Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cok tesekkur ederim canm benm cok gecmis olsun insallah gecer bulantilarin cok fazla etkilenmeden atlatirsin Allah kolayliklar versin insallah

Sakinnnnnn sirke kullanmaaaaa ben acillik oldum sirke ile berbat etti beni bide üstüne regl olmuştum o halde gittim doktora ağlayarak mecbur açıp baktiydi rezilligimi asla unutmam
Ozaman ben sürekli iç çamaşır değiştirim ya gerekirse işe de getrim napim

Arsoney canım yeni aklıma geldi suyla elma sirkesini seyrelt sür o da iyi geliyodu sanırım kaşıntıya ama doğal elma sirkesi.
Sakın günlük pek kullanma onun yerine ben peçete koyuyorum her tuvalette değiştiriyorum.
Z zesamu93 canım senin adına çok sevindim belli ki ana kucağı yaramış sana daha bi pozitif yazmışsın Allahım bize de göstersin inşallah annemle buluşmayı çok özledim ben de
Blntkbra E elifafraeminatlasinannesi kızlar ben de sabahları hissediyorum bebişin hareketlerini sanki içimde bi gıdıklanma şeklinde

Heh hay yaşa onun haftası daha büyük belki ondan diye fusundum ama benimle aynı olupta hisseden görünce daha bı mutlu oldum bu arada erkek bebek erken hissedilir derler ama dediğim gibi oğlumu epey geç hissetmiştim

Ben kızımı ilk 16.hafta civarı hissetmiştim ama 2.ler daha erken hissedilirmiş ama bizim çok mu erken bilemedim ama ben eminim bebek hareketi olduğundan

Ben kızımı ilk 16.hafta civarı hissetmiştim ama 2.ler daha erken hissedilirmiş ama bizim çok mu erken bilemedim ama ben eminim bebek hareketi olduğundan
Tabi erken kız daha 9 haftalık doktorun imkansiz diyeceginden hiç şüphem yok ama inadına söyleyeceğim akşam yatarken hissediyorum

Bu arada kontrole ne zaman gidiyorsun sen ? Ben 12 sinde gidicem kısmetse 15 ine de ikili için randevu aldım ama kararsızım 1 2 hafta daha beklesemmi diye.... Bakalım yeni bir doktor buldum tavsiye üzerine oraya başlayacağım o yönlendirir sanırım ikilinin haftası için

23 haziranda gel dedi bana doktorum 12+1 oluyor ikili test için. İnşallah bi sıkıntım olmazsa o zamana kadar gitmem. Bugün dahiliyeye gittim tiroidler için doktor ilaç vermedi gebelikte olabiliyor diye bir ay sonra tekrar kontrol edelim dedi.

Senin TSH yuksek olmadığından mantıklı görünüyor doktorun adımı... Hem biz mi bilcez doktor mu tabikide biz bende troit için ayın 20 sinde vermişim tahlili yine Haziran 20 gibi gider veririm ordan dahiliyeye kontrole inşallah düzelir

Aynen doktor da bana genelde gebeliklerde tsh yükselir senin t3 yükselmiş dedi gebelerin yüzde birinde görülen bi şeymiş o da bana denk geldi
Başka başka şeyler de anlattı ama benim için önemli olan bebeğe bir zararı olmaz dedi tsh düşük olduğundan bakalım. doktordan daha bilmişlik tasladığım oluyor bazen cahillik işte

Teknoloji sayesinde hepimiz doktor olduk zaten bakma bide reçete yazabilsek tam olcak aman iyi sana ve bebeğe zararı olmasında varsın yükselsin

Bi çözüm bulacaz artık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…