Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En başta bana da sorana evet ama daha doktora gitmedim sadece evdeki test pozitif çıktı kan verdim oda pozitif bakalim diyordum 🤣🤣 şimdi keseyi gördüm direk söylüyorum hamileyim die 🤣🤣 intihar kısmına şiddetle katılıyorum herşeyi az çok hatırlıyorum ama çekilen acı vs uykusuzluk bilmem ne zerre hafızamda değil 🤣🤣
Ya benim kızım kolik bi bebekti şimdi uykusuzluk deyince aklıma geldi. Sabahlar olmuyordu resmen ne uzun geliyordu bana. :KK43: nasıl unutabildim ben o günleri...

İnşallah olmaz kızlar dua edin ben çok evhamliyim bu hafta izin aldım salı gününe kadar çalışmayacagim aktif bir kanamam lekelenmem yok zaten inşallah olmaz 😒
Olmaz Allah'ın izniyle gönlünü ferah tut bol bol dinlen kuzum öle olupda düzelen çok var korkma bebişimiz iyi Allah a şükür

Kızlar merhaba ilk defa doktora gittim bugün, bebegin kalp atışını duyduk şükür ama üzerinde kan gördüğünü söyledi. Ve her gece 1 tane duphaston içmemi söyledi. İnternetten baktım, adet söktürücü olarak da veriliyormuş. Çok korktum içmesem mi kullandınız mı ?
6+1 olarak gözüktü

Kuzum bende iğne oldum dün uyuşmazlık iğnesi hiç korkma sende dinlen bol bol sıkma canını kalbini duymuşsun çok şükür bebişin ya birşey olmaz Allah'ın izniyle bende de leke olunca hemen uyuşmazlık iğnesi vurdurdu Kan testi aldı seninki gibi
İnşallah inşallah olmaz arzum sizde de var mı uyuşmazlık negatif misin sen de. Birde progesteron 100 mg başladı ama ağzından aldım

İnşallah inşallah olmaz arzum sizde de var mı uyuşmazlık negatif misin sen de. Birde progesteron 100 mg başladı ama ağzından aldım
Evet kuzum bizdede var ben negatif eşim pozitf bana 200 mg verdi ama ağızdan alma fitil olarak kullan miğdeni bulandırır dedi

Şimdi bebeğm 7+4 günlükmüş ya en son reglimin 2. gününe denk geliyor hesaplamama göre. Eeee o zaman ben regldim zaten bu bebek ne zaman oldu :)
Bu bebegin değil yumurtanin yaşı oluyor 7+4 olan
O da zaten reglnin ilk günü olarak hesaplaniyor

Derin ilişki deneyin. Öncesinde eşine sert kahve yap, maden suyu içiren de varmış :)
Bizde derin ilişki denemiştik. Öncesinde kahve içmişti, ilişki bitiminden sonra hiç kalkmadım yataktan. Ayaklarımı duvara diktim altıma da yastık koydum öyle yattım :) Hadi tutsun inşallahhhh, dua ediyoruz bol bol :)
Derin iliski nedir🤔

X