- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 22
1 saate cikar herlde baklm beklyrzKaçta çıkması planlanıyor şuan sonucun heyecan yaptım bende hahahahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 saate cikar herlde baklm beklyrzKaçta çıkması planlanıyor şuan sonucun heyecan yaptım bende hahahahahah
Barkod no ile sistemden sende daha hastane ekranına düşmeden görebilirsin takip et yada e nabizdanAhahahahahah olur tabi ya alismak zor
Nasil akintiniz beyaz mi seffaf mi?Hala daha akıntım oluyor mesela ayyy diorum adet gibi kanamami var WC ye koşuyorum düşün
Hastanede bklmyrm zaten eve geldim netten bakcamBarkod no ile sistemden sende daha hastane ekranına düşmeden görebilirsin takip et yada e nabizdan
Değişiyor lökosit yüksek biraz bende ilaç vermedi şuan ama takipte olucaz. İlk gebeligimde 17. Haftada öyle çoktu ki şeffaf su gibi bebeğin suyu sandilar 1 hafta hast yatırdılar düşünün gene aynı çoğunlukla su gibi ama bazen değişiyorNasil akintiniz beyaz mi seffaf mi?
Eee iii hadi bakalım hayırlısı insHastanede bklmyrm zaten eve geldim netten bakcam
Hamilelikte de ağrır o regl olacağın belli değildirTamam yazicam ama ben adet olucam diye bklyrm karnim belim nasil agriyor
Anladım teşekkür ederim cevap içinDeğişiyor lökosit yüksek biraz bende ilaç vermedi şuan ama takipte olucaz. İlk gebeligimde 17. Haftada öyle çoktu ki şeffaf su gibi bebeğin suyu sandilar 1 hafta hast yatırdılar düşünün gene aynı çoğunlukla su gibi ama bazen değişiyor
Sizde de mi var ?Anladım teşekkür ederim cevap için
Evet. Ama daha yeni. Yani ultrasonda görünmedi. En son geçen persembe beta baktırdım bati iki gün geçmişti 150 idi. Bugun tekrar kan verdim ama icinde beta yokSizde de mi var ?
Son adete göre kaç haftalık görünüyor ki. Ben kendimi bildim bileli nasi diyim 5. Sınıftan beri hep kesilmeyen akıntım vardır benim lökosit olsun olmasin normal birinde atıyorum 5 olması gereken değer bende 5bin civarındaydı doktorlar akillarini yemislerdi imaknsiz die seferber oldulardi ama bünyem alışkın malesefEvet. Ama daha yeni. Yani ultrasonda görünmedi. En son geçen persembe beta baktırdım bati iki gün geçmişti 150 idi. Bugun tekrar kan verdim ama icinde beta yok
Akıntı kısmında benimde devamli var iyi mi kötü mü bilemiyorum. Yani anlamadığım gittigim doktor 6 tup kan+ idrar istemis hepsini verdim. Ama e nabizdan baktim sonuclar çıktıkça beta yok. Niye böyle bisey yaptı anlamadım. Bat gunu 45ti. 2 gün sonra 150. Sonrasıni Allah bilir en azından yükselme ne durumda onu görmek isterdim. Doktora da pazartesiden önce sonuc gosteremeyecegim. Hakkimizda hayırlısı olsun insallahSon adete göre kaç haftalık görünüyor ki. Ben kendimi bildim bileli nasi diyim 5. Sınıftan beri hep kesilmeyen akıntım vardır benim lökosit olsun olmasin normal birinde atıyorum 5 olması gereken değer bende 5bin civarındaydı doktorlar akillarini yemislerdi imaknsiz die seferber oldulardi ama bünyem alışkın malesef
Son adet 18.nisan bu aradaSon adete göre kaç haftalık görünüyor ki. Ben kendimi bildim bileli nasi diyim 5. Sınıftan beri hep kesilmeyen akıntım vardır benim lökosit olsun olmasin normal birinde atıyorum 5 olması gereken değer bende 5bin civarındaydı doktorlar akillarini yemislerdi imaknsiz die seferber oldulardi ama bünyem alışkın malesef
İnşallah canım ya valla ortada bir şey yokken böyle kafama taktım iyi düşünmeye çalışıyorum hep sağlıklı olsun yeter kız -erkek farketmez valla tek düşündüğüm sağlıklı olması inşallah Allah gönlümüze göre verirRapunzel90 T tulperde I ipti Blntkbra @Yusra30 bacılar gelin hele sene 1988 annem bana hamile ozamanlar doktor bana ,%99 sakat doğar demişler almamız lazım annem Hacettepe ye gidiyormuş ozaman annemde Allah verdi neyse kabulum demiş aldırmamış sonuç ben ama yinede tedbir almaktan yanayım ya içim rahat etmesi lazım alanda verende rabbim inş yavrularımız sağlıklı doğar inş
Hastanede bklmyrm zaten eve geldim netten bakcam
18.50 cikti dusuk degilmiHaso18 e hadi çıkmadı mı sonuç
Bat günün gelmiş miydi18.50 cikti dusuk degilmi
Yaaa daha yeni18.50 cikti dusuk degilmi
Ayyy ne biliyim sanki her an adet olcakmisimDa bitxekmis gibi geliyorYaaa daha yeni
Hamilesin canım tebrik ederim
Önemli olan değer değil değerin 2 günde en az %60 yukselmesi
Kiz zaten daha 10. Gün kana yeni geçiyor kaç olacaktı
Ayyy haydiiii hayirli uğurlu olsun kiz hep soledim oğlumu ogrendigimde değerim sadece 10 du 1018.50 cikti dusuk degilmi