Ayyy sen kendiliğinden vermişsin canım bende öle bişey olmadığı için ben kendi çabamla verdim birde benim oğln beni emmesi okadar çabaladım okadar sütüm gelmesine rağmen emmesi bende 6 ay gece gündüz sağdım öyle verdimİşte o azim bende yok. Hiç diyet falan yapamam. Lohusalıkta da iştahsızlık vardı bende kızım 40ı çıkmadan bütün kilolar gitmişti zaten benim. Bi de 3-4 aylıkken çoklu gıda alerjisi çıktı emziriyorum diye de baya bi şey yiyememiştim öyle derken 51 kiloya düşmüştüm.
Emmeyen bebek zor canım ya sağmak falan iyi uğraşmışsın. İnşallah bu bebişin cop cop emsin canım bi tutsun 2 yaşına kadar bırakmasınAyyy sen kendiliğinden vermişsin canım bende öle bişey olmadığı için ben kendi çabamla verdim birde benim oğln beni emmesi okadar çabaladım okadar sütüm gelmesine rağmen emmesi bende 6 ay gece gündüz sağdım öyle verdim
Çok uğraştım çok Allah'ım sağlıklk ömürler versinde şimdi maşallah tosun gibiEmmeyen bebek zor canım ya sağmak falan iyi uğraşmışsın. İnşallah bu bebişin cop cop emsin canım bi tutsun 2 yaşına kadar bırakmasın
Kuzum tüh ya bu halde ne zor olur Allahım yardımcın olsun gelelim hep baeraber edelim yardım güle oynaya en yaparızKızlar taşınıyorum bi el atınyoruldum yaaa amaaan
Ah canım benim kıyamam size kız. Ay yerleseyim de hemen hamilelik haberimi alayım inşallahOff kolay gelsin canım aynı dert bende de var ama bi taşınamadım
Yakın olsam gelirdim canım gebe mebe
Geceleri falan da kolay olur emerse benimki 2 yaşında zor bıraktırdım ama memeler bozuldu bayaÇok uğraştım çok Allah'ım sağlıklk ömürler versinde şimdi maşallah tosun gibi
Minnak bebiş emerse çok mutlu olurum ağzın bal yesin inşallah ama emmezse aynen sağmaya devam
Ne güzel olurdu. Dur kız bu halim yok henüzKuzum tüh ya bu halde ne zor olur Allahım yardımcın olsun gelelim hep baeraber edelim yardım güle oynaya en yaparız
Kız taşınırken o iş olabilcek miAh canım benim kıyamam size kız. Ay yerleseyim de hemen hamilelik haberimi alayım inşallah
Bu hafta içi yumurtlayacagim inşallah
Bozulmazmı benimde sağdığım halde sallak sullak bişey oldular ama şimdi şiş ya silikon takılmış gibi oldularGeceleri falan da kolay olur emerse benimki 2 yaşında zor bıraktırdım ama memeler bozuldu baya
Hadi bakalım kız inş bu telaşın arasında birde hamiş kalırsan ne güzel olur yorgunluğun gider valla yaaNe güzel olurdu. Dur kız bu halim yok henüzyumurtlamam bu hafta içi inşallah bu ay müjdeli haberi alacağım
Allah hayırlı etsin insallah. Bende rüyamda emzirirken gördüm kendimi erkek bebeydiTünaydın herkese.
Bugün rüyamda ultrasona giriyorum, eller ayaklar kıpır kıpır hiç durmuyor..
Doktora diyorum ki; aa ne kadar da erkeğe benziyor, doktor da evet erkek diyor
Allah hayır etsin, bu 2. erkek görüşüm
Allah hayır etsin canım.Allah hayırlı etsin insallah. Bende rüyamda emzirirken gördüm kendimi erkek bebeydi
Yapabilir. bana ilkinde 11+3'te çok büyük ihtimal kız demişti doktor. Ama kesinleşmesi en az 14.haftaymış sanırım.Kizlar ya 11+4 te cinsiyet tahmini yapar mı acaba doktor