Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kutlamayı hastane yapacak boşuna test yapmadık diyeKizlar çok güldüm cosmussunuz Haso18 hamile kaldığında sayfada davullu zurnalı kutlama olucak wala
ahahahahahaha hosuma gitti ayol kutlayalimKizlar çok güldüm cosmussunuz Haso18 hamile kaldığında sayfada davullu zurnalı kutlama olucak wala
Benm vucudumda kan kalmadi sen vergi diyon bana feda olmasinmiO kutlamayı hastane yapacak boşuna test yapmadık diye
Resmen vergilerimizle beta hcg testi yaptırıyor
Olsun be seni mi kircazBenm vucudumda kan kalmadi sen vergi diyon bana feda olmasinmi
Ahahahhaah kardesm oppu doktorlar diyo igne yapinca artk bende oyle dicemOlsun be seni mi kircaz
Doktorlar da sebebini bulsaymis madem
Gözün aydın çok şükür canim sağlıkla gelsin insallahKızlar şimdi hastaneden çıktım. Minnakımı gördüm ve kalp atışını gördüm. Bu haftalarda duyulması taraftarı değilim dedi doktor. Pıt pıt bişey atıyordu 6+4 çıktık, normalde 7+2 olmalıydık. Şükürler olsun çok mutluyum
Hayırlı olsun çok sevindim adına darısı vekleyenlerin başına inşallahKızlar şimdi hastaneden çıktım. Minnakımı gördüm ve kalp atışını gördüm. Bu haftalarda duyulması taraftarı değilim dedi doktor. Pıt pıt bişey atıyordu 6+4 çıktık, normalde 7+2 olmalıydık. Şükürler olsun çok mutluyum
Cok.sukur=)İyim çok şükür teşekkür ederim
İnşallah :)Cok.sukur=)
Daha iyi olacaksın insallah
Allah razı olsun canım çok sağol rabbim korusun bebislerimiziKızlar kalp atışı duyanların gözü aydın Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin darısı diğer bekleyenlerin başına inşallah bir an önce
Anladım kuzum sende haklısın Allah'ım inşallah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsinDoğrudur kuzum bilemedim bana cm söylemedi bende sormadım kalp i dinleyince mest oluyordum aklıma gelmiyordu
Evet gunnasirinbirlikte ol esinle insallah bu ay sevineceksinHala o yumurta beyazi gibi akinti geliyo ilk defa boyle oluyo galiba bu sefer yumurtlamayi tami tamina yakaladim
Gebelik olmadi ama antibiyotigi kullanmak zorundasin sen hamile degilsin zaten hsg cekildin maksat senin enfeksiyon kapmaman ilacini ic hamile olsan bile 15 gun sonra ancak sonuc cikar bisey olmaz yaniHangi ilacı kullandınız? MONODOKS mu? Sizde de gebelik oldu mu?