Hahahaha 10 gibi sürünerek kalktımVar kız olmaz mızaman da geçmiyor. sabahtan beri bir sürü iş yaptım ama saat hala 12.30 inanılır gibi değil.
Sabah 6'da uyanmanın dezavantajı işte bi gün 48 saat gibi geliyo
Cuma biz de kv.gideceğiz ve bugün inşallah kalp atışını duyarsak bebek haberini de vereceğiz. Onun da ayrıca heyecanı var.Hahahaha 10 gibi sürünerek kalktımbende işe vurdum kendimi ama içim skiliyor vugun yada bı huzursuzlugum var yada heyecandan duramıyorum sanki ilk bebe saat gecmio hakkaten bide anneme gidicez yarın bavul vs hazirlancak kafamda bı ton iş var belkide ondan gözümde buyuyooii
Küçük bir çift ayakkabı alın ve/veya emzik biberon vb küçük bişi ve kapıdan girince kapıyı kapatmalarina izin vermeyin gelen var diyip hediyeyi gösterinCuma biz de kv.gideceğiz ve bugün inşallah kalp atışını duyarsak bebek haberini de vereceğiz. Onun da ayrıca heyecanı var.
Eşime bile böyle sürprizler yapamadım pat diye söyledim direk, hiç beceremem böyle şeyleriKüçük bir çift ayakkabı alın ve/veya emzik biberon vb küçük bişi ve kapıdan girince kapıyı kapatmalarina izin vermeyin gelen var diyip hediyeyi gösterinbiri bu şekilde supris yapmıştı ya çok hoşuma gitmisti benim eşim daha evdeki test pozitif çıkınca mahalleye yayın yaptığından kimseye supris yapmak nasib olmadı bana çok hevesim vardı ama
HahahahahahaEşime bile böyle sürprizler yapamadım pat diye söyledim direk, hiç beceremem böyle şeyleri
Kv zaten muhtemelen beni gördüğünde anlayacak karnım 5 aylık gibi şiş gazdan
Gözün aydın kuzum maşallah maşallahKızlarrrr ben çıktım doktordannnçok şükür kalp atımını duyduk 0.83 cm lik bir bebeğim var darısı tüm bekleyenlerin başına
Gözün aydın kuzum maşallah maşallah ben çözemedim
Ben de gördüm canım çok şükür kalbini de duyduk
Gözün aydın canimm
Kalbini söylemedi canım ben de unutmuşum o anKalbi kaç atıyor söyledi mi ? Benden idrar ve kan testi istedi rutin gebelik testleri dedi ve haftaya tekrar çağırdı
Canım ben evdeyim istirahat de düşük tehlikem var yatıyom bebişde birşey yok çok şükür ama tedbir amaçlı sen naptın nasılsın tontişim
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın?
Seni niye geç Çağırdı ki ben herhafta gidiyomKalbini söylemedi canım ben de unutmuşum o an
Testleri ben hcg verirken yaptırmıştım asm'de. Geçen gittiğimde bakmıştı istemedi tekrar.
Beni taa 12.haftada çağırdı ikili test için.
Haftaya neden çağırdı ki seni tekrar.
Aa her hafta gidilir mi kız. Ben ilk gebeliğimde de böyle kese-kalp-ikili test-16.hafta-20.hafta-25.hafta-30-34.haftadan sonra her hafta gitmiştim nst için. Böyle hatırlıyorum sankiSeni niye geç Çağırdı ki ben herhafta gidiyom