Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte en büyük hatamız herkesi kendimiz gibi sanmamiz zaten bende hep hayat boyu bu engele takıldım maalesef herkes biz gibi deil hayat bunu kafamıza vura vura öğretiyor çoğu zaman ve ogreniyoruzda
y

Arkadaşlar gebelikten önce b12si çok düşük olan var mı. İlaç kullanırken hamile kalınırsa ilaca devam edilmesi gerekir mi? Ya da b12nin çok düşük olması ilk aylarda zararlı olur mu?
Benim gebelikten önce d vitaminim çok düşüktü o şekilde hamile kaldım imkanın varsa planlı gebelik dusuunuosan b12 takviyesi al gebe kalınca da düşükse doktorun zaten kullanmanı önerir kullanırsın bi çok vitaminimiz eksik yada fazla ama bilmeden bi haber yaşıyoruz istersen bi doktora danış için rahat etsin ama dediğim gibi benim de vitaminim çok düşüktü ve ben o şekilde hamile kaldim

Teşekkür ederim cevabınız için. Ben geçen ay kullanmaya başlamıştım b12. Şimdi adetim gecikti öncesinde de suphem olduğu için bıraktım bı sıkıntı olmasin diye. Dun sabahta saglik ocağında kan verdim ama sonuç hala çıkmadı. Yarın polikliniğe gidip oradaki doktora soracağım inşallah.

İşte en büyük hatamız herkesi kendimiz gibi sanmamiz zaten bende hep hayat boyu bu engele takıldım maalesef herkes biz gibi deil hayat bunu kafamıza vura vura öğretiyor çoğu zaman ve ogreniyoruzda

y
Olsun Allah böyle olmayı emir etmiş çok şükür böyle olmakta nasip işi birgün belki iyi şeyler olur bizler için bu durum kötü olmaktan iyidir

Kızlarrrr ben çıktım doktordannn çok şükür kalp atımını duyduk 0.83 cm lik bir bebeğim var darısı tüm bekleyenlerin başına

Ben de gördüm canım çok şükür kalbini de duyduk
Kızlar gözünüz aydın olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı diğer bekleyenlerin başına inşallah hayırla sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza inşallah

Merhaba kasik agrisi +sari akinti bu gun aksama kadar delirmeme neden oldu birde misafirim vardi cok ayakta kalmamda etkiledi galiba yumurtlama akıntısı yerini sari akintiya birskti cok yogun sekilde geliyo sebebi ne olabilir yasayan varmı

Wala iltihap olabilir ama öyle olsaydı da testler yapıldı sana die hatırlıyorum çıkardı bilemedim şimdi

Gerçi doktorlar kötü koku yoksa endislencek bir durum yok diyor canım

Şimdi aklıma ne geldi geçen anlattigin ciddi miktardaki akıntım vs senin iltihap sökülüyor bence bu iyiye işaret iltihaptanda gebe kalmak zorlasabilir die biliyorum
Evet bende bu ay farkettim ama o gecen anlattigim akinti yumurtlama akintisiydi bu seferki surekli cis yapmis gibi gelen sarı krem kvamli akinti galiba evet iltihap sokuluyo vucut atiyo sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…