Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyim kuzucum çok sağol şimdilik bi sknti yok sen nasilsin neler yapiosun başladınız mi calsmalara
İyiyim çok şükür sizin aranıza gelebilmek için bir gayret çalışıyorum son 3 gün sonrası artık adet bekleme gelirse adet biliyorsn aşılama bekliyor beni İnşallah hakkımda hayırlısı olur

Ne diyim hayat işte ne sevinmiştin benim gibi oldun dmekek ki doktor neden söyledi mi peki? Konuşuyorum soruyorum ama kapatabilirim istersen konuyu canım
Yok sorun değil. İlk gittiğimde doktor yüzüme bile bakmadı zaten şimdi memlekete geldim yarın yada cuma burda
gideceğim bakalım

Yok sorun değil. İlk gittiğimde doktor yüzüme bile bakmadı zaten şimdi memlekete geldim yarın yada cuma burda
gideceğim bakalım
Neden bakmadı ki bazısı çok acımasız zaten. Banada ilk öyle yaptılar olur olur diyerek eve yolladılar yaşım o zaman 28 di şimdi geçti gitti zaman hızlı geçiyor. İnşallah hakkında hayırlısı olur canım en yakın zamanda tekrar kalırsın dilerim sağlıklı sihhatli şekilde

Onlar her gün görebiliyor ama biz ilk defa yaşıyoruz kapının önünde köpeğe bişey olsa daha fazla ilgilenir insan ama insan işte.. Amin inşallah rabbim daha büyük sınavlar vermesin

Onlar her gün görebiliyor ama biz ilk defa yaşıyoruz kapının önünde köpeğe bişey olsa daha fazla ilgilenir insan ama insan işte.. Amin inşallah rabbim daha büyük sınavlar vermesin
Onlar için herşey o kadar basitlesmis ki siradanlasmis hasta psikolojisini dusunme 0 malesef bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah rabbim bunu unutturacak acı vermesin

Çok iyi anlıyorum. Ben düşük olmadım habersiz kontrole gidiyorum çocuk zaten içimde parçalanmış haberim yok ne durumdayım öğrenmek heyecanıyla gittim kendi doktorm bana düşük riskin yüksek dedi. Neyse kendi doktorm o gün yoktu başka doktor baktı burada çocuk yok dedi ben nasıl yok yalan mı söylüyorum adam pazartesi gel kürtaj yaparız dedi ben ne oluyor biranda yüzüme vurdu şoka girdim çıktım dışarı nefes nefese kalsam çok kötü kavga çıkacaktı açıkla be adam nasıl yok ben ne yaşamışım. Ayy o gün birde komşudan bir arkadaşımla gelmiştim o da evde test yaptı hamileydi onun adına sevindim ama hayt bazen küfür ediyor insana acı yaşatıyor bazı anları oradan gittim özele hemen o açıkladı böyle böyle. Dediğin gibi çok kişi gelebilir olblr ama insan olmak herkese nasip değil. Birde o arkadaşım benim özeldeki doktoruma sürekli kendini soruyor çocuk kaybetmişim elinde ultrason sonucu almıştı onu gösteriyor kendini soruyor kadınla 10 dk muhabbet etti yuhh dedim onu da yanımda götürdüğüm güne lanet ettim. Hadi normal muayne olsam neyse de ben bebeğim yok kaybolmuş sus daa nerdeee. Öyle şeylerdi ki insanları öğreniyorsun. Hayatı öğreniyorsun.

Çok zor gerçekten böyle insanlar yüzünden daha fazla hasar görüyoruz. Rabbim iyi insanlar çıkarsın karşımıza inşallah

Amin canım benim hakkında hayırlısı olsun insallah

İnsanda biraz empati olur ya başka gün sorsaydı sorularıni sen orda çok üzgünken hiç yerinde bi davranış olmamış

Arkadaşlar gebelikten önce b12si çok düşük olan var mı. İlaç kullanırken hamile kalınırsa ilaca devam edilmesi gerekir mi? Ya da b12nin çok düşük olması ilk aylarda zararlı olur mu?

İnsanda biraz empati olur ya başka gün sorsaydı sorularıni sen orda çok üzgünken hiç yerinde bi davranış olmamış
İşte bazen yanında taşıdığın insanı öğreniyorsun o güne kadar saf temiz insandı gözümde birde ahh ahh sen vazgeç şu milleti kendin gibi sanmaktan dedim kendime. Ne diyim ki herkes kendi kalbinin ekmeğini yer bu hayatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…