Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam nasılsınızzz bugün dr gittim 10+1 olmuş 2 hafta sonra gel 2li tarama için yaptıran var mı aranızda? Gebeliğimin ilk haftalarında kasık ağrım var diye progestan vermişti dr bugün artık içmene gerek yok dedi ben sormayı unuttum ama sizce ev işleri yapmaya başlayabilir miyim süpürge falan çünkü ilk gittiğim dr süpürme demişti
Maşallah bebişe zaman ne çabuk geçiyor 😍 Lekelenmen falan mı vardı canım doktor süpürme dedi. Doktoruna sorarak başla yine de istersen.

Maşallah sen kocaman etmişsin bebeyi 🤣 burdaki çoğu kişinin henüz küçük.... Süpürge vs hiç sormadım doktora ama her işi rutin yapıyorum çünkü mecbur 3.5 yaşında oğlumun maşallahı var supurmemem imkansiz 🤣🤣
Ben de öyleyim canım gebelikten önceki işlerim aynen devam ediyor. Süpürge falan da hep kullandım. Sadece çamaşır suyu falan dikkat ediyorum onları kullanmıyorum. Kızı da hala kucaklıyorum Allahtan zayıf zaten 14 kilo bunu soracaktım doktora unutmuşum sen sordun mu hiç?

Bu arada benim mide bulantımın sebebi yemek yapmakmış. Yemek yaparken ki o salça soğan kavrulma aşamasından tiksinip hiçbi şey yiyesim gelmiyomuş meğer. Burda kv.yaptığı yemekleri bir güzel yiyorum valla 🤣
Bi de yaylanın mis gibi serin havası iştahımı iyice açtı 😂

Ben de öyleyim canım gebelikten önceki işlerim aynen devam ediyor. Süpürge falan da hep kullandım. Sadece çamaşır suyu falan dikkat ediyorum onları kullanmıyorum. Kızı da hala kucaklıyorum Allahtan zayıf zaten 14 kilo bunu soracaktım doktora unutmuşum sen sordun mu hiç?
Yok canım sormadim ama kesinlikle ayakta 5 kg dan fazla taşımak yasak aman yapmamaya dikkat et bence.otururken alabilirsin ama. Süpürme yer silme çömelme hepsi mevcut 🤣🤣 çamaşır suyundan hatırlarsan midem bulandı o günden sonra elime almadım ben markete gidince kokusuz olandan Alicam zor duruyorum kullanmamak için wala

Bu arada benim mide bulantımın sebebi yemek yapmakmış. Yemek yaparken ki o salça soğan kavrulma aşamasından tiksinip hiçbi şey yiyesim gelmiyomuş meğer. Burda kv.yaptığı yemekleri bir güzel yiyorum valla 🤣
Kizzzz anaaaaa hakkaten doğru dedin bende annemdeyim ya baya baya güzel yiyorum bide düşündüm ahhh midem geçti ne güzel die 🤣🤣🤣🤣🤣

Kizzzz anaaaaa hakkaten doğru dedin bende annemdeyim ya baya baya güzel yiyorum bide düşündüm ahhh midem geçti ne güzel die 🤣🤣🤣🤣🤣
Çok şükür ya günler sonra karnımın doyduğunu hissediyorum 🤲
Bi de ben zaten yazın pek yemek yiyemem sıcakların da etkisi vardı bende malum adana sıcağı 😲
Serin hava çok iyi geldi.

Maşallah sen kocaman etmişsin bebeyi 🤣 burdaki çoğu kişinin henüz küçük.... Süpürge vs hiç sormadım doktora ama her işi rutin yapıyorum çünkü mecbur 3.5 yaşında oğlumun maşallahı var supurmemem imkansiz 🤣🤣
Bende yapmak istiyorum artık içi. Gidiyo ev rezil gibi kocam yapıyor ama onun yaptığından ne olur😀😀

Bende yapmak istiyorum artık içi. Gidiyo ev rezil gibi kocam yapıyor ama onun yaptığından ne olur😀😀
Aman onlar yapım derken bot ediyor hahahahah bide benimki bildigin robot yani resmen masanın üzerindeki bardağı al bulaşık makinasının kapağını açarak üst çekmecenin Sağ tarafına düzgünce yerleştir gibi detaylı komut almadan beceremez ağzım yoruluyor 🤣🤣

Aynen bende kendimde farkettim onu yemek yaparken kokusu içime isleyince yemek yiyemiyorum tiksinti oluyor salçalı tencere yemeklerine karşı sanki alerjim var şuan aman kokusu burnuma gelmesin diyorun

Aman onlar yapım derken bot ediyor hahahahah bide benimki bildigin robot yani resmen masanın üzerindeki bardağı al bulaşık makinasının kapağını açarak üst çekmecenin Sağ tarafına düzgünce yerleştir gibi detaylı komut almadan beceremez ağzım yoruluyor 🤣🤣
Aynen bizimkide öyle bir ev süpürüyor tüm ev 1 saatde bitiyor silerekn o tozlar viledaya gdiyor😀😀 bir şey diyince de alınıyor😀😀

I ipti sana da atayım dedim ben yumurtladım 😇daha da koyu olblr de testim yok yapamıcam.
1 tane kaldı son durum için onu da yarın yapacağım. 👍
Eşim gitmişti perşembe günü ☺️ testi attım gel diye bana hay senin şeyine dedi 🤣 🤣 büyük ihtimal gelecek 🙈
şimdi burada test yapıp hamile kalan arkadaşlarıma sorum olacak benim dün gece kasık da bir hafif ağrım vardı ama bugün bu daha bir arttı sizlerde bu durum oldu mu merak ettim? 🙈 Napıyor sizce bu yumurtalarım 😏

Eklentiler

• DSC_0308.JPG
    DSC_0308.JPG
    28,6 KB · Görüntüleme: 15
Bana doktorum 10 kgdan fazla kaldirma dedi ama dusuk riski olanlarda bunu 5 kg olarak guncelliyorlar sanirim🤷🏼‍♀️
I ipti sana da atayım dedim ben yumurtladım 😇daha da koyu olblr de testim yok yapamıcam.
Eşim gitmişti perşembe günü ☺️ testi attım gel diye bana hay senin şeyine dedi 🤣 🤣 büyük ihtimal gelecek 🙈
şimdi burada test yapıp hamile kalan arkadaşlarıma sorum olacak benim dün gece kasık da bir hafif ağrım vardı ama bugün bu daha bir arttı sizlerde bu durum oldu mu merak ettim? 🙈 Napıyor sizce bu yumurtalarım 😏
Ay benim ful sag kasigim agrimisti ordan yumurtlamisim ve bebek de o tarafa tutunmus. Bu agri regle uc bes gun kalasiya kadar ara ara o bolgede hep devam etmisti

Ay benim ful sag kasigim agrimisti ordan yumurtlamisim ve bebek de o tarafa tutunmus. Bu agri regle uc bes gun kalasiya kadar ara ara o bolgede hep devam etmisti
canım yaa sağ bölgem o kadar değilde sol resmen savaş içinde gögüslerim ayrı hassasiyeti arttı 😌
Bu ağrının yumrtlama olduğuna eminim de zann zuun eder gibi vurması off inşallah bende iyi şeyler olur. Çook teşekkürrr ederim 🤗

Kızlar bugün âdetin 13 .günü ovu testim böyle yumurtam çatlamış mi sizce? Dün yapamadım bugün test yapabildim

Eklentiler

• IMG_20210522_190755.jpg
    IMG_20210522_190755.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 12
Ben toplamda 4bin ödedim. Hamilelik olmadan 3bin dedikleri için dedim bin lira bir şey değil hem muayeneler hem doğum içinde olacak inşallah
Merhaba yaptırdığınız sigortayla ilgili detaylı bilgi verebilirmisiniz bende düşünüyorum hangi sigortayı önerirsiniz

Kızlar selam nasılsınızzz bugün dr gittim 10+1 olmuş 2 hafta sonra gel 2li tarama için yaptıran var mı aranızda? Gebeliğimin ilk haftalarında kasık ağrım var diye progestan vermişti dr bugün artık içmene gerek yok dedi ben sormayı unuttum ama sizce ev işleri yapmaya başlayabilir miyim süpürge falan çünkü ilk gittiğim dr süpürme demişti
Slm canım maşallah aramızda 3 gün var canım progestan a bende fitil olarak kullanıyorum canım yap ama dikkat li yap yada eşinle yap ben eşimle yapıyorum

Üşütme dikkat et belki ondandır ayaklarını sıcak tut gün aşırı yap hergün değil benim öyle yumurtlama sonrası ağrım çok olmadı canım sadece akıntı oluyordu

X