Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kalp atışını duyduk şükür ama kese yanında kanama var dedi aktif kanamam yok dedim birşey olmayacağını düşünüyorum ama yine de kan uyuşmazlığı iğnesi yapalım.dedi kan aldi bekliyorum sonuç çıkınca iğne yapacak inşallah birşey olmaz😒
İlk gebeligimde benimde vardı en başta canım korkma Allah'ın izni ile kendi kendine benimki kaybolmustu seninde öyle olur inşallah. Kan uyuşmazlığı iğnesi ne alaka kanamayla ?

İlk gebeligimde benimde vardı en başta canım korkma Allah'ın izni ile kendi kendine benimki kaybolmustu seninde öyle olur inşallah. Kan uyuşmazlığı iğnesi ne alaka kanamayla ?
Bizde kan uyuşmazlığı var eşimle belki o etkilemiş olabilir garantiye alalım dedi inşallah kaybolur canım her hangi birşey önermiş miydi sana doktor

Kızlar kalp atışını duyduk şükür ama kese yanında kanama var dedi aktif kanamam yok dedim birşey olmayacağını düşünüyorum ama yine de kan uyuşmazlığı iğne yapalım.dedi kan aldi bekliyorum sonuç çıkınca iğne yapacak inşallah birşey olmaz😒
Gözün aydın canim kalp atışını duymuşsunuz cok sukur ınsallah hiç bişey olmaz içini ferah tut çok kişide oluyor bu kese yanında kanama korkma o kadar ama önemseyin tabikide

Kızlar kalp atışını duyduk şükür ama kese yanında kanama var dedi aktif kanamam yok dedim birşey olmayacağını düşünüyorum ama yine de kan uyuşmazlığı iğnesi yapalım.dedi kan aldi bekliyorum sonuç çıkınca iğne yapacak inşallah birşey olmaz😒
Bir şey olmaz canım inşallah. çok kişide oluyor böyle kanama alanı sonradan kayboluyor sen dikkat et yine de doktor rapor falan yazdı mı çalışıyodun sanırım sen?

Kötüyü düşünme, birşey olmaz inşallah :dua:

Şimdi bebeğm 7+4 günlükmüş ya en son reglimin 2. gününe denk geliyor hesaplamama göre. Eeee o zaman ben regldim zaten bu bebek ne zaman oldu :)

X