Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin kaşar sexten üşeneni gormedim sorma yap gitsin aaBu gunu degelrendirmek gerekiyomu
Kedi ne yaa beni klavye hatalarım la sevin kesenin demek istemiştim yazdığına bakmazsam böyle olurKedinin sağına yapışık gibi genelde sagdaysa kız derler bir ka cgundur araştırıyorum
Yav dedilerya hergun yapma diye hdjdjdjfjd eskitiyimmi hemen iki gunde şeyimiSenin kaşar sexten üşeneni gormedim sorma yap gitsin aa
Bende sagdaysa erkek diye duymustumKedinin sağına yapışık gibi genelde sagdaysa kız derler bir ka cgundur araştırıyorum
Kesenin şekli yuvarlak da da kız deniliyor sağa yapisiksa da kız deniliyor. Arsoney de hem kese ya varlak hem bebe sağda o değilde ben kendi kağıdına bakmadım heeee durun bakam hemen bebe değil ama kese görünüyor hahahahahBende sagdaysa erkek diye duymustum
Siz HSG den hemen sonra mi hamile kaldınız?Yok yok merak etmeyin bende öyleydim bu açıklamayı bana doktorda yapmıştı ancak yinede doktor kontrolünde olmakta fayda var durum farklı olabilir vebal almiyim
Ben cektirmedim onu başkasıyla karıştırınız sanırımSiz HSG den hemen sonra mi hamile kaldınız?
Olabilir o kadar kişi ile yazistik kiBen cektirmedim onu başkasıyla karıştırınız sanırım
Yaaaa gerçekmi bilmiyordum bende hayırlısı olsun bakalım sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün akıllı fikirli olsunda inşKesenin şekli yuvarlak da da kız deniliyor sağa yapisiksa da kız deniliyor. Arsoney de hem kese ya varlak hem bebe sağda o değilde ben kendi kağıdına bakmadım heeee durun bakam hemen bebe değil ama kese görünüyor hahahahah
Bak bakalım kendininkineKesenin şekli yuvarlak da da kız deniliyor sağa yapisiksa da kız deniliyor. Arsoney de hem kese ya varlak hem bebe sağda o değilde ben kendi kağıdına bakmadım heeee durun bakam hemen bebe değil ama kese görünüyor hahahahah
Benimki bildigin oval fasulye ibaresi var bilgilerde erkeklerde fasulyeye benziyor yazıyor şuan kararsız sanırım benim kiBak bakalım kendininkine
Yani ne fasulye ne yuvarlak hahahahahaBenimki bildigin oval fasulye ibaresi var bilgilerde erkeklerde fasulyeye benziyor yazıyor şuan kararsız sanırım benim ki
Hahaha hepimiz aynı dertten muzdaribiz kardeş daha yeni yeni tanıyor ayırt ediyorum ben 1 hafta oldu sanırım geleli yada 1.5 anca oturuyor bende deOlabilir o kadar kişi ile yazistik ki
Aynen yaa o kadar çok benzer hikâyesi var ki herkesin birbirine giriyor herşeyHahaha hepimiz aynı dertten muzdaribiz kardeş daha yeni yeni tanıyor ayırt ediyorum ben 1 hafta oldu sanırım geleli yada 1.5 anca oturuyor bende de
Adet gelio belkideKasiklarim bu gun daha cok agriyo yunurtlamada normalmi dayanamiyorum resmen icim sokuluyor
Olabilir goguslerimde aciyo zatenAdet gelio belkide
Gelsin de sende kurtul bizde hahahahha işin şakası böyle gecikmelere başladı ya vücut kendini hazırlıyor önümüzdeki adet döneminde hamilesin Allah kısmet ederse demedi demeOlabilir goguslerimde aciyo zaten
Ama yumurtlamanın hemen ardina nasl adet olunurki vucudumda kafayi yedi baklm yasayip gorcezGelsin de sende kurtul bizde hahahahha işin şakası böyle gecikmelere başladı ya vücut kendini hazırlıyor önümüzdeki adet döneminde hamilesin Allah kısmet ederse demedi deme