- 31 Ağustos 2016
- 4.335
- 8.016
He yaaa bide inadına etrafta kedi gibi dolaninca hepten kaçıyor istek hahahahhaaHeee bende istemiyom yaa bıktık ondan galiba ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He yaaa bide inadına etrafta kedi gibi dolaninca hepten kaçıyor istek hahahahhaaHeee bende istemiyom yaa bıktık ondan galiba ya
Erkekler maalesef anlayışsız ben ne güzel duruyor diyordum rüyasında salıyor galibaHangisi duruyor ki anacim
Kendimi kasapta ciğer gibi hissediyorumErkekler maalesef anlayışsız ben ne güzel duruyor diyordum rüyasında salıyor galiba
Vallaha yaa kuruduk yeminle şap yemiş gibi aslında onlarada şap mı yedirsek napsamHe yaaa bide inadına etrafta kedi gibi dolaninca hepten kaçıyor istek hahahahhaa
Salıncada kendimi aldatılmış gibi hissediyorm yaaKendimi kasapta ciğer gibi hissediyorum
Kan değil gebelik testi yap bence çıkar ondaBen şimdi eczaneye geldimde Sokturcu alsammi yoksa son kez bi kan testi yaptirsammi ne dersiniz
Ayyyy o bende de varrrrSalıncada kendimi aldatılmış gibi hissediyorm yaa
İdrar testimi normal kasetmiKan değil gebelik testi yap bence çıkar onda
Tabikide bir doktorla gorus onceee sakin sokturucu içmeBen şimdi eczaneye geldimde Sokturcu alsammi yoksa son kez bi kan testi yaptirsammi ne dersiniz
Doktora nasil gidicemki bayram geldiTabikide bir doktorla gorus onceee sakin sokturucu içme
Geçen video izliyordu hopladım sen onlara bakıyon diye başka karılara bakınca deli oluyorum varya gözüm dönüyorAyyyy o bende de varrrr
Vana ısrarla senin hamile olduğunu düşünüyorum demedi demeİdrar testimi normal kasetmi
Umarim oyledir ama ben hic oyle oldugunu dusunmuyorum bi belirti falan olurdu en azindanVana ısrarla senin hamile olduğunu düşünüyorum demedi deme
Yok Allah'tan benimki bakmaz video flanGeçen video izliyordu hopladım sen onlara bakıyon diye başka karılara bakınca deli oluyorum varya gözüm dönüyor
Kaset yap çıkar onda sana doktor yazmadımı söktürücüİdrar testimi normal kasetmi
Bu benGeçen video izliyordu hopladım sen onlara bakıyon diye başka karılara bakınca deli oluyorum varya gözüm dönüyor
Kaset test yap. Sen degilmiydin geçen konustugumuz 19 yaşında olan ? 2 ayda bir regl olan ?Umarim oyledir ama ben hic oyle oldugunu dusunmuyorum bi belirti falan olurdu en azindan
Bizimki instada video izlemeyi severYok Allah'tan benimki bakmaz video flan
YazmadiKaset yap çıkar onda sana doktor yazmadımı söktürücü