Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende okul öncesi öğretmeniyim. Devlet okulları kreşlerden çok daha iyi eğitim veriyorlar. En azından çocuğunuzu lisans okul öncesi öğretmenliği mezunu işini bilen insanlara bırakıyorsunuz. Her yerde illa ki sıkıntılı öğretmenler oluyor. Karşılaştığınız öğretmenlerin bakış açısı çok yanlış. Size önerim okula çocuklarını gönderen velilerle konuşun hangi öğretmenden memnunlarsa ona yollayın. Kreş tamamen para tuzağı ve ticarethane mantığında ilerleyen bir kurum bence.

Evet haklısınız a ncak pandemi dönemi olduğu için hem mevcut çok azdı hemde öğretmen seçeneği yoktu çareyi okula göndermekte bulduk

Evet haklısınız a ncak pandemi dönemi olduğu için hem mevcut çok azdı hemde öğretmen seçeneği yoktu çareyi okula göndermekte bulduk
Şuan evdeyseniz daha güzel olmuş göndermemek ama bir sonraki sene için düşünüyorsanız her zaman anaokullarına bakmanızı tavsiye ederim. Kreşlerde o kadar çok saçmalıkla karşılaştım ki anlatamam

Kesinlikle inanırım. Ancak bende ilk debeyim ve devlet olunca bir afim geri duruyorum vakalim Haziran sonu farklı bir okul ile görüştüm diğer okulun müdüru bile insanliktan nasibini almamış bir sahsiyetti gerçektende hayırlısı artık inşallah

Bende 1.63 kız kaç kilosun ben 61 oldum ya 2 kilo aldım
Çok kiloyum ben 1.5 kilo aldım 93.5 um şuan. Ama bakma hakkaten benim vücut yapısı bacak göğüs şeklinde dağılmış durumda göbeğim hele ilk oglumdan önce hiç yoktu dumduzdu hep kiloluydum ama bu kadar hiç olmamıştım sanırım ben 120 flan giderim doğuma gibime gelio

Hımm anladım canım benim ama fotoda kilolu durmuyorsun yaa inanamadım sağlıklı olsunlarda alcaz illaki inş kolay veririz bende oğlumda 63 ile kaldım 82 ile doğuma gittim inş okadar almam bu sefer

Hımm anladım canım benim ama fotoda kilolu durmuyorsun yaa inanamadım sağlıklı olsunlarda alcaz illaki inş kolay veririz bende oğlumda 63 ile kaldım 82 ile doğuma gittim inş okadar almam bu sefer
Diorum ya kuzum benm bacaklarım epey kalındır bildim bileli ve göğüslerim baya bı büyük ezelden beri kiloyu sanırım oralar çekiyor belden yukarı fotolarda herkes beni çıtı pıtı bişi zanneder boydan görseler devlet gibi kadınım hiç unutmam ilk oğlumu emziriyorum esimin babannesi gördü beni kadının gözleri açıldı eyyy masallahhh eyy maşallah diye diye bı hal olmuştu rahmetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…