Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hala adet yok ortada dimi
Yok kasik agrim var ama adet yok gogus agrim gecti yumurtlama bitince ama annem vardi bu gun bende hamile kalmadan onceki 3 4 ay hic adet olmazdim karnimda cocuk hareket ediyo gibi olur agri yapardi diyo benmde kadiklsrim agriyo surekli atar damar atar gibi hissediyorum rahim cocuk istedigi icin oluyomus ebem vardi kasiklarima dokundu goguslerime baktinsen cok degil en fazla 4 aya gebe kalirsin rahmin isinmis senin vucudun cocuk istiyo dedi cok guldum

Hahahahaha ay çok yaşa bende çok güldüm inşallah dediği gibi olur ama bence önümüzdeki aya sen gebesin buraya yazdım Allah'ın izni ile tabi

Amin canım inşallah sağ olasın
Tebrikler, gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

3gün var bizimkiyle aralarında
Teşekkürler canım
Normalde 7+1 ultrasonda 7+3 çıktı.
Daha milyon kere değişir o hep 3 geri 5 ileri çıkar

Benimde oğlum önden önden koşturdu hep doktorlar öyle ki sat tarihimi yanlış hatırladığını iddia etti oysaki yanildilar ama dinletemedim 2 hafta önce zorla dogurttular bu tam gününde gidio çok şükür umarım buda koşuya geçmez

Amin canım inşallah sağ olasın

Teşekkürler canım
Normalde 7+1 ultrasonda 7+3 çıktı.
Daha milyon kere değişir o hep 3 geri 5 ileri çıkar
Yaaa değişiyor mu öyle kızıma hamileyken ilk bebeği ölçtüğünde neyse haftası hep ona uyumlu devam etti. Gerçi sat ile uyumlu değildi kızım, geç döllenme olmuştu. Ben 1 ay sonra göreceğim tekrar bebeğimi nasıl bekleyeceğim bilmiyorum

Geçtiğimiz gün bebeğin haftasına göre kalp atım hızı artar demişti doktorum onu söylemiştim. Sende kendi doktorunun kalp atım hızına göre cinsiyet belli olur dediğinden bahsetmiştin ya
Heee hatırladım iyide şuan belli olmaz ooo ilk doktorum yorum yaptığında oğlumda bu haftalardaydi cinsiyetler ortaya çıktığında görücez kim haklı amannnn zaten iki seçenek yüzde 50 zaten sağlıklı olsunlar da gerisi boş

Tabii en önemlisi o, ben sadece doktorların tutarsızlığını garipsiyorum :) o yüzden merak ettim. 8. haftaya yakın duydum ben ilk bebeğim de de kalp atışını bu bebeğimde de. Bakalım neler olacak :):)

Tabii en önemlisi o, ben sadece doktorların tutarsızlığını garipsiyorum :) o yüzden merak ettim. 8. haftaya yakın duydum ben ilk bebeğim de de kalp atışını bu bebeğimde de. Bakalım neler olacak :):)
Kaçtı peki ilk bebekte 8. Hafta da ve cinsiyeti ne oldu

Dün benimde zor duydu vala ödüm patladı kalbimi atmio die bı anda tansiyonum fırladı sanki tam dün 6+6 di bugün bakalım 9 da yeniden farklı bir doktorda randevum var 7+0 ile ne diyecek

Dün benimde zor duydu vala ödüm patladı kalbimi atmio die bı anda tansiyonum fırladı sanki tam dün 6+6 di bugün bakalım 9 da yeniden farklı bir doktorda randevum var 7+0 ile ne diyecek
Bende bu bebeğimde zor duydum. Kızımınki davul gibi bambambam atıyordu çünkü. İnsan hemen endişelenmeye başlıyor ya. Hayırlısıyla kucağımıza alabilsek evlatlarımızıı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…