Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Diorum ya kuzum benm bacaklarım epey kalındır bildim bileli ve göğüslerim baya bı büyük ezelden beri kiloyu sanırım oralar çekiyor belden yukarı fotolarda herkes beni çıtı pıtı bişi zanneder boydan görseler devlet gibi kadınım 🤣🤣🤣🤣🤣 hiç unutmam ilk oğlumu emziriyorum esimin babannesi gördü beni kadının gözleri açıldı eyyy masallahhh eyy maşallah diye diye bı hal olmuştu rahmetli 🤣🤣🤣🤣🤣
Aman senin kalbin güzel boşver kilo nedirki kalbini seviyorum kadın 😍😍😍

Benim de 1.63. 59 kiloyum şimdilik. 70i geçmeden tamamlamayı düşünüyorum inşallah. Kızımda 69la girmiştim doğuma bunda da hedefim en fazla bu. Ama bu daha kilolu geçecek gibi aman veririz ya 🤣
Bende 59 ile kaldım hamiş 2 kilo aldım bence ben 70 i geçerim gibi geliyor

Ay çok şükür gaz olayı geçti bende. Bulantılarım da baya hafifledi ama iştahsızlık devam. Asla sulu yemek yiyemiyorum. 🙄
Maşallah geçmiş senin aman zor oluyor Benim ne oluyorsa akşam 7den sonra oluyor bulantım gazım 7 den sonra değişik oluyorum

Ama kızımda çok dikkat etmiştim yani abartı denecek kadar çok dikkat etmiştim. Aslında kilo almamak için değil de sağlıklı besleneyim ayğına işte 🤣
Bunda canım bi şey isterse yiyorum az da olsa. Tatlı kola cips falan 🙄
Aynen ye ama abartmadan yapacak birşey yok illaki vereceğiz kiloyu azimle veririz inş ben çok azimliyim verecem dediysem kesinlikle veririm

Aynen ye ama abartmadan yapacak birşey yok illaki vereceğiz kiloyu azimle veririz inş ben çok azimliyim verecem dediysem kesinlikle veririm
İşte o azim bende yok. Hiç diyet falan yapamam. Lohusalıkta da iştahsızlık vardı bende kızım 40ı çıkmadan bütün kilolar gitmişti zaten benim. Bi de 3-4 aylıkken çoklu gıda alerjisi çıktı emziriyorum diye de baya bi şey yiyememiştim öyle derken 51 kiloya düşmüştüm.

X