Sağ sol olayını konuşmuyoruz kız kese şekli diyoruzBen soldaysa kiz diyom inanmiyosungene ben bildim
Bi onceki sayfaya donemedim ben sag sol olayini diyorum kese seklini bilmymSağ sol olayını konuşmuyoruz kız kese şekli diyoruz
Hahahaha yok yok amannnn sallana bile ihtimal yüzde 50 zaten 12. Haftaya kadar ya sabırBi onceki sayfaya donemedim ben sag sol olayini diyorum kese seklini bilmym
Hadi baklm ben senin bebeginin kiz oldugunu dusunuyorumHahahaha yok yok amannnn sallana bile ihtimal yüzde 50 zaten 12. Haftaya kadar ya sabır
Daha yrn 7+0 olacak 8. Haftaya basicak min 4 5 haftadan önce belli olmaz ahhh ama kalp atım hızına göre tutuyor diyorlar ama hayırlısı yaaaHadi baklm ben senin bebeginin kiz oldugunu dusunuyorumbaklm tutucakmi kac hafta kaldi
Aynen öle canım sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsun da rabbim kız yada oğlan hangisini ikram ederse artıkEvet sanırim öyleişin esprisi tabikide hayırlı sağlıklı evlat olsunlar da inşallah gerisi önemli degil
Hadi baklm erkek daha erken belli olur derler kiz buluyo 5 ayi falanDaha yrn 7+0 olacak 8. Haftaya basicak min 4 5 haftadan önce belli olmaz ahhh ama kalp atım hızına göre tutuyor diyorlar ama hayırlısı yaaa
Yarın sormayı unutmayalım kalbiniDaha yrn 7+0 olacak 8. Haftaya basicak min 4 5 haftadan önce belli olmaz ahhh ama kalp atım hızına göre tutuyor diyorlar ama hayırlısı yaaa
Hayırlısı olsun inşallah kuzumMaşallah bezelye erkek ozaman anladığım kadarıyla
Randevum kaçta senin ben 15.15 te gidicem kısmetseYarın sormayı unutmayalım kalbinibi o tuttu benim kızda
11+3'te erkenden öğrenmiştik biz cinsiyeti bakalım bu ne zaman gösterecek
Rabbim gönlümüzden geçeni biliyor hayırlısı nasılsa öyle basil etsin inşHayırlısı olsun inşallah kuzum
Benim randevum da 15.15'teRandevum kaçta senin ben 15.15 te gidicem kısmetse
Sakaaaa
Aynen wala inşallah canım güzel haberlerle geliriz
Nasıl denk gelmiş.
İnşallah aynı anlarda duyacağız pıtpıtları yani
Eğer ebe olayı doğruysa gene üniversite hastanesine dönmeyi düşünürümKizlar özel hastanede gördüm yapan var mı şimdi benim içimi bulandirdilar. Ben üniversite hastanesinde İlk dogumumu yaptım muamele anlayış vs sonsuz memnundum en baştan en sona kadar başimda 5 doktor 1 prof vardı ( riskli gebeliktim o yüzden ama risksizde olsa sadece doktorlar doğumu yaptırıyor ) ancak çok zorladılar bu sefer Allah izin verirse Medipol hastanesini düşünüyorum ki bı doçent buldum kontrolleri onla yapıyoruz ancak doğum sırasında sadece ebe başında oluyor doktor son dk geliyor diyorlar deneyimleyeen var mı ben ebe değil doktor olsun istiyorum en baştan en sona Allah izin verirse
Benim doktorum da doğuma girerken geldi canım özel hastanede doğum yaptım. Başımda 3 ebe vardı çok güzel ilgilendiler. Doktorla sürekli irtibat halindeydiler zaten. Artık doğumhaneye girerken geldi doktorum doğumu dikişi vs.doktorum yaptı. Ama ben sabahın 5'inde doğum yaptım, doktorun o saatte gelmesine bile şükretmiştim yani. Normalde doktorlar mı oluyormuş baştan sona kadar bilmiyorum o kadarını.Kizlar özel hastanede gördüm yapan var mı şimdi benim içimi bulandirdilar. Ben üniversite hastanesinde İlk dogumumu yaptım muamele anlayış vs sonsuz memnundum en baştan en sona kadar başimda 5 doktor 1 prof vardı ( riskli gebeliktim o yüzden ama risksizde olsa sadece doktorlar doğumu yaptırıyor ) ancak çok zorladılar bu sefer Allah izin verirse Medipol hastanesini düşünüyorum ki bı doçent buldum kontrolleri onla yapıyoruz ancak doğum sırasında sadece ebe başında oluyor doktor son dk geliyor diyorlar deneyimleyeen var mı ben ebe değil doktor olsun istiyorum en baştan en sona Allah izin verirse
Valla gidene saygım var da ben devlete gitmeyi aklımın ucundan bile geçirmem. İlk gebeliğimde 33.haftada sancım vardı devlet acile gitmek zorunda kalmıştım şehirdışındaydım çünkü. ebenin müdahalesi sonucu kanamam başlamıştı artık ne kadar ağır davrandıysa. acilde çığlık çığlığa kaldım sabaha kadar ağladım.. bir daha mı aslaa..Eğer
Eğer ebe olayı doğruysa gene üniversite hastanesine dönmeyi düşünürümama malesef ağzı olan konuşuyor yok yere korkutuyorlar şimdiden insanı
O benim doğum yaptığım hastanede evet canım hep doktor var başında ama diğerleri nasıldır bilmem tabii özel içinde işte korkuttular ebeler kötü davranior vs gibi gibi kas yapayım derken göz çıkarmak istemiyorum işteBenim doktorum da doğuma girerken geldi canım özel hastanede doğum yaptım. Başımda 3 ebe vardı çok güzel ilgilendiler. Doktorla sürekli irtibat halindeydiler zaten. Artık doğumhaneye girerken geldi doktorum doğumu dikişi vs.doktorum yaptı. Ama ben sabahın 5'inde doğum yaptım, doktorun o saatte gelmesine bile şükretmiştim yani. Normalde doktorlar mı oluyormuş baştan sona kadar bilmiyorum o kadarını.