- 31 Ağustos 2016
- 4.335
- 8.016
Saol canım wala gün içinde neredeyse hiç oturmuyorum desem yeridir wallahi. Aman normal olsun da çekerimCanım oluyor hala da oluyor kendinş yorma dinlen dikkat et kendine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canım wala gün içinde neredeyse hiç oturmuyorum desem yeridir wallahi. Aman normal olsun da çekerimCanım oluyor hala da oluyor kendinş yorma dinlen dikkat et kendine
Allahin hikmetinden sual olmaz Rabbimin nasib ettiği bir zaman vardır elbet Allah sabır versin başın sağolsun üzme canını dicem de offff ne dicemide bilemiyorum wallahi en kısa zamanda inşallah sağlıkla bebeğini alman nasib olsun şöyle düşün o bebek daha büyüdüğünde farkedilseydi ve dogururdun dimi ? Ama ya ondan önce sana bişi olsa Allah korusun bakıma muhtaç bir yavru ne yapardı ? Bir komşumuz vardı rahatsız çocuğu kadının tek duası alllah beni ondan önce almasın di hep çok uzulmusumdurTeşekkür ederim rabbim kimseye taşıyamayacağı yükü vermesin 4 bebeğimi kaybettim ama cennette bni bekliyorlar bebeğim özürlü olduğu için kalbi durmuş insan şeklini almıştı geçen hafta az da olsa dün resmen topacik olmuş şekli değişmiş büyümüş gelirmiş ama şekil bozukluğu olmuş bebekte ve kalbi durmuş
Evet bugün tüm gün onu düşünsün 3 aylık olunca test yapılacaktı engelli olduğu cikcakti aldıramazdım allahim onu layık gördü derdim ama sonrası bna bisey olsa kimse bakmazdı ve özürlü bebekler ortalama 20 yaşına kadar yaşıyormuş o yasa getirip gözümun önünde ölmesi mi yoksa allahim tüm bunlara dayanamayacağımk bildiği için mi şimdi aldı diyormAllahin hikmetinden sual olmaz Rabbimin nasib ettiği bir zaman vardır elbet Allah sabır versin başın sağolsun üzme canını dicem de offff ne dicemide bilemiyorum wallahi en kısa zamanda inşallah sağlıkla bebeğini alman nasib olsun şöyle düşün o bebek daha büyüdüğünde farkedilseydi ve dogururdun dimi ? Ama ya ondan önce sana bişi olsa Allah korusun bakıma muhtaç bir yavru ne yapardı ? Bir komşumuz vardı rahatsız çocuğu kadının tek duası alllah beni ondan önce almasın di hep çok uzulmusumdur
Canım benim isyan etme neolur bundada vardır bir hayır rabbim büyük gönlünü ferah tut rabbim tez vakitde sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin inşallahDünyam başıma yıkıldı desem yeridir 3 kaybim vardı onlar canlanmamıştı ölü gebelikti bu canlandı kalbini duydum çok şükür dedim ama oda bni bırakıp gitti isyan etmek istemiyorm ama o kadar çok insan var ki istemeyip de birsuru olan bn yalvarıyorum veriyor ama kursamda birakiyor hevesi
Aynen öyle işte gözümle gördüm yaşanılan durum gerçekten çok çok zor anne evladının kendinden önce ölmesini istiyor düşün tamam kötü bı telkin belki ama çok daha ağır bir yük bence rabbim keşke kimseye yasatmasa ama vardır bir bildiği elbet sizin her şer gördüğünuzde hayır her hayır gördüğünuzde bir şer vardır bunu siz bilemezsiniz yanlizca Allah bilir (bakara 216 ).. Ne zaman bişi yaşasam hep bu gelir aklıma....Evet bugün tüm gün onu düşünsün 3 aylık olunca test yapılacaktı engelli olduğu cikcakti aldıramazdım allahim onu layık gördü derdim ama sonrası bna bisey olsa kimse bakmazdı ve özürlü bebekler ortalama 20 yaşına kadar yaşıyormuş o yasa getirip gözümun önünde ölmesi mi yoksa allahim tüm bunlara dayanamayacağımk bildiği için mi şimdi aldı diyorm
Sen tedribini al yinede canım otur dinlen sonradan vah tuh demeyesin kuzum allahım korusun yavrularımızıSaol canım wala gün içinde neredeyse hiç oturmuyorum desem yeridir wallahi. Aman normal olsun da çekerim
Geçmiş olsun canımKızlar beni listeden cikarirmisiz dün bebeğimi aldılar kalbi durmuş 8. Haftamda
Hadi inşallahSu gayet güzel biraz taşlı ama havada güzel ya eğlenceli geçiyor 1 ay sonra çok daha güzel bencede
Simdilik yok Allaha şükür sen nasilsin=)Nasılsın kuzum ağrın sızın yok inşallah
Dün 5. haftaya girdik ve Evet bende de oluyor5. Hafta içinde olup ara ara adetimsi az şekilde ağrı yaşayan var mı gene başladı benim kontrolüm cuma günü. Sanki sağ ve sol boşluklarımda adet olacakmisim gibi genelde akşam vuran sızlar şekilde ağrım oluo
Benim 2. Çocuk ama wala 1. Sini zerre hatırlamıyorum olmusmuyduuu ağrım flan teşekkür ederimDün 5. haftaya girdik ve Evet bende de oluyor
Malum sıcaklar geldi mecburen kışlık yazlık kaldırıp çıkarma temizlik vs işleri var bi kaç gündür çok yoruluyorum benimde o yüzden oluyor ağrılar minnoşları yoruyoruz yazık napsınlarBenim 2. Çocuk ama wala 1. Sini zerre hatırlamıyorum olmusmuyduuu ağrım flan teşekkür ederim
Mideler bulanmaya devam canım bugün kalp atışını duyduk çok şükür sat a göre 7+5 ama dr 7+2 dedi mayıs sonu tekrar çağırdı sende durumlar nasıl canım
Kız özlettin kendini Maşallah maşallah canım sağlıkla gelsin inş miğde bulantısı yoğun değil bende oluyor ama yeşil elma ve kraker ye kuzum iyi geliyormuş bizde kalp atışı duyduk dün leke geldi iğne oldum şuan iyi şükür yarın tekrar gideceğim inş kuzum buralarda ol uzaklaşma tatlımMideler bulanmaya devam canım bugün kalp atışını duyduk çok şükür sat a göre 7+5 ama dr 7+2 dedi mayıs sonu tekrar çağırdı sende durumlar nasıl canım
Hahahaha burdan çocuk işçiye bağlarım bakMalum sıcaklar geldi mecburen kışlık yazlık kaldırıp çıkarma temizlik vs işleri var bi kaç gündür çok yoruluyorum benimde o yüzden oluyor ağrılar minnoşları yoruyoruz yazık napsınlar
canım benim çok ama çok uzuldum rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah emin ol Allah senin acı çekmemen için yazdı bunu kaderine baksana şekil bozukluğu varmış her gün gözünün önünde erimesi seni mahvedecekti Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermez sabret Allaha sığın en kısa zamanda gönlündeki muradı verir inşallah rabbimTeşekkür ederim rabbim kimseye taşıyamayacağı yükü vermesin 4 bebeğimi kaybettim ama cennette bni bekliyorlar bebeğim özürlü olduğu için kalbi durmuş insan şeklini almıştı geçen hafta az da olsa dün resmen topacik olmuş şekli değişmiş büyümüş gelirmiş ama şekil bozukluğu olmuş bebekte ve kalbi durmuş
Oh maşallahBenim kız da 20 aylık
Yaa Allah bağışlasın. Bakalım beraber büyütebilecek miyiz :)Benim kız da 20 aylık