasın da böyle ufak tefek kazalar ne kadar önlem alsak da kaçınılmaz küçük çocuklarla. Benim kızımın da iki kez ağız dudak çarpması oldu seninki gibi. Birinde dışarda oynarken tam ağzının üstüne düştü eve bi geldi ağzı sırf kan dişleri söküldü sandım nasıl korktum. Birinde de üstüne halıyı düşürmüş yine dudakları patladı. Allahtan çabuk iyileşiyorlar.
Sağolun kızlar Allah razı olsun rabbim tüm evlatlarımızı kazadan beladan beterinden korusun inşallahCanım benim Rabbim yardımcın olsun yaaa çok geçmiş olsun
Kız hiç korkma Rabbim verdikten sonra çatlatma günü de veriyor ben de yumurtlama değerlendiremedik yumurtlamadan 2 gün öncesi ve çatlatma gününü değerlerndirdim sadece sonuç 13 haftalığızKuzu ya eşim polis. Çatlama sonrasına denk gelen görevi olmuştu gitti filan. Sonrada yumurta yok gerek yok dedim
Zaten ovu ile takip etmiştim çatlama olduğu gün en son ilişki olmuştunasip böyle imiş.
Canım elimde ovu testi yok. Bitti. Sipariş vericem adeti bekliyorum
Kız heyecan vermiyormu aşk olsun ama yaacanım benim nasılsın iyi misin ?
Ben bekliyorum çağırılmasını eşimin şuna ses yok biraz sürermiş atama.geç olsun temiz olsun diyorum. Aşılama 1 Temmuz başlıcaz adetim gelincerapor çıkartılacak adetten önceki günlerde. Dahalık yumurtlama olmadı yarın baktıracam büyüdü mü çatlamaya var mı o sebeble bu ayı boş geçmek istemedim.bu aralar yoğun olarak geziyorum aklımda çocuk fikri sankim sıkıcı hal aldı saldım değerlendiriyorum karşıya geçiyorum .buraya eskisi kadar girmek heyecan vermiyor
Vermiyor ben biraz değişik olduğum için böyle kolay hevesim birşeyden geçip tekrar heves olblrmKız heyecan vermiyormu aşk olsun ama yaa
Günaydın kız sağ bacak mi sol bacak mi ?Günaydın kızlar
Gece uyuyamadim pek bacağım çekiyor ve kasığımda sanki top var batıyor. Sanırım görece büyük bir kistim var.
Bu ay reglden sonra devam ederse bir doktora göstereceğim.
Hepinize harika bir gün diliyorum
Hımmmm anladım sürekli heyecan olacak senin hayatında çakal hele gelmiyor buralara ondan burda gebelerle ne yapacak açıl yeni denizlere aşılama da olsun heyecanın tabi inş emeklerinin karşılığını alırsın kuzum rabbim myardımcın olsun inşallahVermiyor ben biraz değişik olduğum için böyle kolay hevesim birşeyden geçip tekrar heves olblrmbu durum alışılmış şeyler oldu ezberi bozmam lazım aşılamaya gelince olur heralde heyecan
Sol canımGünaydın kız sağ bacak mi sol bacak mi ?
Sol canım
Kız o çeken bebekdir belkiGünaydın kızlar
Gece uyuyamadim pek bacağım çekiyor ve kasığımda sanki top var batıyor. Sanırım görece büyük bir kistim var.
Bu ay reglden sonra devam ederse bir doktora göstereceğim.
Hepinize harika bir gün diliyorum
Apandisitim yok canımBenimde sol bacağımda çekme olmuştu bata 4 5 gün kala ama kasıkta top var sanki demen beni düşündürdü Allah korusun apandisitte çekme kasık batması ve bu varmı bilmiyorum ama karın ağrısı yapar dikkat et... Biz hayra yoralim kaç gün var bata ?
İnşallah canım yaKız o çeken bebekdir belkikaç gün var senin bata
Ohhh bunu duyduğuma sevindimApandisitim yok canımgeçen sene 18 haziranda alındı patlamak üzereyken. İnşallah öyledir benim bata 8 gün var daha gerci