Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasil akintiniz beyaz mi seffaf mi?
Değişiyor lökosit yüksek biraz bende ilaç vermedi şuan ama takipte olucaz. İlk gebeligimde 17. Haftada öyle çoktu ki şeffaf su gibi bebeğin suyu sandilar 1 hafta hast yatırdılar düşünün 🤦 gene aynı çoğunlukla su gibi ama bazen değişiyor

Değişiyor lökosit yüksek biraz bende ilaç vermedi şuan ama takipte olucaz. İlk gebeligimde 17. Haftada öyle çoktu ki şeffaf su gibi bebeğin suyu sandilar 1 hafta hast yatırdılar düşünün 🤦 gene aynı çoğunlukla su gibi ama bazen değişiyor
Anladım teşekkür ederim cevap için 😊

Evet. Ama daha yeni. Yani ultrasonda görünmedi. En son geçen persembe beta baktırdım bati iki gün geçmişti 150 idi. Bugun tekrar kan verdim ama icinde beta yok🤦
Son adete göre kaç haftalık görünüyor ki. Ben kendimi bildim bileli nasi diyim 5. Sınıftan beri hep kesilmeyen akıntım vardır benim lökosit olsun olmasin normal birinde atıyorum 5 olması gereken değer bende 5bin civarındaydı doktorlar akillarini yemislerdi imaknsiz die seferber oldulardi 🤣 ama bünyem alışkın malesef

Son adete göre kaç haftalık görünüyor ki. Ben kendimi bildim bileli nasi diyim 5. Sınıftan beri hep kesilmeyen akıntım vardır benim lökosit olsun olmasin normal birinde atıyorum 5 olması gereken değer bende 5bin civarındaydı doktorlar akillarini yemislerdi imaknsiz die seferber oldulardi 🤣 ama bünyem alışkın malesef
Akıntı kısmında benimde devamli var iyi mi kötü mü bilemiyorum. 😊 Yani anlamadığım gittigim doktor 6 tup kan+ idrar istemis hepsini verdim. Ama e nabizdan baktim sonuclar çıktıkça beta yok. Niye böyle bisey yaptı anlamadım. Bat gunu 45ti. 2 gün sonra 150. Sonrasıni Allah bilir😂 en azından yükselme ne durumda onu görmek isterdim. Doktora da pazartesiden önce sonuc gosteremeyecegim. Hakkimizda hayırlısı olsun insallah😊

Son adet 18.nisan bu arada

Rapunzel90 Rapunzel90 T tulperde I ipti Blntkbra Blntkbra @Yusra30 bacılar gelin hele sene 1988 annem bana hamile ozamanlar doktor bana ,%99 sakat doğar demişler almamız lazım annem Hacettepe ye gidiyormuş ozaman annemde Allah verdi neyse kabulum demiş aldırmamış sonuç ben ama yinede tedbir almaktan yanayım ya içim rahat etmesi lazım alanda verende rabbim inş yavrularımız sağlıklı doğar inş
İnşallah canım ya valla ortada bir şey yokken böyle kafama taktım iyi düşünmeye çalışıyorum hep sağlıklı olsun yeter kız -erkek farketmez valla tek düşündüğüm sağlıklı olması inşallah Allah gönlümüze göre verir🙏

18.50 cikti dusuk degilmi
Yaaa daha yeni
Hamilesin canım tebrik ederim😍

Önemli olan değer değil değerin 2 günde en az %60 yukselmesi
Kiz zaten daha 10. Gün kana yeni geçiyor kaç olacaktı

Yaaa daha yeni
Hamilesin canım tebrik ederim😍

Önemli olan değer değil değerin 2 günde en az %60 yukselmesi
Kiz zaten daha 10. Gün kana yeni geçiyor kaç olacaktı
Ayyy ne biliyim sanki her an adet olcakmisimDa bitxekmis gibi geliyor

X