Hahahahha bana ana yadigarı bu durumBence de Allah baska dert vermesinev isi yapmayı sevmek de zor
En kolayı o onu yapayım ama bug0n daha iyiyim ya çok kaşınmıyor bugünTravazol kullanabilirsin canım bi de ben pamugu sirkeli suya batırıp silerdim
Allah'ım güzellikler versin canım benim bebişde iyi sende iyisin maşallah canım bende iyiyim un çuvalı gibiyim uyku hali akşam 9dn sonra genelde iptal ben çok uykum geliyor bulantı oluyor onunda dışında iyiyim bide kaşıntı oluyor arada öle böle geçiyor kuzum günler
cok tesekkur ederim canm benmAllah'ım güzellikler versin canım benim bebişde iyi sende iyisin maşallah canım bende iyiyim un çuvalı gibiyim uyku hali akşam 9dn sonra genelde iptal ben çok uykum geliyor bulantı oluyor onunda dışında iyiyim bide kaşıntı oluyor arada öle böle geçiyor kuzum günler
Sakinnnnnn sirke kullanmaaaaaEn kolayı o onu yapayım ama bug0n daha iyiyim ya çok kaşınmıyor bugün
Ozaman ben sürekli iç çamaşır değiştirim ya gerekirse işe de getrim napimSakinnnnnn sirke kullanmaaaaaben acillik oldum sirke ile berbat etti beni bide üstüne regl olmuştum o halde gittim doktora ağlayarak mecbur açıp baktiydi rezilligimi asla unutmam
İş yerinde günlük ped kullan daha kolay ama molped di sanırım yüzde yüz pamuk dokulu olan doktor önermişti bana ondan al ve çok şık degis bence canımOzaman ben sürekli iç çamaşır değiştirim ya gerekirse işe de getrim napim
Tamam canım aynen o daha mantıklı çok teşekkür ederimİş yerinde günlük ped kullan daha kolay ama molped di sanırım yüzde yüz pamuk dokulu olan doktor önermişti bana ondan al ve çok şık degis bence canım
Heh hay yaşa onun haftası daha büyük belki ondan diye fusundum ama benimle aynı olupta hisseden görünce daha bı mutlu oldumArsoney canım yeni aklıma geldi suyla elma sirkesini seyrelt sür o da iyi geliyodu sanırım kaşıntıya ama doğal elma sirkesi.
Sakın günlük pek kullanma onun yerine ben peçete koyuyorum her tuvalette değiştiriyorum.
Z zesamu93 canım senin adına çok sevindim belli ki ana kucağı yaramış sana daha bi pozitif yazmışsın Allahım bize de göstersin inşallah annemle buluşmayı çok özledim ben de
Blntkbra E elifafraeminatlasinannesi kızlar ben de sabahları hissediyorum bebişin hareketlerini sanki içimde bi gıdıklanma şeklinde
Ben kızımı ilk 16.hafta civarı hissetmiştim ama 2.ler daha erken hissedilirmiş ama bizim çok mu erken bilemedim ama ben eminim bebek hareketi olduğundanHeh hay yaşa onun haftası daha büyük belki ondan diye fusundum ama benimle aynı olupta hisseden görünce daha bı mutlu oldumbu arada erkek bebek erken hissedilir derler ama dediğim gibi oğlumu epey geç hissetmiştim
Tabi erken kız daha 9 haftalıkBen kızımı ilk 16.hafta civarı hissetmiştim ama 2.ler daha erken hissedilirmiş ama bizim çok mu erken bilemedim ama ben eminim bebek hareketi olduğundan
Evet sor bakalım bi gidersen.. ben sabah ilk uyandığımda hissediyorum sonra yok.Tabi erken kız daha 9 haftalıkdoktorun imkansiz diyeceginden hiç şüphem yok ama inadına söyleyeceğim akşam yatarken hissediyorum
Bu arada kontrole ne zaman gidiyorsun sen ? Ben 12 sinde gidicem kısmetse 15 ine de ikili için randevu aldım ama kararsızım 1 2 hafta daha beklesemmi diye.... Bakalım yeni bir doktor buldum tavsiye üzerine oraya başlayacağım o yönlendirir sanırım ikilinin haftası içinBen kızımı ilk 16.hafta civarı hissetmiştim ama 2.ler daha erken hissedilirmiş ama bizim çok mu erken bilemedim ama ben eminim bebek hareketi olduğundan
23 haziranda gel dedi bana doktorum 12+1 oluyor ikili test için. İnşallah bi sıkıntım olmazsa o zamana kadar gitmem. Bugün dahiliyeye gittim tiroidler için doktor ilaç vermedi gebelikte olabiliyor diye bir ay sonra tekrar kontrol edelim dedi.Bu arada kontrole ne zaman gidiyorsun sen ? Ben 12 sinde gidicem kısmetse 15 ine de ikili için randevu aldım ama kararsızım 1 2 hafta daha beklesemmi diye.... Bakalım yeni bir doktor buldum tavsiye üzerine oraya başlayacağım o yönlendirir sanırım ikilinin haftası için
Senin TSH yuksek olmadığından mantıklı görünüyor doktorun adımı... Hem biz mi bilcez doktor mu23 haziranda gel dedi bana doktorum 12+1 oluyor ikili test için. İnşallah bi sıkıntım olmazsa o zamana kadar gitmem. Bugün dahiliyeye gittim tiroidler için doktor ilaç vermedi gebelikte olabiliyor diye bir ay sonra tekrar kontrol edelim dedi.
Aynen doktor da bana genelde gebeliklerde tsh yükselir senin t3 yükselmiş dediSenin TSH yuksek olmadığından mantıklı görünüyor doktorun adımı... Hem biz mi bilcez doktor mutabikide biz bende troit için ayın 20 sinde vermişim tahlili yine Haziran 20 gibi gider veririm ordan dahiliyeye kontrole inşallah düzelir
Teknoloji sayesinde hepimiz doktor olduk zaten bakmaAynen doktor da bana genelde gebeliklerde tsh yükselir senin t3 yükselmiş dedigebelerin yüzde birinde görülen bi şeymiş o da bana denk geldi
Başka başka şeyler de anlattı ama benim için önemli olan bebeğe bir zararı olmaz dedi tsh düşük olduğundan bakalım. doktordan daha bilmişlik tasladığım oluyor bazen cahillik işte
Bi çözüm bulacaz artık canımArsoney canım yeni aklıma geldi suyla elma sirkesini seyrelt sür o da iyi geliyodu sanırım kaşıntıya ama doğal elma sirkesi.
Sakın günlük pek kullanma onun yerine ben peçete koyuyorum her tuvalette değiştiriyorum.
Z zesamu93 canım senin adına çok sevindim belli ki ana kucağı yaramış sana daha bi pozitif yazmışsın Allahım bize de göstersin inşallah annemle buluşmayı çok özledim ben de
Blntkbra E elifafraeminatlasinannesi kızlar ben de sabahları hissediyorum bebişin hareketlerini sanki içimde bi gıdıklanma şeklinde