Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminn kuzum aminnn rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah bende gittim acile şimdi geçen hafta lekem oldu bişey olursa bayramda acil deyim dedi doktor bende içim rahat etmedi gittim muayne oldum sıkıntı yok korkma dedi devlet doktoru ama çok iyi Allah razı olsun inşallah sende iyi bir doktora denkgelirsin canım

Aynen bilinç altı valla ya ne güzel seviyorum ama hepinizi valla iyiki varsınız
Mide bulantın ne durumda canım?
Benim de korktuğum başıma geliyo galiba hafiften başladı bulantılarım.
Bi de koku duyum çok hassas. sabah ekmeği kağıda sarmışlar diye kahvaltıda yiyemedim ekmeği. sanki kağıdın kokusu sinmiş kağıt yiyomuşum gibi hissettim.
Ne güzel iştahım vardı hiçbi şey yiyesim gelmiyo ama açım da.

Daha iyiym kuzum bu ara var ama bunaltmıyor senin yeni başlıyor ozaman geçer inşallah az ye sık ye bari maalesef bu durumlar kaçınılmaz oluyor yaa

Daha iyiym kuzum bu ara var ama bunaltmıyor senin yeni başlıyor ozaman geçer inşallah az ye sık ye bari maalesef bu durumlar kaçınılmaz oluyor yaa
Kızımda hiç böyle değildim sanırım bu oğlan olacak
Sabahları dayak yemiş gibi uyanıyorum, yorgun, halsiz.. sanki bütün gece uyumamışım gibi

Kızımda hiç böyle değildim sanırım bu oğlan olacak
Sabahları dayak yemiş gibi uyanıyorum, yorgun, halsiz.. sanki bütün gece uyumamışım gibi
Bende öle düşünüyorum valla bende oğlumda böyle değildim çok farklı durumlardaym sorma bende kız olacak galiba diyorum gerçi herkes kız diyor hayırlısı olsun bende istiyorum kız ya bide onun tadına bakalım seninde oğluşun olsun sende onun tadına bak kuzum

Ben o konuda kararsızım canım. Eşim de ben de 10 tane kızımız olsa yok demeyiz..
Ama hayırlısı tabii. Erkek kız fark etmez sağlıklı olsunlar da

Ben o konuda kararsızım canım. Eşim de ben de 10 tane kızımız olsa yok demeyiz..
Ama hayırlısı tabii. Erkek kız fark etmez sağlıklı olsunlar da
Tabi sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün akıllı fikirli merhametli vicdanlı hayırlı Salih yada Saliha evladından nasip etsin Rabbim inşallah hep öyle dua ediyorum hangisini ikram ederse Rabbim

İyim çok şükür kanama durdu ilaç fayda etti şuanda sadece kalıntılar var dinlendim duş aldım makyaj yaptım giyindim kendimi toparladım yat yat kendimi de iyice bunalıma sokmayım dedim

Amin inşallah yüreği güzel insanlara hasretiz gerçekten. Olması gereken şekilde davranıldığı zaman minnet ediyoruz o hale geldik malesef

İyim çok şükür kanama durdu ilaç fayda etti şuanda sadece kalıntılar var dinlendim duş aldım makyaj yaptım giyindim kendimi toparladım yat yat kendimi de iyice bunalıma sokmayım dedim
İyi yapmışsın canım.. ben bayram seyran dinlemiyorum pejmürde halde geziyorum evin içinde
Zaten hiç halim yok..
Şöyle 4.aylara falan bi gelelim acayip güzelleşeceğiz
Memeler iyice dolgunlaşacak, saçlar daha bi havalı olucak, cildimiz ışıl ışıl parlayacak

Ay valla ben şimdiden şiştim karnım belli oluyor memeler de öyle saçlarda kapalı zaten o olmasa da olur

Kızlar çok iştahsızlık var bende hiç bişey istemiyor canim aklıma böle yemek istediğim bi yemek getireyim diyorum hiç canım çekmiyor sanki midemde çok. hafif yanma gibi bişey var geboşlar iştahsızlık yasiyormusunuz eskiden yemek için delirdiğim şeyler şuan hiç ilgimi çekmiyor örneğin ben kısır yemeden duramazdımçok severim bol yeşillikli ekşili kısırı şimdi sanki ağzımın tadı yok gibi

Valla kuzum bende de pek iştah yok özellikle sabah öğlen biraz daha yiyorum Dr sordum normal dedi Bi öncekinden böyle değildim şaşırıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…