Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
T tulperde beni listeden çıkarabilirsin canım, malesef sağlıksız bi gebelik yaşıyorum betam 1 haftada 80den anca 242ye çıkabildi kimyasal veya dış gebelik yarın önerilen bi doktora gidicem netleştirmek için. Lütfen dua edin en az hasarla atlatayım..🙇
Demek ki doğru zaman bu zaman değilmiş bebeğin için. Üzülme lütfen. O en doğru en güzel zamanda gelir bulur seni.

Çok büyük geçmiş olsun canim en az hasarla atlatirsin inşallah hayırlı böyleymiş belkide üzme kendini
T tulperde beni listeden çıkarabilirsin canım, malesef sağlıksız bi gebelik yaşıyorum betam 1 haftada 80den anca 242ye çıkabildi kimyasal veya dış gebelik yarın önerilen bi doktora gidicem netleştirmek için. Lütfen dua edin en az hasarla atlatayı

T tulperde beni listeden çıkarabilirsin canım, malesef sağlıksız bi gebelik yaşıyorum betam 1 haftada 80den anca 242ye çıkabildi kimyasal veya dış gebelik yarın önerilen bi doktora gidicem netleştirmek için. Lütfen dua edin en az hasarla atlatayım..🙇
Canım kimyasaldır büyük ihtimal. dış gebelikte değerler baya yükseliyor. bi iniyor bi yükseliyor diye biliyorum.
Hiç üzülme birkaç aya yeniden gebe kalırsın inşallah bak ben de 2 ay önce kimyasal yaşamıştım çok şükür çok bekletmedi rabbim senin de öyle olur inşallah 🤲

Çok Cok sevindim canım gözün aydın olsun senle tulperde aklimdaydiniz valla sanki Arsoney de gidecekti oda klap atisini duydu ama bidaha gidecem falan yazmisti sanki oda aklimdaydi doktora daha bende etiket yapacaktım tam girdim baktım yazmışsın 😙😘çok sevindim senin adına yolk kesesini senmi sordun doktor kendisimi gösterdi? Bende sanırım bu cumartesi yolk kesesi oluşmuşmu diye gidicem cunku ayın 17 sine kadar bekleyemecem heralde yolk kesesini görünce rahatlayacam sanırım bende . daha göremedik 4. Haftada gittiğim için ben cumartesi gidersem 5+1 oluyor sence 5+1 Ken gitsem gorunurmu yolk kesesi ?
Benim de görünmedi yolk canım. Karından baktı doktor çünkü kese 9 milimmiş henüz. Karından yolk görünebilmesi için kese en az 20 mm olması gerek dedi.
İstersen vajinal bakalım ama öyle de görünmeyebilir bence bekleyelim 2 hafta sonra kalp atışı için gelirsin dedi.

Geldim bende şimdi hastaneden çok şükür bir sıkıntı yok bebekde sata göre gidiyor çok şükür 7 haftalık dedi 6 değilmi dedim değil dedi leke içinde iğne vurdurduğun çok iyi olmuş dedi kalbide duyduk çok şükür bayramdan sonra kontorol dedi bu sefer sevdim doktoru leke yada başka bişey muaynede olmak istersen gel bayaramda 1.gün 3.gün aciledeyim dedi rabbim hepinize kalp atışında duyursun inş bebişi olmayanlarada bebiş nasip etsin inşallah tez zamandan iptime yusrama inşallah M Maviiiiiiii
Çoook şükür ☺️ Bak demek kapatmış arayı güzelce gelişmiş 😌 darısı tüüüm bekleyenlerin başına inşallahh 😘🥰

Canım çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla sağlıkla tekrar gebe kalırsın en kısa zamanda 🙏🙏 nasipten öte yok Allah sana sağlık sıhhat versin inşallah yine olur
Kızlar ben de gördüm keseyi çok şükür, kalp atımı için bayramdan sonra gel dedi.
Canım gözün aydın darısı başımıza 🙏🙏🥰inşallah sağlıkla devam eder kavuşuruz bebişlere kalp atımından sonra daha rahatlayacağız ama valla vakit geçmiyor 🙄
Geldim bende şimdi hastaneden çok şükür bir sıkıntı yok bebekde sata göre gidiyor çok şükür 7 haftalık dedi 6 değilmi dedim değil dedi leke içinde iğne vurdurduğun çok iyi olmuş dedi kalbide duyduk çok şükür bayramdan sonra kontorol dedi bu sefer sevdim doktoru leke yada başka bişey muaynede olmak istersen gel bayaramda 1.gün 3.gün aciledeyim dedi rabbim hepinize kalp atışında duyursun inş bebişi olmayanlarada bebiş nasip etsin inşallah tez zamandan iptime yusrama inşallah M Maviiiiiiii
Canım gözün aydın inşallah darısı benim başıma inşallah sağlıkla devam eder 🙏🙏 hayırlısıyla kavuşuruz bebişlere🥰🥰

Benim de görünmedi yolk canım. Karından baktı doktor çünkü kese 9 milimmiş henüz. Karından yolk görünebilmesi için kese en az 20 mm olması gerek dedi.
İstersen vajinal bakalım ama öyle de görünmeyebilir bence bekleyelim 2 hafta sonra kalp atışı için gelirsin dedi.
Anladım canim gidersem srf yolk kesesi için gidecektim ama seninde dediğin gibi belli bir boyuta ulaşmadan yolk kesesi de görünmüyormus boşu boşuna para döküp gelicem en iyisi ayın 17 sini beklemek napalim bekliycez artık sabırla.

Oy ben seni yerimmm nasıl rahatlamış içi nasıl Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah inşallah 🤲❣️ atan kalbinden öperim bebiş Aferin sağlıkla gel annişine🥰

Çok Cok sevindim canım gözün aydın olsun senle tulperde aklimdaydiniz valla sanki Arsoney de gidecekti oda klap atisini duydu ama bidaha gidecem falan yazmisti sanki oda aklimdaydi doktora daha bende etiket yapacaktım tam girdim baktım yazmışsın 😙😘çok sevindim senin adına yolk kesesini senmi sordun doktor kendisimi gösterdi? Bende sanırım bu cumartesi yolk kesesi oluşmuşmu diye gidicem cunku ayın 17 sine kadar bekleyemecem heralde yolk kesesini görünce rahatlayacam sanırım bende . daha göremedik 4. Haftada gittiğim için ben cumartesi gidersem 5+1 oluyor sence 5+1 Ken gitsem gorunurmu yolk kesesi ?
Canımm çok teşekkür ederim bende seni sıkı takip ediyorummm kendinisi gördü doktorum söyledi ve 5. Haftada oluşur sen hiç dert etme eminim gittiğinde sende goreceksin 🥰❣️🤲 bizde kan uyuşmazlığı var test yaptı bugün negatif çıktı en çok korktuğum oydu indirekt coombs diye bir test uyuşmazlığı olanlara yapılıyormus bebisim bana hep iyi davranıyor uyuştuk baya masallah 🙏🥰❣️👶

Canım benim 10 mm di ve gördü direk ben sormadan söyledi bilginiz olsun fotoda var maşallah ❣️🥰 Z zesamu93

X