Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahin hikmetinden sual olmaz Rabbimin nasib ettiği bir zaman vardır elbet Allah sabır versin başın sağolsun üzme canını dicem de offff ne dicemide bilemiyorum wallahi en kısa zamanda inşallah sağlıkla bebeğini alman nasib olsun şöyle düşün o bebek daha büyüdüğünde farkedilseydi ve dogururdun dimi ? Ama ya ondan önce sana bişi olsa Allah korusun bakıma muhtaç bir yavru ne yapardı ? Bir komşumuz vardı rahatsız çocuğu kadının tek duası alllah beni ondan önce almasın di hep çok uzulmusumdur

Evet bugün tüm gün onu düşünsün 3 aylık olunca test yapılacaktı engelli olduğu cikcakti aldıramazdım allahim onu layık gördü derdim ama sonrası bna bisey olsa kimse bakmazdı ve özürlü bebekler ortalama 20 yaşına kadar yaşıyormuş o yasa getirip gözümun önünde ölmesi mi yoksa allahim tüm bunlara dayanamayacağımk bildiği için mi şimdi aldı diyorm

Canım benim isyan etme neolur bundada vardır bir hayır rabbim büyük gönlünü ferah tut rabbim tez vakitde sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin inşallah

Aynen öyle işte gözümle gördüm yaşanılan durum gerçekten çok çok zor anne evladının kendinden önce ölmesini istiyor düşün tamam kötü bı telkin belki ama çok daha ağır bir yük bence rabbim keşke kimseye yasatmasa ama vardır bir bildiği elbet sizin her şer gördüğünuzde hayır her hayır gördüğünuzde bir şer vardır bunu siz bilemezsiniz yanlizca Allah bilir (bakara 216 ).. Ne zaman bişi yaşasam hep bu gelir aklıma....

Benim 2. Çocuk ama wala 1. Sini zerre hatırlamıyorum olmusmuyduuu ağrım flan teşekkür ederim
Malum sıcaklar geldi mecburen kışlık yazlık kaldırıp çıkarma temizlik vs işleri var bi kaç gündür çok yoruluyorum benimde o yüzden oluyor ağrılar minnoşları yoruyoruz yazık napsınlar

Mideler bulanmaya devam canım bugün kalp atışını duyduk çok şükür sat a göre 7+5 ama dr 7+2 dedi mayıs sonu tekrar çağırdı sende durumlar nasıl canım
Kız özlettin kendini Maşallah maşallah canım sağlıkla gelsin inş miğde bulantısı yoğun değil bende oluyor ama yeşil elma ve kraker ye kuzum iyi geliyormuş bizde kalp atışı duyduk dün leke geldi iğne oldum şuan iyi şükür yarın tekrar gideceğim inş kuzum buralarda ol uzaklaşma tatlım

canım benim çok ama çok uzuldum rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah emin ol Allah senin acı çekmemen için yazdı bunu kaderine baksana şekil bozukluğu varmış her gün gözünün önünde erimesi seni mahvedecekti Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermez sabret Allaha sığın en kısa zamanda gönlündeki muradı verir inşallah rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…