Umut oldu bana hahahahahah139'du kız oldu :)
Allah herkesin gönlüne göre versin. İnsan olmayanı istiyor :) Gönlüne göre olur inşallah.Umut oldu bana hahahahahah
Tabi önce sağlık ama evet insan olmayanı istiyor hakkatenAllah herkesin gönlüne göre versin. İnsan olmayanı istiyor :) Gönlüne göre olur inşallah.
Hastaneye geldim oğlumda getirmek zorunda kaldım sıra beklerken bana dio ki anne sabret kardeşim gelecek sık disiniultrasona dün girmissin hergun girme bakmiyim sonuçta çokta sağlıklı bişi değil dedi tamam dedim bende tüm testlerin girişini yaptı wala özelde muayene oluyorum die arıza çıkarır belki die düşündüm ama bide doktorun liste verdi mi ona göre yapayım tahlillerini dedi
Aynen yaaa aglicaktim nerdeyse öyle de ciddi güzel söylüyor kikardeşlik böyle bir şey abi olmuş şimdiden o
Tabi hormonların da etkisi var. Duygusal ne izlesem ağlar oldum ben ya :)Aynen yaaa aglicaktim nerdeyse öyle de ciddi güzel söylüyor ki
1 gün gecikmeyle 35 falan görmüştüm ben bHCG'yi sanki.Hamile.olan arkadaşlar, hamileliğini bat in ilk gunu öğrenenler beta değeriniz kaçtı?
Şuan sağlıkla ilerliyor değil mi? Baska bi konuda arkadaşa 40 olduğu icin az demisler. Benim de 45 çıktı o yuzden sormak istedim. Sagolun cevabını zicin1 gün gecikmeyle 35 falan görmüştüm ben bHCG'yi sanki.
8 haftalık şuan kalp atışını da duydum, bir problem yok. ilk bebeğimde 12 görmüştüm ben 7 günlük gecikmeyle. Doktor tekrar kan vermeni istedi mi?Şuan sağlıkla ilerliyor değil mi? Baska bi konuda arkadaşa 40 olduğu icin az demisler. Benim de 45 çıktı o yuzden sormak istedim. Sagolun cevabını zicin
Bugünkü artışa göre doktorun yorumlar bence. Kötü düşünme :) Tutunmuştur bebeğin inşallahhYaa cok teşekkür ederimEvet salı günü 45ti bugün tekrar verdim. Ama diger arkadaş ne yapti bilmiyorum tabi.
Amin inşallah cok teşekkür ederimBugünkü artışa göre doktorun yorumlar bence. Kötü düşünme :) Tutunmuştur bebeğin inşallahh
174Hamile.olan arkadaşlar, hamileliğini bat in ilk gunu öğrenenler beta değeriniz kaçtı?
Allah gönlünden geçene göre, çeşidiyle versin inşallah :) heyecanlı bekleyiş :)Benimkinin de dün bangır bangırdı maşallah. Hah dedim cazgır bi kız daha geliyo
Benim de kızımda geç döllenmeydi hatta doktor son adet tarihini değiştirmişti benim ona rağmen genelde geriden gelirdi çok nadir uyumlu olurdu.Yaaa değişiyor mu öylekızıma hamileyken ilk bebeği ölçtüğünde neyse haftası hep ona uyumlu devam etti. Gerçi sat ile uyumlu değildi kızım, geç döllenme olmuştu. Ben 1 ay sonra göreceğim tekrar bebeğimi nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
Günaydın kız haso naptın adet oldun muGunaydinnnn