Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence 1 gün dur bir gün yap canım inş tutar ben sadece yumurtlamadan önce değerlendirdim bide çatlama değerlendirdim rabbim ol dedikten sonra oluyor inş rabbim sana da nasip eder canım

30+2 satiyormus canım 80e aynen
Yani bu ay böyle bir dengesizlik yaşamasaydım kullanmazdim
Zaten iliski günlerini belirlemek için değil reglm geçti mi emin olmak için alacağım
Şuan emin olmak adına biizm bunu kullanmamız şart maalesef yumrtlama da takip edersin iyi testler. Regli günün geçti mi derken anlamadım? Orasını... Benim döngüm şaştı ne oluyor merak ediyorum bu ay bende bende strip almıştım ondan biliyorm fiyatlarını.

Maalesef yine bir hayal kirikligi 0.24 sokturucu kullanayim bari
Amaaa tüh yaaa bence sen topiğinde hamile kalacan canım bana öyle geliyor demekki nasibin bu ay değil bundada vardır bir hayır sıkma canını elbet olacak inşallah

Amaaa tüh yaaa bence sen topiğinde hamile kalacan canım bana öyle geliyor demekki nasibin bu ay değil bundada vardır bir hayır sıkma canını elbet olacak inşallah
Hayirlisi olsun inşallah topigimdede yanlizim kimse gelmiyo ki gitti paraciklsr tuhh bide dunya para verdimdi

Bence 1 gün dur bir gün yap canım inş tutar ben sadece yumurtlamadan önce değerlendirdim bide çatlama değerlendirdim rabbim ol dedikten sonra oluyor inş rabbim sana da nasip eder canım
Ahh amin saol canim bnm hsg de cekildim ayin 24 nde smdi acaba bugun dursam yarin atiyorum catlama olsa genelde piklerim iki gun suruyo ucuncu gun catlama oluyo farzedelim yarin catlasa pik sadece bugun olmus olsa yarin catlasa bile iliski olsa olur dimi catlama gunu iliski olmali ay karisik mi anlattim bugun piki degerlendirmezsem yarin catlama olsa sadece onu degerlendirsem konunun ozeti

Zaten sık ilişki yaşadığını için spermler içinde yaşıyordur canım yarın yap bence yine kendin bilirsin hsg sonucun temizdi değil mi bende hsg çekildim ikinci ay hamişdim inş sende öyle olursun tatlım ayakları yukarı da dik mutlaka

Vallaha mı Allah seni ne diyim emi okadar para verilir mi Keçiörende cerrahi bilgi tıp var orda 50 tl aklında olsun o paraya muayne olursun muayne bile çok sanatoryum tıp da 70 Tl bende Batıkent bilgi tıpda 90 liraya muayne oluyorum bida gitme oraya

Ben hepinizin konusuna hakimim biliyorum ikinci ay hamis oldugunu yusracigimin adet olmadiginin iptinin hamile belirtileriyle hamile olmayasini tul perdenin kan degerini metsinin durumunu daha aklima gelmiyo herseye hakimimsessiz takipciyim cok firsatm olmuyo yazmaya insaAllah banada nasipnolur pko var bnde ama degerlerim cok kotu degil sukur esimin sperm testide cok sukur iyi umudum hsgaynen ben bugun yapmim valla ramazan ayindayiz oda zorluyo insani ben en iyisi yarin yapayim

Yasaklar varya baska yere gidemedim

Hsg temiz cikti cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…