Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın?
Çalışmalara başladınız mı
Bayram süreci çok yoğun çalışmayla geçti. Akıntım oldu gögüslerim filan acıdı denedik ama ovulasyon pik olmadı henüz ona daha inanmıyorum kandırdı geçen ay. Deniyorum keyfine artık olduğu kadar aklım aşılama da canım aşılama istiyor. O kadar süre yapamadığım çocuğu tam aşılama öncesi tuttıracaksam ona da eyvallah normalde ilk kanamaya göre yumrtlamam pazar günüydü. İlacı bırakınca hesap edersem 2 gün var yumrtlamama güya ben hepisine birşeyler veriyorm ne hızlı geçiyor zaman bana Arsoney durumum bu poncikk.

Aşılamadan önce hamile kalacaksın sen bak demiştin dersin

Kuzum hakkında nasıl hayırlı ise o şekilde olsun rabbim güzel gönlüne versin inşallah olurmu olurmu aşılamaya gidecem dersin hamiş oluverirsin inşda öyle olur aşılılama işleri de zor kuzum ya

Kan sonuçları için sanırım kuzum vitamin vs gerekirse die. Bide direk ASM de ver kanını dedi eksik bişi kalırsa burda isterim haftaya dedi ordaki doktora da kayıt açılması lazım takip etmeleri lazım vs dedi

Aa her hafta gidilir mi kız. Ben ilk gebeliğimde de böyle kese-kalp-ikili test-16.hafta-20.hafta-25.hafta-30-34.haftadan sonra her hafta gitmiştim nst için. Böyle hatırlıyorum sanki
Valla ilk hafta kan aldı kese vardı kalp yoktu haftaya gel dedi sonra ki hafta leke geldi şimdi herhafta gidiyom

He valla meraklan meraklan öldük biz de burda geçen ay
Bir kk atasözü diyor ki gecikmeler başladıysa gebelik yakındır
Hadi inşallah keyfinize göre yapın canım ya boşver ovu testleri stres bence

Testi eş yok diye kullanmıştım bu ay vardı şansıma buradaydı gitti bugün gelecek 2 günden birşey olmaz yaptık gitti. İnşallah dediğin gibi olur canım bakalım hakkımda hayırlısı

Kuzum hakkında nasıl hayırlı ise o şekilde olsun rabbim güzel gönlüne versin inşallah olurmu olurmu aşılamaya gidecem dersin hamiş oluverirsin inşda öyle olur aşılılama işleri de zor kuzum ya
Zor kolay artık herşeyi göze aldık beni en çok ilaçlar zorlayacak olan eşime olacak gelgitli bir kadınla uğraşacak hormon ilaçları çok zirvede yaşatıyor beni herşey bebiş için napayım zor kısmını düşünmüyorum şuan aklımda o yok girince yaşarım artık

Aynen asm'de daha iyi olur hastanelerde baya pahalı testler. Ben hcg için gittiğim de hepsine bakmış doktor idrar da vermiştim asm'de. Demirim düşük çıkmış sadece biraz, ona da et et sulu çorbalar falan ye dedi doktor.
Şimdilik sadece folik asit kullan dedi, 12.haftadan sonra d vit verecek sanırım.

Allah'ım emeklerini boşa çıkarmasın kuzum inşallah zorunuz kolay olsun canımın içi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…