Foto at bakim merak ettim kuzumBenimki bildigin ovalfasulye ibaresi var bilgilerde erkeklerde fasulyeye benziyor yazıyor şuan kararsız sanırım benim ki
Oyyy Maşallahhh Allah im sağlıkla gelsin yavrum peki kese etrafında birşey gördü mü canım yani dikkatli ol demesi daha önceden olan lekelenmen mi?Oyyy kuzum aman dikkat et inş tez zamanda geçer dinlen bolbol bende doktordan geldim bebek sıkıntı yok 5 gün istiraat dedi dikkat li ol dedi yat bol bol dedi bende hafta ya gideceğim Allabım korktuğumuza uğratmasın inşallah benim bebiş böyle teyzesi
Oh çok güzel kanama olmaması çok önemli hadi gözün aydın canımKesede kese etrafında yok kanama leke için fitile devam bol bol dinlen dedi kuzum genel anlamda iyiyim çok şükür canım Allah'ım beterinden esirgesin inş böyleyiz teyzesi
Kese etrafında yok kuzum kanama evet daha önceki lekeden dolayı canım dinlen dediOyyy Maşallahhh Allah im sağlıkla gelsin yavrum peki kese etrafında birşey gördü mü canım yani dikkatli ol demesi daha önceden olan lekelenmen mi?
Saol kuzum darısı sana inş güzel haberler almak rabbim yavrularımızı bize bağışlasın inşOh çok güzel kanama olmaması çok önemli hadi gözün aydın canım
Oy masallah küçük kuşaOyyy kuzum aman dikkat et inş tez zamanda geçer dinlen bolbol bende doktordan geldim bebek sıkıntı yok 5 gün istiraat dedi dikkat li ol dedi yat bol bol dedi bende hafta ya gideceğim Allabım korktuğumuza uğratmasın inşallah benim bebiş böyle teyzesi
Ben çorba ve muzla beslendim 4 ay belki faydası olur sizedeHala karnımı doyuracak bi yemek bulamadım. Canım ne istiyor diye düşündükçe midem daha çok bulanıyorelmayla erik de karın doyurmuyor. Vitamin takviyelerine kaçıncı haftada başlıyorduk?
Ah bu cahil arkadaşın resmi ekleyebilse eklicemde kafayı yedirttti ekleyemiom teldenFoto at bakim merak ettim kuzum
Naçizane fikrim erkek bu canım
Ama resmi ters eklemissin sanırım ben kese oval bebek solda gibi yorumladım vakalim tutacak mıNaçizane fikrim erkek bu canım
Aynen bende o durumdayım berbat bı hisHala karnımı doyuracak bi yemek bulamadım. Canım ne istiyor diye düşündükçe midem daha çok bulanıyorelmayla erik de karın doyurmuyor. Vitamin takviyelerine kaçıncı haftada başlıyorduk?
Naçizane fikrim erkek bu canım
Dosya ekle kısmına bas sonra belgeler yazısına tıkla ordan eklemek istediğin resmi seç kuzumYa biri bana şu resim eklemeyi anlatsın ne olur kafayı yedimaltta dosya ekleye basınca hiç bişi olmuo üstteki resim ekleye tıklayınca sürükle bırak resmi dio oda telden olmuo arkadaş nedir bu sır yaaa
Uygulamadan girince olmuyo tarayicidan yukleYa biri bana şu resim eklemeyi anlatsın ne olur kafayı yedimaltta dosya ekleye basınca hiç bişi olmuo üstteki resim ekleye tıklayınca sürükle bırak resmi dio oda telden olmuo arkadaş nedir bu sır yaaa
Estağfurullah o nedemek öyle kuzum Dosya ekle var oraya basıyorsun kuzum kameradan çektiğin fotoyu ekle yüklemesi biraz 1 dk yı buluyorAh bu cahil arkadaşın resmi ekleyebilse eklicemde kafayı yedirttti ekleyemiom telden