- 14 Mart 2021
- 8.602
- 9.302
Insallah canım beklemedeyimDarısı sana canım en kısa sürede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canım beklemedeyimDarısı sana canım en kısa sürede
Hadi kapisalim benmde gizli gebelikKarnım büyük diyen kimlerdi kapisalim resim aşağıda
Hahahahahaha çok yaşa emiHadi kapisalim benmde gizli gebelik
Ahahahahshsb insallahHahahahahaha çok yaşa emi
Benim gazım geçince karnım baya indi hatta sabahları dümdüz oluyorKarnım büyük diyen kimlerdi kapisalim resim aşağıda
Kız ben seni 19luk çıtır çıtı pıtı fidan gibi hayal ediyodumHadi kapisalim benmde gizli gebelik
Yok kız ben hep böyleyim... Tmm bende 36 beden değilim ama vücut yapım göbeğim çok değildiBenim gazım geçince karnım baya indi hatta sabahları dümdüz oluyor
Senin boyun uzun o zamanYok kız ben hep böyleyim... Tmm bende 36 beden değilim ama vücut yapım göbeğim çok değildi
Tünaydın dicem o da geçtiGünaydın kızçeler mutlu haftasonları geçirelim inşallah
Ya valla dinlemiyorum yürüyemiyorum agrilardanİnsan kendini dinlemeden edemiyor değil mi canım benim
Oyleyim zaten ayip ediyosun bu benmm yetenegim gobegimi sisirebiliyorumKız ben seni 19luk çıtır çıtı pıtı fidan gibi hayal ediyodum
Oyleyim zaten ayip ediyosun bu benmm yetenegim gobegimi sisirebiliyorum
Yok kiz dun cekindim daha fotoyu evet evlendikten sonra kilo aldim ama ise basladigimdan beri 7 kilo vermisim eski kiloma donmeme 2 kilo kaldi
Hah şimdi hayalimdeki gibi oldu
Ama bu evlenmeden önceki halin değil mi yeme bizi
Kız ne işi bu o kadar taş mı taşıyonYok kiz dun cekindim daha fotoyu evet evlendikten sonra kilo aldim ama ise basladigimdan beri 7 kilo vermisim eski kiloma donmeme 2 kilo kaldi
Ahshshshjdd baskasinin yaptigi yemegi yiyemeyimce haliyle ac geziyorum kreşte cocuklarla ugrasinca boyle oluyoKız ne işi bu o kadar taş mı taşıyon
Evet işte perşembe günü kan verdim ama daha 1 hafta var erken yumurtladim diye one gelirse 4 5 gün varTest yaptın mı yakın zamanda?
Ayy zordur canım bilirim çocuklarla uğraşmak ama keyfi de başka.Ahshshshjdd baskasinin yaptigi yemegi yiyemeyimce haliyle ac geziyorum kreşte cocuklarla ugrasinca boyle oluyo