- 15 Mart 2021
- 226
- 269
- 34
İnşallah gönlüne göre verir rabbimAmin inşallah benimde bir oğlu var rabbim bir kız nasib etse sağlıkla çok iyi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah gönlüne göre verir rabbimAmin inşallah benimde bir oğlu var rabbim bir kız nasib etse sağlıkla çok iyi olur
Neden kizzzz belirtiler beler bana da diyiver hahahahhaa umutlanayimBen kız olacağından o kadar eminim ki isim bile düşünmeye başladım şimdiden
İlk gebeligimde benimde vardı en başta canım korkma Allah'ın izni ile kendi kendine benimki kaybolmustu seninde öyle olur inşallah. Kan uyuşmazlığı iğnesi ne alaka kanamayla ?Kızlar kalp atışını duyduk şükür ama kese yanında kanama var dedi aktif kanamam yok dedim birşey olmayacağını düşünüyorum ama yine de kan uyuşmazlığı iğnesi yapalım.dedi kan aldi bekliyorum sonuç çıkınca iğne yapacak inşallah birşey olmaz
Bizde kan uyuşmazlığı var eşimle belki o etkilemiş olabilir garantiye alalım dedi inşallah kaybolur canım her hangi birşey önermiş miydi sana doktorİlk gebeligimde benimde vardı en başta canım korkma Allah'ın izni ile kendi kendine benimki kaybolmustu seninde öyle olur inşallah. Kan uyuşmazlığı iğnesi ne alaka kanamayla ?
Birde progesteron başlarız dediİlk gebeligimde benimde vardı en başta canım korkma Allah'ın izni ile kendi kendine benimki kaybolmustu seninde öyle olur inşallah. Kan uyuşmazlığı iğnesi ne alaka kanamayla ?
Hap yada fitildi ama net hatırlamıyorum canım. Ama 1 hafta kadar kullanmıştımBizde kan uyuşmazlığı var eşimle belki o etkilemiş olabilir garantiye alalım dedi inşallah kaybolur canım her hangi birşey önermiş miydi sana doktor
Gözün aydın canim kalp atışını duymuşsunuz cok sukur ınsallah hiç bişey olmaz içini ferah tut çok kişide oluyor bu kese yanında kanama korkma o kadar ama önemseyin tabikideKızlar kalp atışını duyduk şükür ama kese yanında kanama var dedi aktif kanamam yok dedim birşey olmayacağını düşünüyorum ama yine de kan uyuşmazlığı iğne yapalım.dedi kan aldi bekliyorum sonuç çıkınca iğne yapacak inşallah birşey olmaz
Bir şey olmaz canım inşallah. çok kişide oluyor böyle kanama alanı sonradan kayboluyor sen dikkat et yine de doktor rapor falan yazdı mı çalışıyodun sanırım sen?Kızlar kalp atışını duyduk şükür ama kese yanında kanama var dedi aktif kanamam yok dedim birşey olmayacağını düşünüyorum ama yine de kan uyuşmazlığı iğnesi yapalım.dedi kan aldi bekliyorum sonuç çıkınca iğne yapacak inşallah birşey olmaz
Kötüyü düşünme, birşey olmaz inşallahKızlar kalp atışını duyduk şükür ama kese yanında kanama var dedi aktif kanamam yok dedim birşey olmayacağını düşünüyorum ama yine de kan uyuşmazlığı iğnesi yapalım.dedi kan aldi bekliyorum sonuç çıkınca iğne yapacak inşallah birşey olmaz
Sadece hislerim canım belirtilerden pek anlamam ben cinsiyetiNeden kizzzz belirtiler beler bana da diyiver hahahahhaa umutlanayim
Eşimin yarın işleri çıktı çarşambaya kaldım ben de
O şekilde hesaplanıyor zaten canım. Son adet tarihinin ilk günü gebeliğinin ilk günü demek.Şimdi bebeğm 7+4 günlükmüş ya en son reglimin 2. gününe denk geliyor hesaplamama göre. Eeee o zaman ben regldim zaten bu bebek ne zaman oldu :)
Ama o gün regldim zaten bebek olamaz ki dimi kafam karıştı yaO şekilde hesaplanıyor zaten canım. Son adet tarihinin ilk günü gebeliğinin ilk günü demek.
Gebelik günü son adet tarihine göre belli oluyor canım. Döllenme ne zaman olmuştur yaklaşık o günden 14 gün sonra felan. Yani yumurtanın gelişim süresi de gebeliğe dahil edilirAma o gün regldim zaten bebek olamaz ki dimi kafam karıştı ya
Doktorlar öyle hesaplıyor ortada henüz bi zigot bile yok oysakiAma o gün regldim zaten bebek olamaz ki dimi kafam karıştı ya