Çok iyi anlıyorum. Ben düşük olmadım habersiz kontrole gidiyorum çocuk zaten içimde parçalanmış haberim yok ne durumdayım öğrenmek heyecanıyla gittim kendi doktorm bana düşük riskin yüksek dedi. Neyse kendi doktorm o gün yoktu başka doktor baktı burada çocuk yok dedi
ben nasıl yok yalan mı söylüyorum adam pazartesi gel kürtaj yaparız dedi
ben ne oluyor biranda yüzüme vurdu şoka girdim çıktım dışarı nefes nefese kalsam çok kötü kavga çıkacaktı açıkla be adam nasıl yok ben ne yaşamışım. Ayy o gün birde komşudan bir arkadaşımla gelmiştim o da evde test yaptı hamileydi onun adına sevindim ama hayt bazen küfür ediyor insana acı yaşatıyor bazı anları
oradan gittim özele hemen o açıkladı böyle böyle. Dediğin gibi çok kişi gelebilir olblr ama insan olmak herkese nasip değil.
Birde o arkadaşım benim özeldeki doktoruma sürekli kendini soruyor çocuk kaybetmişim elinde ultrason sonucu almıştı onu gösteriyor kendini soruyor kadınla 10 dk muhabbet etti yuhh dedim onu da yanımda götürdüğüm güne lanet ettim. Hadi normal muayne olsam neyse de ben bebeğim yok kaybolmuş sus daa nerdeee.
Öyle şeylerdi ki insanları öğreniyorsun. Hayatı öğreniyorsun.