Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde genişlemiş gibi sanırım belkide vücut yapımızdan kaynaklanıyordur kilo almaya müsait benim şahsen bide bacaklarimin üst kısmında böle şişlikler oluşmuş topak topak sanırım bende odem var internetten araştırdım şimdi mesele vücut gebeliğe alisma sürecinde olduğu için normal kan hacminin yüzde 50 si fazla kan pompaliomus vücut kan hacmi arttığı için damarlar genişliomus ve deri altında ödeme sebep oluomus bizim bu şişkinlik bundan kaynaklanabilir canım bide yediğimiz içtiğimiz şeylerde etkiliyor illaki
Olabilir valla vucüt ne yapsın ki onada yazık içerde neler neler oluyor 😜😂

Evet ya kremden bir şey olmaz sanıyordum kendi dr yoktu diğer kadın doğum dr da çıkıyordu ayak üstü sordum kendi doktoruma gittiğimde şu yaşlanma karşıtı yüz kremlerinide sorucam
Canım ben hamilelikte yüz kremi bile kullanmadım kimyasal olan; vücut her şeyi emiyor bebeğe geçiyor.
Bir kereden bir şey olmaz Allahın izniyle şükür ki aklına gelmiş sormuşsun 😘

Benimde genişlemiş gibi sanırım belkide vücut yapımızdan kaynaklanıyordur kilo almaya müsait benim şahsen bide bacaklarimin üst kısmında böle şişlikler oluşmuş topak topak sanırım bende odem var internetten araştırdım şimdi mesele vücut gebeliğe alisma sürecinde olduğu için normal kan hacminin yüzde 50 si fazla kan pompaliomus vücut kan hacmi arttığı için damarlar genişliomus ve deri altında ödeme sebep oluomus bizim bu şişkinlik bundan kaynaklanabilir canım bide yediğimiz içtiğimiz şeylerde etkiliyor illaki
Canım bütün gebelere tavsiyem su andan itibaren dinlenik halinizde tansiyonunuzu ölçün.
Hamilelikle beraber kan hacmi arttigindan normalde olan tansiyonunuz bir iki birim yüksek olabilir
Örneğin ben hamilelikten önce normal tansiyonu 10-6 olan biriyken hamilelikte normal tansiyonum 12-8 olmuştu.
Gebeliğin ilerleyen zamanlarında gebelik tansiyonu durumu olup olmadığını anlamak için bu önemli olabiliyor. Ben gebelik tansiyonum olduğunu sanmıştım meğerse kan hacminden olmuş. Doğumdan 1 sene sonra da yine 10-6 ya döndü normal tansiyonum

Canım bütün gebelere tavsiyem su andan itibaren dinlenik halinizde tansiyonunuzu ölçün.
Hamilelikle beraber kan hacmi arttigindan normalde olan tansiyonunuz bir iki birim yüksek olabilir
Örneğin ben hamilelikten önce normal tansiyonu 10-6 olan biriyken hamilelikte normal tansiyonum 12-8 olmuştu.
Gebeliğin ilerleyen zamanlarında gebelik tansiyonu durumu olup olmadığını anlamak için bu önemli olabiliyor. Ben gebelik tansiyonum olduğunu sanmıştım meğerse kan hacminden olmuş. Doğumdan 1 sene sonra da yine 10-6 ya döndü normal tansiyonum
Çok teşekkür ederim canim bilgilendirdiğin için😍😘😘 bi ara olctureyim tansiyonumu

Nolcak bizim bu halimiz 🤦‍♀️ artik cildirmak uzereyim 15 gunu gecti benm gecikme
İlaç içiyorum ya ben inşallah olur İlaç bitince 10 gün içinde
Hayırlısı olsun bu ay bu olacakmış demek ki kendimizi çok sartladik
Sen ilaca başladın mi

3.gun kan tahlilne hiç bıktırmadim regl olursam bi baktirim prolaktin belki yuksektir=/

İlaç içiyorum ya ben inşallah olur İlaç bitince 10 gün içinde
Hayırlısı olsun bu ay bu olacakmış demek ki kendimizi çok sartladik
Sen ilaca başladın mi
Yok baslamadim gitmedim de tekrar hastaneye son kez bir test daha yapip oyle bsamayi dusunuyom Baklm hayirlisi olsun

Yok kuzum bekliyorum ilacim bu gece bitecek sahurda inşallah
Bayramda sürpriz bekliyorum 🤣
Ahh kıyamam yaa. 🤗Benim gibi ilaç kullanırken herkes adet olamaz 😁ben geçende duydum ilaç kullanırken de hamile kalınırmış o mucize beni bulmadı. 🙈Üç gün içinde adet olman lazım genelleme. Benim de adetim dün bitti 😍neler çektim ya 😒ayy kadın olmak bu kadar zor olmamalı 🙈

X