Canım güldüm baya ama hiç kullanmadım bi şey diyemicemKızlar ne dicem progestanı fitil olarak kullanıyorum. Ya kaşıntı yapıyor ya napacam ben elim şeyimde gezecem artık o durumdayım
Donmuş meyve sebze iyi gelir belki uyuşturur. Soğan da veriyorum ben kemirince iyi geliyor dişlerineCalpol birde tetagil şase veriyorum ama beni benden alıyor dün akşam kanadı dişi resmen gözümle gördüm köpek dişi çok zor mahvetti bizi
21 aylık kızım bende bu zamana kadar ateş bile görmedim ama bu köpek dişleri mahvetti bizi 4ü birden çıkıyor yavrum uyku bile uyuyamıyor süt meyve suyu su ayran katı bişey yiyemiyor 3 gündür birde dilinde sivilce olmuş sanırım diş fırçasından tahriş etti onun acısıda var üst üste geldi dün kanadı resmen dişin çıktığını gözümle gördüm ne zor Allah başka dert vermesin inşallah hepimizin yavrusuna
Ağızdan almayı sor doktora.. ben 4 ay öyle kullandımKızlar ne dicem progestanı fitil olarak kullanıyorum. Ya kaşıntı yapıyor ya napacam ben elim şeyimde gezecem artık o durumdayım
Aminnn aminnnn. Kıyamam yaaaa çabucak geçer inşallahCalpol birde tetagil şase veriyorum ama beni benden alıyor dün akşam kanadı dişi resmen gözümle gördüm köpek dişi çok zor mahvetti bizi
21 aylık kızım bende bu zamana kadar ateş bile görmedim ama bu köpek dişleri mahvetti bizi 4ü birden çıkıyor yavrum uyku bile uyuyamıyor süt meyve suyu su ayran katı bişey yiyemiyor 3 gündür birde dilinde sivilce olmuş sanırım diş fırçasından tahriş etti onun acısıda var üst üste geldi dün kanadı resmen dişin çıktığını gözümle gördüm ne zor Allah başka dert vermesin inşallah hepimizin yavrusuna
Canım güldüm wala ama travazol krem kullanabiliyorsun diye biliyorum yine doktoruna sor aman kadına enfekte edersinKızlar ne dicem progestanı fitil olarak kullanıyorum. Ya kaşıntı yapıyor ya napacam ben elim şeyimde gezecem artık o durumdayım
Senin adına sevindimkizlarrmemlekete geldim diye yazamadim pek beni gormeye gelenler oluyor nasilsiniz ne var ne yok canikolar cok mutluyum burda memleketimde cok sukur aileme kavustum yolculukta gzl gcti hic bi sknti yok hersey yolunda bebekte iyi cok sukur siz ne alemdesz T tulperde Blntkbra @arsoneyyy Yusra-61 ve maviiicim iilerin cok oldugun icin yanlis yazmaktan korkuyorum o yuzdrn etiketyapamiyorunm ve dier topik sakinleri ismini yazmayi unutmus olduklarim nasilsiniz canlar
bunada sukur canimSenin adına sevindimbrnde bı yaramazlik yok hamdolsun tam gaz koşturmaca ya devam sadece aşırı halsizlik var canım hiç bişi yapmak istemiyor 2 iş 5 dinlenme şeklinde yürütmeye çalışıyorum ev işlerini artık olduğu kadar olmadığı kader
Mavinin 8 taneyi i si var yanlış hatırlamıyorsamkizlarrmemlekete geldim diye yazamadim pek beni gormeye gelenler oluyor nasilsiniz ne var ne yok canikolar cok mutluyum burda memleketimde cok sukur aileme kavustum yolculukta gzl gcti hic bi sknti yok hersey yolunda bebekte iyi cok sukur siz ne alemdesz T tulperde Blntkbra @arsoneyyy Yusra-61 ve maviiicim iilerin cok oldugun icin yanlis yazmaktan korkuyorum o yuzdrn etiketyapamiyorunm ve dier topik sakinleri ismini yazmayi unutmus olduklarim nasilsiniz canlar
İyiyim çok şükür minnoş bat bekliyorm kuydu köşelerdekizlarrmemlekete geldim diye yazamadim pek beni gormeye gelenler oluyor nasilsiniz ne var ne yok canikolar cok mutluyum burda memleketimde cok sukur aileme kavustum yolculukta gzl gcti hic bi sknti yok hersey yolunda bebekte iyi cok sukur siz ne alemdesz T tulperde Blntkbra @arsoneyyy Yusra-61 ve maviiicim iilerin cok oldugun icin yanlis yazmaktan korkuyorum o yuzdrn etiketyapamiyorunm ve dier topik sakinleri ismini yazmayi unutmus olduklarim nasilsiniz canlar
amin kuzum aminMavinin 8 taneyi i si var yanlış hatırlamıyorsamAllah razı olsun canım buna şükür diyelim senin de iyi olduğuna sevindim aman hepimiz iyi olalım inşallah sıkıntı stres uzak olsun
cok saol canimİyiyim çok şükür minnoş bat bekliyorm kuydu köşelerdeiyi olmana çok sevindim
İkiliye gidecem ya haftaya randevum deCanım güldüm wala ama travazol krem kullanabiliyorsun diye biliyorum yine doktoruna sor aman kadına enfekte edersinbnm vajinal akintim çok olduğundan dönem dönem çekerim kaşıntı aşırı zor bişi kan uykumda bile kasiyirdum Allah yardım etsin wala
Ağzından alma miğden bulanır dedi ondan öle kullanıyorum canımAğızdan almayı sor doktora.. ben 4 ay öyle kullandım
Kız valla sapık herifler gibi bi görsen halimiCanım güldüm baya ama hiç kullanmadım bi şey diyemicem
Allah'ım güzellikler versin canım benim bebişde iyi sende iyisin maşallah canım bende iyiyim un çuvalı gibiyim uyku hali akşam 9dn sonra genelde iptal ben çok uykum geliyor bulantı oluyor onunda dışında iyiyim bide kaşıntı oluyor arada öle böle geçiyor kuzum günlerkizlarrmemlekete geldim diye yazamadim pek beni gormeye gelenler oluyor nasilsiniz ne var ne yok canikolar cok mutluyum burda memleketimde cok sukur aileme kavustum yolculukta gzl gcti hic bi sknti yok hersey yolunda bebekte iyi cok sukur siz ne alemdesz T tulperde Blntkbra @arsoneyyy Yusra-61 ve maviiicim iilerin cok oldugun icin yanlis yazmaktan korkuyorum o yuzdrn etiketyapamiyorunm ve dier topik sakinleri ismini yazmayi unutmus olduklarim nasilsiniz canlar
Benimde gecede kalındı y bugün hakket sapık herifler gibiym bi görsen elin şeyimde pek zor oluyorCanım güldüm wala ama travazol krem kullanabiliyorsun diye biliyorum yine doktoruna sor aman kadına enfekte edersinbnm vajinal akintim çok olduğundan dönem dönem çekerim kaşıntı aşırı zor bişi kan uykumda bile kasiyirdum Allah yardım etsin wala
Haftaya kadar cekebilcen miİkiliye gidecem ya haftaya randevum de
Çeke çeke gidecem napim sürekli yıkıyom da rahatlıyor birazHaftaya kadar cekebilcen mi