Bayram süreci çok yoğun çalışmayla geçti. Akıntım oldu gögüslerim filan acıdı denedik ama ovulasyon pik olmadı henüz ona daha inanmıyorumİyiyim canım çok şükür sen nasılsın?
Çalışmalara başladınız mı
Aşılamadan önce hamile kalacaksın sen bak demiştin dersinBayram süreci çok yoğun çalışmayla geçti. Akıntım oldu gögüslerim filan acıdı denedik ama ovulasyon pik olmadı henüz ona daha inanmıyorumkandırdı geçen ay. Deniyorum keyfine artık olduğu kadar aklım aşılama da canım aşılama istiyor. O kadar süre yapamadığım çocuğu tam aşılama öncesi tuttıracaksam ona da eyvallah normalde ilk kanamaya göre yumrtlamam pazar günüydü. İlacı bırakınca hesap edersem 2 gün var yumrtlamama güya ben hepisine birşeyler veriyorm ne hızlı geçiyor zaman bana Arsoney durumum bu poncikk.
Hepimizde bu tehlike oluyor ama doktor dediyse hep yat yinede sen canım yaCanım ben evdeyim istirahat de düşük tehlikem var yatıyom bebişde birşey yok çok şükür ama tedbir amaçlı sen naptın nasılsın tontişim
Tülperde bak banaa bunlarla gelAşılamadan önce hamile kalacaksın sen bak demiştin dersin
Öyle yapıyorum uzunca yatıyorum sendeji gelişmeler ne durumdaHepimizde bu tehlike oluyor ama doktor dediyse hep yat yinede sen canım yaçok iyiyim canım.
He valla meraklan meraklan öldük biz de burda geçen ayTülperde bak banaa bunlarla gelgeçen ay neydi o
Kuzum hakkında nasıl hayırlı ise o şekilde olsun rabbim güzel gönlüne versin inşallah olurmu olurmu aşılamaya gidecem dersin hamiş oluverirsin inşda öyle olur aşılılama işleri de zor kuzum yaBayram süreci çok yoğun çalışmayla geçti. Akıntım oldu gögüslerim filan acıdı denedik ama ovulasyon pik olmadı henüz ona daha inanmıyorumkandırdı geçen ay. Deniyorum keyfine artık olduğu kadar aklım aşılama da canım aşılama istiyor. O kadar süre yapamadığım çocuğu tam aşılama öncesi tuttıracaksam ona da eyvallah normalde ilk kanamaya göre yumrtlamam pazar günüydü. İlacı bırakınca hesap edersem 2 gün var yumrtlamama güya ben hepisine birşeyler veriyorm ne hızlı geçiyor zaman bana Arsoney durumum bu poncikk.
Kan sonuçları için sanırım kuzum vitamin vs gerekirse die. Bide direk ASM de ver kanını dedi eksik bişi kalırsa burda isterim haftaya dedi ordaki doktora da kayıt açılması lazım takip etmeleri lazım vs dediKalbini söylemedi canım ben de unutmuşum o an
Testleri ben hcg verirken yaptırmıştım asm'de. Geçen gittiğimde bakmıştı istemedi tekrar.
Beni taa 12.haftada çağırdı ikili test için.
Haftaya neden çağırdı ki seni tekrar.
Valla ilk hafta kan aldı kese vardı kalp yoktu haftaya gel dedi sonra ki hafta leke geldi şimdi herhafta gidiyomAa her hafta gidilir mi kız. Ben ilk gebeliğimde de böyle kese-kalp-ikili test-16.hafta-20.hafta-25.hafta-30-34.haftadan sonra her hafta gitmiştim nst için. Böyle hatırlıyorum sanki
Canım senin lekelenmelerin vardı doğru aynen sık sık gitmen daha iyi olur o zaman.Valla ilk hafta kan aldı kese vardı kalp yoktu haftaya gel dedi sonra ki hafta leke geldi şimdi herhafta gidiyom
He valla meraklan meraklan öldük biz de burda geçen ay
Bir kk atasözü diyor ki gecikmeler başladıysa gebelik yakındır
Hadi inşallah keyfinize göre yapın canım ya boşver ovu testleri stres bence
Zor kolay artık herşeyi göze aldık beni en çok ilaçlar zorlayacak olan eşime olacakKuzum hakkında nasıl hayırlı ise o şekilde olsun rabbim güzel gönlüne versin inşallah olurmu olurmu aşılamaya gidecem dersin hamiş oluverirsin inşda öyle olur aşılılama işleri de zor kuzum ya
Aynen asm'de daha iyi olur hastanelerde baya pahalı testler. Ben hcg için gittiğim de hepsine bakmış doktor idrar da vermiştim asm'de. Demirim düşük çıkmış sadece biraz, ona da et et sulu çorbalar falan ye dedi doktor.Kan sonuçları için sanırım kuzum vitamin vs gerekirse die. Bide direk ASM de ver kanını dedi eksik bişi kalırsa burda isterim haftaya dedi ordaki doktora da kayıt açılması lazım takip etmeleri lazım vs dedi
Aynen seninki de soldaBenim minnoş ta bu teyzeleri ben kese şekline göre erkek diorum benimkine hemde solda sanki yorum yapabilecek var mı
İnşallah canım hadi katılın artık aramıza hayırlısıylaTesti eş yok diye kullanmıştım bu ay vardı şansıma buradaydı gitti bugün gelecek 2 günden birşey olmazyaptık gitti. İnşallah dediğin gibi olur canım bakalım hakkımda hayırlısı
Söyledi canım ya ben öyle heyecan yaptım ki nefeslerin hızlandı nefesleri den zor duyuyorum dedi nefes tutttuk flan ama duyduk hamdolsun 138 atıyormuşAynen seninki de solda
Kalbini sorabildin mi sen?
Allah'ım emeklerini boşa çıkarmasın kuzum inşallah zorunuz kolay olsun canımın içiZor kolay artık herşeyi göze aldık beni en çok ilaçlar zorlayacak olan eşime olacakgelgitli bir kadınla uğraşacak hormon ilaçları çok zirvede yaşatıyor beni herşey bebiş için napayım zor kısmını düşünmüyorum şuan aklımda o yok girince yaşarım artık
Yaaa bu minik fasulye erkek galiba yaa uzun senin keseBenim minnoş ta bu teyzeleri ben kese şekline göre erkek diorum benimkine hemde solda sanki yorum yapabilecek var mı
Aynen canım öpe öpe gidiyomCanım senin lekelenmelerin vardı doğru aynen sık sık gitmen daha iyi olur o zaman.