Gidemedim malesef. Hasta arasında boşluk olursa giderim dedim ama malesef kapanma sonrası çok yoğun . Belki 4 ten sonra giderim ya da yarına kalabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidemedim malesef. Hasta arasında boşluk olursa giderim dedim ama malesef kapanma sonrası çok yoğun . Belki 4 ten sonra giderim ya da yarına kalabilir
Olsun minnoş 1 gün daha büyüyecekEşimin yarın işleri çıktı çarşambaya kaldım ben de
Bugün yetişmezse yarın gidersin artık canım geç olsunda güç olmasın zaten bu kadar sabretsin hayırlı haberler alırsın ınsallahGidemedim malesef. Hasta arasında boşluk olursa giderim dedim ama malesef kapanma sonrası çok yoğun . Belki 4 ten sonra giderim ya da yarına kalabilir
İnşallah ama o kadar umutsuzum ki. Rüyalarımda sürekli boş gebelik ya da kalbi durmuş şeklinde görüyorum. Allah korktuğumuza uğratmasınBugün yetişmezse yarın gidersin artık canım geç olsunda güç olmasın zaten bu kadar sabretsin hayırlı haberler alırsın ınsallah
sen de yarın gidecektin di mi canım?Olsun minnoş 1 gün daha büyüyecek
Yok Çarşamba benimde kontrolüm kısmetse resmen heyecandan saat sayıyorum yahu baya mide bulantım var zorla yiyorum yaaa hiç böyle değildim oglanda içim bişi almio sabkisen de yarın gidecektin di mi canım?
Bugün doktoruma sordum da benim de kızımda zerre bulantım olmamıştı ama bunda resmen sürekli bir bulantım var. Doktor bulantılı hamilelere seviniyorum çünkü bu bebek sağlıklı büyüyor demek (bHCG sürekli artmaya devam ediyormuş ondanmış bulantılar)Yok Çarşamba benimde kontrolüm kısmetse resmen heyecandan saat sayıyorum yahu baya mide bulantım var zorla yiyorum yaaa hiç böyle değildim oglanda içim bişi almio sabki
İlkinde ben de böyle değildim. Bu ikinciler daha zor geçiyormuş gerçekten.Yok Çarşamba benimde kontrolüm kısmetse resmen heyecandan saat sayıyorum yahu baya mide bulantım var zorla yiyorum yaaa hiç böyle değildim oglanda içim bişi almio sabki
Canım kötü düşünme hakkında hayırlısı neyse o olsun Rabbim bi yol çizmiştir hakkında hayırlısı olsun ınslalah bi çok gebede kanama oluyor zaten bede gebeyim ve her gebenin ilk 3 ay kanama riski var canımızda bebişlerimizin cani da allaha emanet ama soyle bosey var her kanamada düşük belirtisi deilmis yani korkma hem bak kesildi diosun kesilmemis olsaydı daha çok korkardin kesildi demiştin sanki kesilmemis olsa bile eyer rengi kırmızı ve çok yoğun deilse hala umut var demektir hakkında hayırlısı olsun canım dogal yoldan gebe kalabildin bak ne güzel hemde ilk denemede inşallah hiç bişey olmaz Allah bebişini sana bağışlar canim ki bence bebisin seninledirİnşallah ama o kadar umutsuzum ki. Rüyalarımda sürekli boş gebelik ya da kalbi durmuş şeklinde görüyorum. Allah korktuğumuza uğratmasın
Bende şuanda hiç bulantı falan yok hamile gibi hissetmiyorum söylediğim kişilere gebelik testim pozitif cikti dedim hamileyim diyemedim tabiki hamileyim ama tam olarak yani içimden direk hamileyim demek gelmiyor kendimi sorguluyorum niye hamileyim demiyorum da gebelik testim pozitif cikti diyorrumİlkinde ben de böyle değildim. Bu ikinciler daha zor geçiyormuş gerçekten.
Kuzum senin kaçıncı hafta başladı bulantilarinBugün doktoruma sordum da benim de kızımda zerre bulantım olmamıştı ama bunda resmen sürekli bir bulantım var. Doktor bulantılı hamilelere seviniyorum çünkü bu bebek sağlıklı büyüyor demek (bHCG sürekli artmaya devam ediyormuş ondanmış bulantılar)
Top hafta 7-9 arası, yakında geçecek dedi. Geçsin diye bekliyorum. Bol sıvı al az az sık sık beslen dedi. İçim almıyor ama :/
İlkinde midem niye bulanmıyo diye endişe ediyodum mükafatmış meğerBende şuanda hiç bulantı falan yok hamile gibi hissetmiyorum söylediğim kişilere gebelik testim pozitif cikti dedim hamileyim diyemedim tabiki hamileyim ama tam olarak yani içimden direk hamileyim demek gelmiyor kendimi sorguluyorum niye hamileyim demiyorum da gebelik testim pozitif cikti diyorrum
Baş dönmesi ve mide bulantısına test yaptım canım ben. bata 2 gün vardı.Kuzum senin kaçıncı hafta başladı bulantilarin
her bebeğin hikayesi farklı sanırım. insanın bünyesi de farklılaşıyor. hepsi geçici neyseki..Bende şuanda hiç bulantı falan yok hamile gibi hissetmiyorum söylediğim kişilere gebelik testim pozitif cikti dedim hamileyim diyemedim tabiki hamileyim ama tam olarak yani içimden direk hamileyim demek gelmiyor kendimi sorguluyorum niye hamileyim demiyorum da gebelik testim pozitif cikti diyorrum
Aman doğumlar kolay olsun bunlara razıyımİlkinde ben de böyle değildim. Bu ikinciler daha zor geçiyormuş gerçekten.
En başta bana da sorana evet ama daha doktora gitmedim sadece evdeki test pozitif çıktı kan verdim oda pozitif bakalim diyordum şimdi keseyi gördüm direk söylüyorum hamileyim die intihar kısmına şiddetle katılıyorum herşeyi az çok hatırlıyorum ama çekilen acı vs uykusuzluk bilmem ne zerre hafızamda değilher bebeğin hikayesi farklı sanırım. insanın bünyesi de farklılaşıyor. hepsi geçici neyseki..
ilk gebelikleri, doğumu vs hatırlıyor olsak ikinci çocuğu yapmak intiharla eşdeğer olurdu zaten :)
Maşallah gözün aydın canımEki Görüntüle 2850900
Kızlar duyduk kalp atışını çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsinnnn. İlk ultrason görüntüsünden cinsiyet tahmini yapabilen var mıı
Benimde yemek yiyince bulantı başlıyorKızlar kahvaltı yapıyorum daha sofrayı toplarken yeniden acıkıyorum neden böyle hep açım ama hiçbi şey yiyesim gelmiyor..
Kuzum bende iğne oldum dün uyuşmazlık iğnesi hiç korkma sende dinlen bol bol sıkma canını kalbini duymuşsun çok şükür bebişin ya birşey olmaz Allah'ın izniyle bende de leke olunca hemen uyuşmazlık iğnesi vurdurdu Kan testi aldı seninki gibiKızlar kalp atışını duyduk şükür ama kese yanında kanama var dedi aktif kanamam yok dedim birşey olmayacağını düşünüyorum ama yine de kan uyuşmazlığı iğnesi yapalım.dedi kan aldi bekliyorum sonuç çıkınca iğne yapacak inşallah birşey olmaz
Yapabiliyor demekki uyuşmazlık da vücut bebeği yabancı olarak görüyormuş imha etmeye çalışıyormuş onu engellemek içinİlk gebeligimde benimde vardı en başta canım korkma Allah'ın izni ile kendi kendine benimki kaybolmustu seninde öyle olur inşallah. Kan uyuşmazlığı iğnesi ne alaka kanamayla ?