Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet anneler için çalışmak çok zor ama bi yerde zaten başlamam gerekiyordu küçükken bırakmak çok zor oldu ama aklı daha çok erdiğinde ayrılmak daha zor olacaktı. Bakıcısını da çok seviyor 'anne sen işe git ben teyzeme gidicem' diyor 🤣🤣 gözüm arkada kalmıyor çok şükür ama bu doğumdan sonra 2 yıl çalışmamayı düşünüyorum bakalım zaman ne gösterir.
Eylülde kreşe vermeyi düşünüyorum kızımı senin neden olmadı kreş işi?
Eşimde evde otur çocuklar seninle büyüsün diyor. Makina teknikeriyim ben isim genelde imalat sektöründe haliyle c.tesi ve hafta içi mesai gerektiriyor haliyle aşırı zor oluyor çocukla ne bileyim ev hanimligida bana göre pek değil ama mecbur olunca insan oluyor işte....

gunaydinnn canlarrr yepyeniii umutlarla dolu guzel haberler alacaginiz bir sabaha uyanmis olmaniz dilegiyleee hayattt cok guzel yasanmaya deger hadi butun olumsuzluklari atin kafanizdannnnn derin bi nefes alinnnn sahip oldugunuz hersey icin sukredinnnn misss gibi havayi cekin cigerlerinize ve ohhh deyinnn hayatin tadini cikarinn GÜUUNAYYDN canikolar😋😍😘😗🤗🤗😇
Tünaydınnnn canlarrrrr

Ahhh sorma 14 aylıkken oğlum durmadı bizde direnmedik açıkçası. Geçen dönem anaokulullari açılınca devlet uygulama anaokuluna verdim öğretmen iki kız kardeşti ikiside çocuğub lider ruhlu olduğunu düzen bozduğunu çok konuştuğunu söylediler epey sorun yaşadık bende aldım okuldan burda özeller alacağım maaşın yüzde 75 i civarında belediyenin yeni donemine bakacaktim onda da hamile kaldım zaten donemiyorum ise gebeyken ise almiyorlar malum 🤣🤣
Özel kreş araştırıyorum ben de gerçekten çok pahalı. Evde olsam da gitsin istiyorum çocuklar pandemide evde kala kala sosyalleşemiyor. Kreş olmasa da oyun grupları var, bale, jimnastik vs bir şeye başlatmak istiyorum bakalım hayırlısı.

Özel kreş araştırıyorum ben de gerçekten çok pahalı. Evde olsam da gitsin istiyorum çocuklar pandemide evde kala kala sosyalleşemiyor. Kreş olmasa da oyun grupları var, bale, jimnastik vs bir şeye başlatmak istiyorum bakalım hayırlısı.
Aynen aynen çocuk artık aklını yedi iyice sosyalleşmesi şart Eylül'de yakinimda çoğu annenin memnun olduğu devlete bağlı bir anaokulu buldum muduruyle görüştüm içime sindi oraya vereceğim yarım gün bakalım hayırlısı inşallah

Kızlar merhaba testlerimi yorumlarmısınız yumurtlama olup çatlamışmı ben piki beklerken silikleşti sanki

Eklentiler

• IMG_20210602_133513.jpg
    IMG_20210602_133513.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 25
Hayir ben doktora sordum devM et dedi ve arada bakıyorum folatima 13lerde dolanıyor =)

Haa dozu yüksekmiş onu bilmiyorum istersen kan verince söyle ona da baksınlar folata ona göre devam edersin düşükse

Onu ara ver gebe kalınca yine kullanırsın canım benim dr değiştirdi geçen ay trifoll iç dedi ama bulamadım bitti 2 gündür yine evdeki yarım kalan folbiolu içiyorum 😂
Benim folat ortalama değerlerin üstündeydi son ölçümde. Bakalım benim B12 genelde alt sınırda oluyor. D vitamini de eskiden öyleydi ama son 6 aydır onu toparladım
Hamilelikten önce vücudu bi toparlayinca iyi oluyor hamilelikte öncekinde de değerleri yoluna sokup hamile kalmıştım şükür problem yaşamadım.
Bakalım bu sefer gelecek mi ne zaman gelecek

X