Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy sen kendiliğinden vermişsin canım bende öle bişey olmadığı için ben kendi çabamla verdim birde benim oğln beni emmesi okadar çabaladım okadar sütüm gelmesine rağmen emmesi bende 6 ay gece gündüz sağdım öyle verdim

Emmeyen bebek zor canım ya sağmak falan iyi uğraşmışsın. İnşallah bu bebişin cop cop emsin canım bi tutsun 2 yaşına kadar bırakmasın

Emmeyen bebek zor canım ya sağmak falan iyi uğraşmışsın. İnşallah bu bebişin cop cop emsin canım bi tutsun 2 yaşına kadar bırakmasın
Çok uğraştım çok Allah'ım sağlıklk ömürler versinde şimdi maşallah tosun gibi
Minnak bebiş emerse çok mutlu olurum ağzın bal yesin inşallah ama emmezse aynen sağmaya devam

Off kolay gelsin canım aynı dert bende de var ama bi taşınamadım
Yakın olsam gelirdim canım gebe mebe
Ah canım benim kıyamam size kız. Ay yerleseyim de hemen hamilelik haberimi alayım inşallah
Bu hafta içi yumurtlayacagim inşallah

Kizlar bende gebelikte yaklaşık 20 25 kg aldiydim ama bişi yapmama kalmadan 6 ay içinde gittiydi çoğu 6. Ayda diyetisyene gittim daha zayıflıyim diye gitmez olaydım sutumun tadı degisti emmeyi bıraktı veledim bu sefer kısmetse istersem 200 olayım hayatta kisitlamicam kendimi diye düşünüyorum tabi dikkat ederim ama diyet miyet asla yapmam emmeyi bırakınca inşallah sağlam bir diyetisyenle

Allah hayırlı etsin insallah. Bende rüyamda emzirirken gördüm kendimi erkek bebeydi

Bhcg kaset testim negatif.
Yumurtlamadan sonraki 11.gunu adetimin 22.gunu ovulasyon testim 28gunde 1 oluyorum

Eklentiler

• 20210606_162647.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…