Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arzum ben takip ediyorunm hep sizi gayet iyiydim.bel ağrısı dışında bugün tam beş haftalık ve baya mide bulantım oldu aynı Rapunzel90 Rapunzel90 gibi 😒 şimdi kalktım daha ve saat iki de keseyi görmeye gideceğiz canımmm sende güzel haberlerini yaz hemen ❣️❣️❣️
Kızlar resmen her yediğimi çıkarıyorum suyu bile kusuyorum Allahım çabuk geçsin bu zamanlar 😔

Kızlar benim bata 3 gün var dün kaset test yaptım gebelik testi negatif çıktı hafif kasık ağrım var ama normalde adete bi hafta kala gögüslerim ağrımaya başlardı hiç ağrım yok dolgunluk hissi dışında psikolojik mi bunlar anlamadım bugünde ovulasyon testi yaptım atıyorum yorumlarınızı bekliyorum 🤔
Bata yarar yap canım şuan belli değil bence

He wala bekliyormusuz pusuda 🤣🤣 hepimizi Allah güldürsün inşallah. 🤲🤲 3.5 yaşında oğlum ama gör 13.5 sanki herşeyi o bilir ve yapabilir o bir Superman geçen anne camdan bı atliyim bakayım ucabiliyormuyum bende diyor dedim çok güzel ucarsin tobe estf 🤣🤣 kalbim ağzımda yaşıyorum resmen. Sanırım 3 yaş sendromu kendini ispatlamaya çalışıyor oysa çokda adaletliyizdir ama içgüdüsel sanırım
Bende de onun 3 yaşı var
Dün bana ayyy anne beni biraz rahat bırak dedi🤣🤣 çok fenalar
Çoğu uzmana çok kızıyorum bazı konularda ben yaaa tamam eğitimliler ama Her çocuk farklı elbette. Bir kalıba sokup yok pskolojisi bozulur yok şöyle yapma yy ok böyle yapma vala ben annemden terlik görünce ödüm patlardi terlikle büyüdük ama hiçte pskolojimiz bozulmadı 🤣🤣 pedegoglara kalsa sustalı maymun oluruz bu bebelerin elinde 🤣🤣
Ya tabi öyle ama benimkine markete gidicez deyince 1 saatte 10 kere anne markete gidicez di mi gidecek miyiz diyor🤭
Ben hamile kalırsam da söyleyemem yani 9 ay geçmez çünkü

Ooo hadi yaaa Allah yardım etsin 3 aydan sonra düzeliyor diyorlar bende sabahları biraz bulantı oluo ama çok yoğun değil sadece iştahsızlık var bende
İnşallah ya yoksa yani yediklerim hep boşa tvde yemek reklamı görünce bile midem bulanıyor mutfağa bile giremiyorum burnumda hep yemek kokusu🤮

Canlar ben çıktım doktordan masallah keseyi de bebişide gördük yolk kesesini dualarım sizinle iki hafta sonra kalp atışını duyacağım inşallah ve adet tarihime gore 5+0 di ama doktor 5+5 dedi 🥰 Arsoney Arsoney sen ne yaptın kuzum Rapunzel90 Rapunzel90 inşallah çabucak geçer yaaa ama merak etme sen vitaminini alıyorsun yediklerinden yinede canımm😘

Kızlar benim bata 3 gün var dün kaset test yaptım gebelik testi negatif çıktı hafif kasık ağrım var ama normalde adete bi hafta kala gögüslerim ağrımaya başlardı hiç ağrım yok dolgunluk hissi dışında psikolojik mi bunlar anlamadım bugünde ovulasyon testi yaptım atıyorum yorumlarınızı bekliyorum 🤔
bende bata 3 gün kala öğrendim ama erken gebelik testiyle öğrendim bence erken gebelik yap

T tulperde beni listeden çıkarabilirsin canım, malesef sağlıksız bi gebelik yaşıyorum betam 1 haftada 80den anca 242ye çıkabildi kimyasal veya dış gebelik yarın önerilen bi doktora gidicem netleştirmek için. Lütfen dua edin en az hasarla atlatayım..🙇

X