Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bakalım geciktirdi rabbim güzelleştirecek inşallah canım bu ay hamiş olursun inşallah

İnşallah canım bakalm artık olduğu kadar hayırlısı neyse o olsun sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik?
Hafifde değil ağırda değilim ortalarda bulantılarla kabızlık şişkinlikle geçiyor kuzum yine buna şükür daha beterleri var ama oğlumda ki gibi olur diye düşündüm ama bu farklı oldu ya artık yaşdanmı bilniyorum

Kadınlar bir hamileliği rahatsa ikincide rahatsız olabiliyor şiyaket olarak canım. Yaşla alakası yok bence. Senin şişkinlik hiç geçmedi maşallah peşini bırakmadı su da mı iş görmüyor ona?

Günaydın kizceler nasılsınız ? Bu akşam doktora gidicem umarım keseyi görebiliriz 5+5 teyiz şuan. T tulperde senle bir iki gün var aramızda sen gittiğinde gormusmuydun ? Hatırlayamadım sanırım B12 bitti bende bı uzak akrabamsin die seni unutmuyorum wala kimle ne konuştum ne zaman konustum zerre hatırlamıyorum ben yaaa

Kadınlar bir hamileliği rahatsa ikincide rahatsız olabiliyor şiyaket olarak canım. Yaşla alakası yok bence. Senin şişkinlik hiç geçmedi maşallah peşini bırakmadı su da mı iş görmüyor ona?
Vallah sorma canım benim ne suyu ne kayısı yok bi kür yapıyom işte canım oda iyimi değilmi anlamadım henüz

Olur canım öyle ben de çok unuturum. 5+1 de gitmiştim kese karından 9mm göründü ama embriyo görünmedi canım. 18 mayısta da inşallah kalp atışı için gideceğim.
Muhtemelen görürsün sen de.

O değilde hamile kalana kadar iki güne bı ilişki oluyor hamile kalınca saliyorz kocaları yazık alisuyolar kendimi kullanilmis gibi hissediyorum diyor benimki
Benimki bir sonraki kontrolü iple çekiyor.. kalp atışı duyacağız ama onun heyecanı başka
Doktordan ilişki için olur aldırcak

Bencede yoksa yüzümüz leke olur yaa hindistan cevizi yağnı bende duydum çatlak için de onu kullanıyorlarmış kullan bende başlayacağım evde var zaten

Bencede yoksa yüzümüz leke olur yaa hindistan cevizi yağnı bende duydum çatlak için de onu kullanıyorlarmış kullan bende başlayacağım evde var zaten
İlk gebeliğimde de kullanmıştım öyle yarık yarık çatlaklarım olmadı şükür.
Göbek deliğimin etrafında hafif de kasıklarımda var belli belirsiz ben faydasını görmüştüm hindistan cevizi yağının.

Benimki bir sonraki kontrolü iple çekiyor.. kalp atışı duyacağız ama onun heyecanı başka
Doktordan ilişki için olur aldırcak
Benimki de isyanda oğlumda ilk 3 ay yasaktı ve son 3 ay yasaklamıştı doktor dioki ne anladım gene öyle olursa ben bu işten aksi gibi ben hadım olfum galiba zerre bişi hissetmiyorum çok garip

Benimki de isyanda oğlumda ilk 3 ay yasaktı ve son 3 ay yasaklamıştı doktor dioki ne anladım gene öyle olursa ben bu işten aksi gibi ben hadım olfum galiba zerre bişi hissetmiyorum çok garip
Valla ben de istiyorum yalan yok
İlkinde 9.haftadan doğuma kadar serbest bırakmıştı doktor bakalım bunda ne diyecek.

Valla ben de istiyorum yalan yok
İlkinde 9.haftadan doğuma kadar serbest bırakmıştı doktor bakalım bunda ne diyecek.
Benim gebelik riskliydi ama yavrum. En başta rahim açıklığı vardı sonra 17. Haftada suyum sızdı hasta yattım flan falan sonra da gebelik şekeri cart cırt derken o risklerden bı turlu kurtulamadik

Benimde bacak aralarında olmuştu zayıflayınca da pütür pütür oluyor inşallah çok kilo almayızda çatlağımızda olmaz

İlk hamileliğimde hiç bişi kullanmadım ben ama şuan yaşta Kemal'e ermek üzere en azından nemlendirici şart hindistan yağını bu akşam sorayım bende tabi gene unutmazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…