Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üşütme dikkat et belki ondandır ayaklarını sıcak tut gün aşırı yap hergün değil benim öyle yumurtlama sonrası ağrım çok olmadı canım sadece akıntı oluyordu
Yok canım bu hep yumrtlama zamanı ağrıyor yandığım sıcak olduğum zaman bile aynısını yapıyor böyle 4-5 saat arası sürüyor gidiyor. Eşim yarın gelcek sabah artık hayırlısı kuzum akıntım çoktan başladı pazartesiden beri hep ıslak gibiydim hala da öyleyim bakalım bu ay ne olacak akıntım yumrtlama sonrası geçen ayda devam etmisti

Slm canım maşallah aramızda 3 gün var canım progestan a bende fitil olarak kullanıyorum canım yap ama dikkat li yap yada eşinle yap ben eşimle yapıyorum
Bende hap olarak kullanmıştım , korkuyorum bir şey olur diye ama zaten halimde yok temizlik yapmaya hep uyuyasım var senin nasıl gidiyor canım

Yumurtladığına eminsen çatlamış devam et bakalım biraz daha koyumu oluyor rengi açılıyormu kaçırma zamanı

Yumurtladığına eminsen çatlamış devam et bakalım biraz daha koyumu oluyor rengi açılıyormu kaçırma zamanı
Sabah şiddetli bir kaşık ağrım vardi 2_3 saat sürdü bence sabah çatladı bugünü değerlendireyim ben sonra gün aşırı devam edeyim yine demi?

Bende hap olarak kullanmıştım , korkuyorum bir şey olur diye ama zaten halimde yok temizlik yapmaya hep uyuyasım var senin nasıl gidiyor canım
Ayy o uyku hali bendede var sorma çok hantalım un çuvalı gibi oturduğum yerden kalkamıyorum hafif bulantı var boşver sende yapma bendehaftada 1 kere yapıyorum bebiş için katlanacaz yorma kendini

İnş bu ay hayırlı haberler ile gelirsin kuzum inşallah dualarım seninle emeklerin boşa gitmesin İnşallah

Sabah şiddetli bir kaşık ağrım vardi 2_3 saat sürdü bence sabah çatladı bugünü değerlendireyim ben sonra gün aşırı devam edeyim yine demi?
Gün aşırı yada 2 güne bir yap hergün yapma spremler yenile sin ama 1 2 gün teste devam et derim yinede hadi pancar motoru gibi tatak tatak haydiiiii

Gün aşırı yada 2 güne bir yap hergün yapma spremler yenile sin ama 1 2 gün teste devam et derim yinede hadi pancar motoru gibi tatak tatak haydiiiii
Allah seni napmasin sesli güldüm.. canım Çarşamba cuma cumartesi pazartesi diye ilişki olacak.. bugünü de değerlendirdim hadi bakalım hayırlısı gebe kalirsam mutlaka etiketleyecegim seni benim için dua eder misin sende ?

Aynen iyi yapmışsın canım benim etiketle tabi canım etmezmiyim ediyorum hepinize ediyorum rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin özelliklere bu sayfada olan tüm canlarıma nasip etsin Rabbim sizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu tez zamanda tez vakitde inş Allah'ım selamete eriştirsin inşallah

Dediğim gibi bende1 haftada düşme göstermişti. Tekrar kan verince belli olur zaten. Kaç haftalık hamilesinzi
Ayyy keşke hamile olsamm ya gebelik için uğraşıyorum 20 gündür ilaç kullanıyorum daha yeni yani o yüzden merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…