Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sulu yemekler çorbalar daha çok bulandırıyo beni. Yarım somun ekmeğe peynir domates koydum öyle yedim artık çok şükür bulandırmadan doydu karnım
Benim geçen Geçen hafta tiksinmem vardı aynı şekilde bende ekmek arasına peynir domates biber koydum sandviç yaptım o bastirdi canım hiç bişey ıstemiyodu bu hafta duzeldimi biraz çok sukur

Yok yavrum bende erkek var hemde canavar modelinden
Aklımda öyle kalmış canım bende kızın var sanıyordum o zaman bu bebişçik kız olsun haha canavar modelinden bizim eski komşunun oğlu vardı bildiğin tazmanya canavarı gibiydi bize gelince koltukların yastıklarının ucundan dişiyle tutup tazmanya canavarı gibi kendi ekseni etrafında dönüyordu salyalarida akiodu tabi senin oğluşun masumdur emin ol

Ayyy yok hamdolsun öyle değil sadece herşeyi o bilir herşeyi o yapabilir vs bildiginiz n adam deli edio beni , bıraksam mutfağa girer yemek yapar

Yaaaa illaaa curutcen tezimiii yaaaa şakası bı yana tutmasına sevinirim çünkü tabi dediğim gibi önce sağlık ama gönlüm kızdan yana kendime yontuyorum hahahaha haklısın aslında kese şekli degisio şuan gözümde canlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…