- 3 Mart 2021
- 304
- 450
- 32
Eğer o akinti yumurtlamaysa onun üstünden bı hafta gecti canımYumurtlamadan Kaç gün geçti
Siz yazınca baktım ben de şimdi belli belirsiz oluşmaya başlamış evet.Kiz bende var hafif şekilde ama
Bi hafta geçtiyse varsa bile daha testte çıkmaz bende erkenden hissetmiştim bana öyle geliyor sanmıştım bide ilk gebelik olunca pek bilemedim ama yumurtlamadan 12 gün sonra erken gebelikte çıktı inşallah seninde vardır da güzel haberi alırsınEğer o akinti yumurtlamaysa onun üstünden bı hafta gecti canım
Gittim dr dedi bir daha sakın kullanma devamlı kullanıldığında yan etki yapar dedi sorun yok şimdilik dediSağlık ocağına sor kuzum en yakını yada eczacıya
Yani adetlerim normalde düzenlidir 28 günde olurum.. takvime göre dün yumurtlama gunumdu ama akıntı faln yok ayy hiç anlamadım bu ayYumurtlamadan Kaç gün geçti
Aminn allh razı olsun saolBi hafta geçtiyse varsa bile daha testte çıkmaz bende erkenden hissetmiştim bana öyle geliyor sanmıştım bide ilk gebelik olunca pek bilemedim ama yumurtlamadan 12 gün sonra erken gebelikte çıktı inşallah seninde vardır da güzel haberi alırsın
O kadar değişik ki baktığın zaman herkeste farklı şeyler oluyor nasibinde varsa minişin seninledir inşallah içini ferah tut olmadı haftaya testleri yapmaya başlarsınYani adetlerim normalde düzenlidir 28 günde olurum.. takvime göre dün yumurtlama gunumdu ama akıntı faln yok ayy hiç anlamadım bu ay
Öyle valla her ay şaşırtıyor beni vücudumO kadar değişik ki baktığın zaman herkeste farklı şeyler oluyor nasibinde varsa minişin seninledir inşallah içini ferah tut olmadı haftaya testleri yapmaya başlarsın
Evet ya kremden bir şey olmaz sanıyordum kendi dr yoktu diğer kadın doğum dr da çıkıyordu ayak üstü sordum kendi doktoruma gittiğimde şu yaşlanma karşıtı yüz kremlerinide sorucamBir kere sürmeyle muhtemelen bir şey olmamıştır ama dikkat et bundan sonra canım. Gebelikte sürdüğümüz kremlere aldığımız ilaçlara kat kat dikkat etmemiz lazım.
Rica ederim ne demekÖyle valla her ay şaşırtıyor beni vücudumçok teşekkür ederim hayirlarla gelsin ins.. bu ay bekliyecem adetim geçene kadar yoksa hayal kırıklığı oluyor hayırlısı artık
Aman birşey olmasın kuzum Allah'ım korusunGittim dr dedi bir daha sakın kullanma devamlı kullanıldığında yan etki yapar dedi sorun yok şimdilik dedi
Ya gerçekten o kadar kötü ki bol gelen kıyafetlerim neredeyse dar gelecek artık ilk aylardan böyleysem sonrası korkutuyor beni
Evet canım oluyor inş uzun sürmez saolasın tatlımArsoney başladımi canım bulantıların tüh ya ısallah uzun sürmez canım
Gögüslerim de büyüdü gibi ama ağrı falan yok aynaya baktığım zaman genel olarak vucüdüm genişlemiş kocaman gibi geliyorBende bitek ben böyleyim sanıyordum göğüslerde şişkinlik büyüme varmi sende canim?
Adına sevindim gerçekten aman dikkat et. İnsanlar gebelikte özel makyaj malz kullanıyorlar normalde gozeneklerden vücut emiyor her şekilde kimyasal var herşeyin içinde malesefEvet ya kremden bir şey olmaz sanıyordum kendi dr yoktu diğer kadın doğum dr da çıkıyordu ayak üstü sordum kendi doktoruma gittiğimde şu yaşlanma karşıtı yüz kremlerinide sorucam
Bnde sanmiyorum dayabilecegimiRica ederim ne demekbekleyebilir misin pek sanmıyorum ama hadi bakalım bende bakliycektim batmalarım çok olunca 3 gün kala yaptım dayanabilir de durabilirsen helal olsun
Gögüslerim de büyüdü gibi ama ağrı falan yok aynaya baktığım zaman genel olarak vucüdüm genişlemiş kocaman gibi geliyor
Hahah çook iyi biliyorum o bahaneleri hayırlısı olsun inşallahhh bat ne zamanBnde sanmiyorum dayabilecegimiher ay aynı şeyi söylüyorum sonrada bat yaklasinca ya yapıyım bı test yani nolcak aklima kalacağına emin oluyum faln diye bulup bı bahsne yapıyorum