Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım ama kacirirsak diye tedirgin oluyorum
Canım sperm kadın vücudunda 48-72 saat arası yaşıyor hergün ilişkide kalitesiz sperm olur daha sağlıklı gebelik için gün aşırı ilişki öneriyor drlar bilgin olsun hem hergün insanda takat kalmaz görev gibi oluyor bir zamandan sonrası önemli olan yumurtlama gününe denk getirmen ilişki sonrası hareketsiz en az yarım saat yatman bacakları dikip popo kaldırıp mümkünse ve tabi birde allahın takdiri sonrası zaten oluyor Allah en doğru zamanda sana da bebiş müjdesi vermeyi nasip etsin inşallah hayırlısıyla

Ben yumurtlama icin hergun dedim yunurtlama gunu catlama gunu ve 1 sonraki gun hergun olarak soyledi ebru hanim normalde zaten hergun olmuyo xhdhfjfjjfjf canimiz ne zaman isterse

Herkese günaydın kizceler dün akşam karnım doyunca resmen uyumamış bayılmışım gene ama aynı moddayim hiç bişi istemio canım offf deliricem yrn kontrolüm var vitamin mitamin versin isticem hiç bişi vermedi haftaya kan ve idrar bakicam öyle vericem dediydi

Ya çenin 1 gr bebeginmi var o sana yemek yedirmiyomu

Ya çenin 1 gr bebeginmi var o sana yemek yedirmiyomu
Hahahahaha 1 Gr bile değil teyzesi kız ilk hamileligim hamilelik bile değilmiş bu ne böyle yurumicem yerde surunucem resmen işin şakası hamdolsun veren Rabbime elbette darısı tez zamanda sanaaaa inşallah gelip burda aglicam sende insallahhh

Ahahahha rabbim kucagina 5 kilo olarak almayi nasip etsin insallah valla bende aglicam sumugumu ceke çeke

Evet şu an hamile degilim benim endişem ilacı kullanırken hamile kalmak çünkü 1 hafta kullanılıyormuş
Endişe etme bebek yaklaşık 4 5 hafta içinde oluşuyor bebeğin dollenip rahme ulaşması epey zaman alıyor bu süreçte kullanılan ilaçların ona bir zararı olmuyor he tabiki planlı gebeliklerde doktor her türlü zararlı maddeyi biraktiriyor ancak sağlık için sonuçta içilebiliyor... Yani 1 hafta ilaçtan döllenme sırasında zarar gelmez

Ağzından bal damlio 5 kilo olsun da normal doguramiyim inşallah zorunlu sezeryan olayım
Ahahahaha ben 4.790 gr dogmusum normal doguma 18 saat zorlamislar prof deglmis bu cocugun kolu ciaz neye zorluyonuz demis sezeryana almislsr

Aman gelmeden düzelir inş kanama rabbim esirgesin kuzum
Bugün yine gittim doktora başka doktora görüneyim dedim devletten randevu alıp oda baktı kalp atışını duydum tekrar kese etrafında ufak kanamalar var ama çok zararlı durmuyor dedi iki hafta sonra kontrole gideceğim yine içim biraz daha rahatladı ama işte hala endiseliyim sen nasılsın ağrın sızın var mı canım

Bilmem artk ama ben normal dogum isterim herlde
Normal doğum yaptım elbette çok değişik mükemmel güzel bir duygu doğurur doğurmaz hep dedimki bidaha olsa normal dogururumn ama şimdi gerçek oldu ya pacam tutuştu ikisininde kendine has zorlukları ve güzellikleri var başka çocuk istemiyorum bide sezeryanin tadına bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…