- 31 Ağustos 2016
- 4.335
- 8.016
Soğuk ugusturur iyi gelir kutlamayı ihmal etme mantar oluşumunu destekler canimÇeke çeke gidecem napim sürekli yıkıyom da rahatlıyor biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soğuk ugusturur iyi gelir kutlamayı ihmal etme mantar oluşumunu destekler canimÇeke çeke gidecem napim sürekli yıkıyom da rahatlıyor biraz
Dikkat ediyim de eczacı arkadaşım var ona soruyum bari yaaSoğuk ugusturur iyi gelir kutlamayı ihmal etme mantar oluşumunu destekler canim
Bol bol yoğurt ye prebiyotikler iyi geliyor içerden mikrop bakteri virüs temizlesin ne varsa birde mutlaka pamuklu çamaşırı günde 2, 3 kere değiştir kaşırsan yara olur Allah korusun soğuk su iyi gelir birde eşin dahi olsa Bi süre aynı tuvaleti kullanma yada çamaşır suyu dökmeden girme aynı tuvalete erkek idrar daha keskin mikroplu canımÇeke çeke gidecem napim sürekli yıkıyom da rahatlıyor biraz
Kutlama yazmışım sabah sabah ya kurulama olcakti o travazol vb kremi sor rahatlatir mutlakaDikkat ediyim de eczacı arkadaşım var ona soruyum bari yaa
Yok yok anlıyorum ben seni artık merak etme yıkayınca kurula dedin merak etme teşekkür ederim canımKutlama yazmışım sabah sabah ya kurulama olcakti o travazol vb kremi sor rahatlatir mutlaka
Ne demek wala çok çektiğim için çok iyi anlıyorum eziyetini şuan klavye hatam çok vala nasi beceriyorum bilmiyorumYok yok anlıyorum ben seni artık merak etme yıkayınca kurula dedin merak etme teşekkür ederim canım
Yogurt ayran tüketiyorum prebiyotikde içtiğim ilacda var gün içinde değiştiremiyorum ki canım işteyim ya akşam hemen çıkarıyorum sabah birdaha giyiyorumBol bol yoğurt ye prebiyotikler iyi geliyor içerden mikrop bakteri virüs temizlesin ne varsa birde mutlaka pamuklu çamaşırı günde 2, 3 kere değiştir kaşırsan yara olur Allah korusun soğuk su iyi gelir birde eşin dahi olsa Bi süre aynı tuvaleti kullanma yada çamaşır suyu dökmeden girme aynı tuvalete erkek idrar daha keskin mikroplu canım
Canım yaa takılma boşver anlıyoruz biz seni fitilden oluyor ya kesin benim hep dökülyor birde sürtündükçe kaşınıyorNe demek wala çok çektiğim için çok iyi anlıyorum eziyetini şuan klavye hatam çok vala nasi beceriyorum bilmiyorum
Canım günlük pedi önermiyorlar ama böyle durumlarda saatte 1 değiştirirsen kullanabilirsin bana Dr demişti en azından hep temiz kuru iç çamaşırı gibi olurYogurt ayran tüketiyorum prebiyotikde içtiğim ilacda var gün içinde değiştiremiyorum ki canım işteyim ya akşam hemen çıkarıyorum sabah birdaha giyiyorum
Günaydın hahahahah sana bir sır vereyim bende 2 gün evvel inan olsun pıtır pıtır bişi hissettim elimi karnıma koydum ama tabiki dışarıdan hissedilmiyor sanki içerde nasi ablatayim tekmemsi bişi di. Aynı dusunceyle ses etmedim dedim bana gülerler kimse inanmasa da uzanırken resmen hissettim hatta çok şaşırdım oğlumda 23 h dan sonra başlamıştım hissetmeye yada tecrubeeizdim anlamıyordum doktorda saldırıyordu şuana kadar gissetmen lazım diyeGünaydın canlar hayırlı günler olsun inşallah
İspat edemem, bu kadar erken olamaz biliyorum ama size yemin ederim dün akşam tv izlerken uzandım sırt üstü ve karnımda bişey oynadı 2.ciler bilir ilk hissedilen hareketi sanki küçük bir kayma hareketiydi hafif iç bulantısına benzeyen ama alt karın bölgesinde tamda sezaryen dikişinin altında eşime söyledim oda bir gece evvel sanki bende uyurken sarılmışken öyle bişey hissettim dedi 2 kez şaşırdım. Dr söylesem Bi tarafıyla güler ama imkansız diyen Dr inat ben kızımda da 12. Haftada hissetmiştim hareketlerini tabi daha az ve narin olarak. Zayıflıktan mı yoksa iç karnın dar muhabbetinden mi bilemiyorum ama öyle işte.
Ah dedim işte böyle hareketleri hissetsem emin olucam hamile olduğuma yoksa öldür Allah uykudan başka Bir şey yok
Hayırlı günleriniz olsun, öpüyorum hepinizi kızçelerim
Pamuklu iç çamaşır daha iyi hissettirecektir ayrıca günlük ped kullan ama arkadaşın dedigi gibi çok şık degismen lazım asla ıslak kalmamalı ben sürekli normal Orkid kullanıyorum ama nasi ablatsam kılıfı tam çekiyorum yukarı bol kalmıyor ve surtunmuyor şeklinde surtunup birazda hava aldirmazdam vay halimeCanım yaa takılma boşver anlıyoruz biz seni fitilden oluyor ya kesin benim hep dökülyor birde sürtündükçe kaşınıyor
Kadınlık zor iş ya valla erkeğe ne var ugraşımıza bak ya onlarda sallaya sallaya gezsinlerPamuklu iç çamaşır daha iyi hissettirecektir ayrıca günlük ped kullan ama arkadaşın dedigi gibi çok şık degismen lazım asla ıslak kalmamalı ben sürekli normal Orkid kullanıyorum ama nasi ablatsam kılıfı tam çekiyorum yukarı bol kalmıyor ve surtunmuyor şeklinde surtunup birazda hava aldirmazdam vay halime
Yok ya ağızdan mide bulanmaz sadece ilk 1 saat halsizlik yapıyor uyku hali yapıyo yani her türlü yan etkileri var ne yazık ki ama kaşıntı daha beter bişey yaa istersen kaşıntı için travazol krem sürebilirsin birde karbonatlı su ile taharet yapabilirsin oda oranın ph dengesini sağlıyorAğzından alma miğden bulanır dedi ondan öle kullanıyorum canım
Oyy geçmiş olsunCalpol birde tetagil şase veriyorum ama beni benden alıyor dün akşam kanadı dişi resmen gözümle gördüm köpek dişi çok zor mahvetti bizi
21 aylık kızım bende bu zamana kadar ateş bile görmedim ama bu köpek dişleri mahvetti bizi 4ü birden çıkıyor yavrum uyku bile uyuyamıyor süt meyve suyu su ayran katı bişey yiyemiyor 3 gündür birde dilinde sivilce olmuş sanırım diş fırçasından tahriş etti onun acısıda var üst üste geldi dün kanadı resmen dişin çıktığını gözümle gördüm ne zor Allah başka dert vermesin inşallah hepimizin yavrusuna
Amaaan yaparsın yavaş yavaş eski düzenini tutturmaya çalışma hasta olmayın yeterResmen tiksiniyorum ev işinden deliricem heryer berbat ama yapasim yok olmuyor alamiyorum elime süpürge arı gibi iş yapan düzenli ben gittiii düzensiz pis bir kadın geldi tek derdim oturmak
Tabi hamdolsun iyiyim de gelde pskolojime anlat berbat bir durum insan yapmak istiyor ama yapamıyor ya deliriyorum tabi Allah başka dert vermesinAmaaan yaparsın yavaş yavaş eski düzenini tutturmaya çalışma hasta olmayın yeter
Travazol kullanabilirsin canım bi de ben pamugu sirkeli suya batırıp silerdimKızlar ne dicem progestanı fitil olarak kullanıyorum. Ya kaşıntı yapıyor ya napacam ben elim şeyimde gezecem artık o durumdayım
Bence de Allah baska dert vermesin ev isi yapmayı sevmek de zorTabi hamdolsun iyiyim de gelde pskolojime anlat berbat bir durum insan yapmak istiyor ama yapamıyor ya deliriyorum tabi Allah başka dert vermesin