Seninki de erkeğe benziyor sanki senin kız vardı hadi buda sağlıklı bi erkek olsun❤Soru. Uygulamadan girdiğim için mistarayıcıdan oldu kafayı yedim beee
Karından bakıldıysa kız sağa yakın çünkü
Sulu yemekler çorbalar daha çok bulandırıyo beni. Yarım somun ekmeğe peynir domates koydum öyle yedim artık çok şükür bulandırmadan doydu karnımBen çorba ve muzla beslendim 4 ay belki faydası olur sizede
Karindan bakıldı canım hayırlısı olsun inslalahKarından bakıldıysa kız sağa yakın çünkü
İnşallah canımKarindan bakıldı canım hayırlısı olsun inslalahsende yarın gidiosun demi hadi sendende alalım güzel bi haber ❤
Benim geçen Geçen hafta tiksinmem vardı aynı şekilde bende ekmek arasına peynir domates biber koydum sandviç yaptım o bastirdi canım hiç bişey ıstemiyodu bu hafta duzeldimi biraz çok sukurSulu yemekler çorbalar daha çok bulandırıyo beni. Yarım somun ekmeğe peynir domates koydum öyle yedim artık çok şükür bulandırmadan doydu karnım
Yok yavrum bende erkek var hemde canavar modelindenSeninki de erkeğe benziyor sanki senin kız vardı hadi buda sağlıklı bi erkek olsun❤
Geçer canım bak yatcann kalkcan yarın bebisinin pıtır pıtır atan kalbini duyacaksın çok az kaldı benimki 6+5 göründü canımİnşallah canım
Zaman geçmiyor bir türlü
Kaç haftalık göründü senin ultrasonda canım?
Aklımda öyle kalmış canım bende kızın var sanıyordum o zaman bu bebişçik kız olsunYok yavrum bende erkek var hemde canavar modelinden
Ayyy yok hamdolsun öyle değilAklımda öyle kalmış canım bende kızın var sanıyordum o zaman bu bebişçik kız olsunhaha canavar modelinden bizim eski komşunun oğlu vardı bildiğin tazmanya canavarı gibiydi bize gelince koltukların yastıklarının ucundan dişiyle tutup tazmanya canavarı gibi kendi ekseni etrafında dönüyordu salyalarida akiodu tabi senin oğluşun masumdur emin ol
Gelecegin MasterchefiAyyy yok hamdolsun öyle değilsadece herşeyi o bilir herşeyi o yapabilir vs bildiginiz n adam deli edio beni , bıraksam mutfağa girer yemek yapar
Aaa hakkaten heeeeKızımınkine baktım da kesenin solundaymış erkek olması gerekiyodu bu teoriye göre. tutmadı bende
Eki Görüntüle 2851966
Ama kese yuvarlak kizzzKızımınkine baktım da kesenin solundaymış erkek olması gerekiyodu bu teoriye göre. tutmadı bende
Eki Görüntüle 2851966
Üstte yuvarlak altta fasulye canım.Ama kese yuvarlak kizzz
Maşallah bezelye erkek ozaman anladığım kadarıyla
Senin ki oval erkekmi oluyorSoru. Uygulamadan girdiğim için mistarayıcıdan oldu kafayı yedim beee
Evet sanırim öyleSenin ki oval erkekmi oluyor
Yaaaa illaaa curutcen tezimiii yaaaaÜstte yuvarlak altta fasulye canım.
Kese doktorun o anki aldığı görüntüye bağlı değişiyo bence. Zaten dikkat edin cihazı karnımızda gezdirirken kese sürekli değişiyo şekli bi yuvarlanıyo bi fasulye oluyo falan.
Ben soldaysa kiz diyom inanmiyosunAma kese yuvarlak kizzz