Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haha maşallah ne güzel okuyucu böyle herkesi herşeyi biliyor

kızlar dün dört haftalık hamile olduğumu öğrendim. az önce çok hafif kan geldi pembe gibi. düşüyor mu yoksa
Hemen kötüyü düşünmeyin. Belki yerleşme kanamasıdır. Kanama miktarı ve süresini takip edin. Umarım sağlıkla gelir bebeğiniz

Amin canim isteyen herkese nasip olsun dileklerin icin tessekkur ederim guzel anne

kızlar dün dört haftalık hamile olduğumu öğrendim. az önce çok hafif kan geldi pembe gibi. düşüyor mu yoksa
Düşünme öyle bak dünden kötü kötü düşünüyordun sen hatırladım olmaz ama öyle düşünmek yerleşme kanamasıdır hafif bişey gelmiş sadece çok aşırı kan ve ağrın olmadığı sürece sıkıntı yok rahat tut içini biraz bebişim strese sokma annesii

Evet bende oyle biliyorum.bebek ne ki beslenmemden etkilensin.o yuzden tutuyorum.ama cok ayakta kaldikca biraz tansiyonum dusmeye basladi.gittigi yere kadar goturcem bakalim
İşte max 1 saat ayakta kalmak gerekiyormuş ama çalışan nasıl uygulasın bunu Ara öğünlerde azar azar kuruyemiş yiyebilirsin belki

Hemen kötüyü düşünmeyin. Belki yerleşme kanamasıdır. Kanama miktarı ve süresini takip edin. Umarım sağlıkla gelir bebeğiniz
inşallah. evet hemen korkuyorum olumsuz düşünüyorum. daha alışamadım çok tez canlı paldır küldür hareket eden biriyim daha sakin olmam lazım.
yaa çok teşekkür ederim. çok hafif bir sızı var kasıklarımda. ilk defa böyle şeyler yaşadığım için çok acemilik çekiyorum.

Nasıl güzel bir telaş ama değil mi çok iyi anlıyorum benimde ilk unutuyorum bazen pat diye atıyorum kendimi haha uzanıyorum sonra diyorum kendine gel bazen bianda aklıma geliyo kalbim küt küt atıyo her ayrıntısı ayrı güzel rabbim herkese yaşatsın inşallah seninde tatlı telaşını yerim ben tazecik anne çok strese girmemeye de dikkat et ama minişin için

Kızlar demin bi anda adet olmuşum gibi kan boşaldı çok korktum hastaneye gittik hemen. Alttan muayene etti doktor kese hala duruyor şekli çok güzel içinde bebek oluşumu da var kese 16.44mm olmuş çok iyi dedi pruluton depot diye bir iğne yaptılar bir de. Şimdilik bir sıkıntı yok haftaya tekrar gel yine kanaman olursa hemen gel dediler. Lütfen bana dua edin herhangi bir sıkıntı olmasın, böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce ?

Çok geçmiş olsun canım çok şükür yolundaymış herşey tekrarını yaşamazsın inşallah

haklısın ama normalde de stresli ve kaygılı bir insanım. bu huyumu yenmeyi öğrenicem inşallah.

Ne zaman yumurtlama olduğunu anlayayım ki reglm geçip geçmedi mi onu da anlayayım diye yapacağım canım
Bu ay mesela 10undaydi normalde ama 18inde akıntı oldu tabi ben emin olamadım hiç sasmadigi için.
Eğer bilsem bugüne kadar test yapmazdim mesela çünkü yumurtlama 18inde olunca bugün daha 15. Gün oluyor ama ben 10una göre yaptım testleri harcadım hep

Bende test yaptım ondan emindim birde cidden ilişkim de sayılıydı emindim. Bende 17. Günden sonra daha birşey olmuyor hep kaç ay ovulasyon yaptım 14-15 arası olmuştum. Merak ettiğim bu düzensizlik aynı mı yapacak beni. Yinede aynı hesap oluyor seninde yaptığın

Kizlar herkese selamlar..
17 00 de kan verdim hemen sonuc cikmis
Ilk beta 12
2.beta 18
3.beta hcg 92,76 cikmis bugun
Bugun hastanede kan gelmeyince baya damarlarimi zorladilar,resmen canimin acidigini hisettim,bir koldan kan gelmedi digerine gectiler, ben ki kan aldiramayan insan 2 gunde 1 kan vermeye gidiyorum...dinlendim, 2 dk sora kalktm yurudum,tekrar oturdum...ben kotu oluyorum dedim..sora gozlerim karardi hemen beni kolidorda yere yatirdilar, ayaklarimi kaldirdilar burnuma amonyak sanirim koklattilar,kendime geldim birkac dk sora..birde tektim..cok caresiz hisettim..Surekli dua ediyorum saglikla gelecekse bunlara raziyim..ama eger bir sknti varsa saglikli bir gebelik degilse,kimyasal,dis gebelik vs ise bir an once sonlansin dedim.cok yipranmis hisediyorym kizlar..surekli forumlari okuyorum.kendimi cok yiprattimm..kollarimda mosmor oldu..
Tum bu kotu olaylarin yaninda degerimde nasil yukselcek merak ediyorum acikcasii...1 hafta icinde belli olur heralde
.daha kan vermek istemiyormmm..hizlica yukselse de ultrasondan bakarak gitsek ((

hayırlı olsun canım benimkinde ilk falan diye yazmıyor ben de şimdi e nabızdan baktım sadece total hcg 1099,0 yazıyor ne demek ki bu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…