Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bulgurdan tiksindim çok fena nedense. bir daha asla yiyemezsem diye korkuyorum.. halbuki içli köftesiz kısırsız bi hayat olur mu 🙄
Bende asla düşünemem valla cnım benim hayatım bulgurdan ibaret içli köfte cigkofte köfte ve kısır delisiyim bugün kısır yapayim dedim sadece demekle kaldı vazgeçtim tiksinme gibi bişey oldu çikolata kokusu çok keskin geliyor mesela burnuma

Bende asla düşünemem valla cnım benim hayatım bulgurdan ibaret içli köfte cigkofte köfte ve kısır delisiyim bugün kısır yapayim dedim sadece demekle kaldı vazgeçtim tiksinme gibi bişey oldu çikolata kokusu çok keskin geliyor mesela burnuma
Bi de eşim çok sigara içer. Balkonda içip geliyo sanki yürüyen sigara gibi geliyo bana 😲
Kokusu çok tiksinç geliyo.. yatak bile ayırmayı düşünüyorum böyle giderse :KK43:

Benim el ayak buz gibi sırtıma sanki biri klima tutuyor ama tek bölgeye onun sogukluguda bütün vücuda yayılıyor 🤣🤣🤣🤣🤣
😀klimayı anlattın resmen bide benim böle kasigila dizlerim arasına kadar olan kısıma birden bir kan dolaşımı gibi bişey oluyor ağrı da deil krampta deil geçen gun banyoda yere çömeldim ayakta duramadim deisik bişey oldu

Bi de eşim çok sigara içer. Balkonda içip geliyo sanki yürüyen sigara gibi geliyo bana 😲
Kokusu çok tiksinç geliyo.. yatak bile ayırmayı düşünüyorum böyle giderse :KK43:
Benm eşim içmiyor ama geçen sigaralı bi ortamdan geldi bildiğin kıyafetlerinin ustunde sigara somdurmusler gibi kokuyordu çok ağrı gerçekten sigara kokusu son çare öle bi yol denersin canım ikiniz içinde sakıncası yoksa çünkü gerçekten bulantıları tahammül edilemez bi hal alıyor bazen

Aa içiyo musun canım..
Normalde de kokar zaten sigara bana kocamdır diye dayanıyorum da 😂 böyleyken olacak gibi değil..
Evet canım içiyorum şuan adet olarak sınırladim ancak bırakmam mümkün olmuyor aşırı strese giriyorum hiç icmeyince doktor bu stres sigaradan daha çok etkilemek bebeği diyor ve adet sınırı koyduk malesef elbette güzel bişi yapmiyorum kabul ediyorum ama elimde değil 🤦

Evet canım içiyorum şuan adet olarak sınırladim ancak bırakmam mümkün olmuyor aşırı strese giriyorum hiç icmeyince doktor bu stres sigaradan daha çok etkilemek bebeği diyor ve adet sınırı koyduk malesef elbette güzel bişi yapmiyorum kabul ediyorum ama elimde değil 🤦
Bildiğim kadarıyla zaten doktorlar da bir anda kestirmiyor. İnşallah zamanla azalarak bitirebilirsin canım..

Hehehehe kiz evde olsam şu an da yaparım sonra tes bitiyor kendimi tuttum almadan evden.kactim🤣
Ben aynısını yapsam gittiğim ortamda neden almadım die kendimi yiyerek aşırı mutsuz ederdim 🤣🤣 ama iyi yapmışsın bir kaç gün durumdan uzaklaşmak iyidir

Dediğin gibi 1 2 tane için stres daha kötü diolar aslında canım belki ilerde azaltmaya baslaman bırakmaya vesile olur aşama aşama yol katetmiş olursun hem

X