Haha maşallah ne güzel okuyucu böyle herkesi herşeyi biliyorBen hepinizin konusuna hakimim biliyorum ikinci ay hamis oldugunuyusracigimin adet olmadiginin iptinin hamile belirtileriyle hamile olmayasini tul perdenin kan degerini metsinin durumunu daha aklima gelmiyo herseye hakimim sessiz takipciyim cok firsatm olmuyo yazmaya insaAllah banada nasipnolur pko var bnde ama degerlerim cok kotu degil sukur esimin sperm testide cok sukur iyi umudum hsg aynen ben bugun yapmim valla ramazan ayindayiz oda zorluyo insani ben en iyisi yarin yapayim
Hemen kötüyü düşünmeyin. Belki yerleşme kanamasıdır. Kanama miktarı ve süresini takip edin. Umarım sağlıkla gelir bebeğinizkızlar dün dört haftalık hamile olduğumu öğrendim. az önce çok hafif kan geldi pembe gibi. düşüyor mu yoksa
Amin canim isteyen herkese nasip olsun dileklerin icin tessekkur ederim guzel anneAminnn inşallah kuzum rabbim dileyen isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu rabbim senide tez zamanda selamete eriştirsin inşallah canım umutların heveslerin boşa çıkmasın inşallah bu mubarek günlerde gayet iyi kilonda maşallah süpersin
Düşünme öyle bak dünden kötü kötü düşünüyordun sen hatırladım olmaz ama öyle düşünmek yerleşme kanamasıdır hafif bişey gelmiş sadece çok aşırı kan ve ağrın olmadığı sürece sıkıntı yokkızlar dün dört haftalık hamile olduğumu öğrendim. az önce çok hafif kan geldi pembe gibi. düşüyor mu yoksa
İşte max 1 saat ayakta kalmak gerekiyormuş ama çalışan nasıl uygulasın bunuEvet bende oyle biliyorum.bebek ne ki beslenmemden etkilensin.o yuzden tutuyorum.ama cok ayakta kaldikca biraz tansiyonum dusmeye basladi.gittigi yere kadar goturcem bakalim
inşallah. evet hemen korkuyorum olumsuz düşünüyorum. daha alışamadım çok tez canlı paldır küldür hareket eden biriyim daha sakin olmam lazım.Hemen kötüyü düşünmeyin. Belki yerleşme kanamasıdır. Kanama miktarı ve süresini takip edin. Umarım sağlıkla gelir bebeğiniz
yaa çok teşekkür ederim. çok hafif bir sızı var kasıklarımda. ilk defa böyle şeyler yaşadığım için çok acemilik çekiyorum.Düşünme öyle bak dünden kötü kötü düşünüyordun sen hatırladım olmaz ama öyle düşünmek yerleşme kanamasıdır hafif bişey gelmiş sadece çok aşırı kan ve ağrın olmadığı sürece sıkıntı yokrahat tut içini biraz bebişim strese sokma annesii
Nasıl güzel bir telaş ama değil mi çok iyi anlıyorum benimde ilk unutuyorum bazen pat diye atıyorum kendimi haha uzanıyorum sonra diyorum kendine gel bazen bianda aklıma geliyo kalbim küt küt atıyo her ayrıntısı ayrı güzel rabbim herkese yaşatsın inşallahinşallah. evet hemen korkuyorum olumsuz düşünüyorum. daha alışamadım çok tez canlı paldır küldür hareket eden biriyim daha sakin olmam lazım.
yaa çok teşekkür ederim. çok hafif bir sızı var kasıklarımda. ilk defa böyle şeyler yaşadığım için çok acemilik çekiyorum.
Valla usenmeyip tek tek okuyom bagimlilik yapiyo insandaHaha maşallah ne güzel okuyucu böyle herkesi herşeyi biliyor
Aminn Allah razı olsun rabbim en hayırlı zamanda sanada nasip etsin inşallahhhValla usenmeyip tek tek okuyom bagimlilik yapiyo insandasenide tebrik ederim kuzum hayirli evlat olsun sag saglim saglikli dogsun insaAllah
Çok geçmiş olsun canım çok şükür yolundaymış herşey tekrarını yaşamazsın inşallahKızlar demin bi anda adet olmuşum gibi kan boşaldı çok korktum hastaneye gittik hemen. Alttan muayene etti doktor kese hala duruyor şekli çok güzel içinde bebek oluşumu da var kese 16.44mm olmuş çok iyi dedi pruluton depot diye bir iğne yaptılar bir de. Şimdilik bir sıkıntı yok haftaya tekrar gel yine kanaman olursa hemen gel dediler. Lütfen bana dua edin herhangi bir sıkıntı olmasın, böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce ?
İnşallah Allah kimseye yaşatmasın, tuvalete gittim dedim aha gitti bebeğim hemen koştuk hastaneye ama şükür bir şey olmamış.Çok geçmiş olsun canım çok şükür yolundaymış herşey tekrarını yaşamazsın inşallah
çok geçmiş olsun.İnşallah Allah kimseye yaşatmasın, tuvalete gittim dedim aha gitti bebeğim hemen koştuk hastaneye ama şükür bir şey olmamış.
haklısın ama normalde de stresli ve kaygılı bir insanım. bu huyumu yenmeyi öğrenicem inşallah.Nasıl güzel bir telaş ama değil mi çok iyi anlıyorum benimde ilk unutuyorum bazen pat diye atıyorum kendimi haha uzanıyorum sonra diyorum kendine gel bazen bianda aklıma geliyo kalbim küt küt atıyo her ayrıntısı ayrı güzel rabbim herkese yaşatsın inşallahseninde tatlı telaşını yerim ben tazecik anne çok strese girmemeye de dikkat et ama minişin için
Çok teşekkür ederimçok geçmiş olsun.
Ne zaman yumurtlama olduğunu anlayayım ki reglm geçip geçmedi mi onu da anlayayım diye yapacağım canımŞuan emin olmak adına biizm bunu kullanmamız şart maalesef yumrtlama da takip edersin iyi testler.Regli günün geçti mi derken anlamadım? Orasını... Benim döngüm şaştı ne oluyor merak ediyorum bu ay bende bende strip almıştım ondan biliyorm fiyatlarını.
Bende test yaptım ondan emindim birde cidden ilişkim de sayılıydı emindim. Bende 17. Günden sonra daha birşey olmuyor hep kaç ay ovulasyon yaptım 14-15 arası olmuştum. Merak ettiğim bu düzensizlik aynı mı yapacak beni. Yinede aynı hesap oluyor seninde yaptığınNe zaman yumurtlama olduğunu anlayayım ki reglm geçip geçmedi mi onu da anlayayım diye yapacağım canım
Bu ay mesela 10undaydi normalde ama 18inde akıntı oldu tabi ben emin olamadım hiç sasmadigi için.
Eğer bilsem bugüne kadar test yapmazdim mesela çünkü yumurtlama 18inde olunca bugün daha 15. Gün oluyor ama ben 10una göre yaptım testleri harcadım hep
hayırlı olsun canım benimkinde ilk falan diye yazmıyor ben de şimdi e nabızdan baktım sadece total hcg 1099,0 yazıyor ne demek ki bu acaba?Kizlar herkese selamlar..
17 00 de kan verdim hemen sonuc cikmis
Ilk beta 12
2.beta 18
3.beta hcg 92,76 cikmis bugun
Bugun hastanede kan gelmeyince baya damarlarimi zorladilar,resmen canimin acidigini hisettim,bir koldan kan gelmedi digerine gectiler, ben ki kan aldiramayan insan 2 gunde 1 kan vermeye gidiyorum...dinlendim, 2 dk sora kalktm yurudum,tekrar oturdum...ben kotu oluyorum dedim..sora gozlerim karardi hemen beni kolidorda yere yatirdilar, ayaklarimi kaldirdilar burnuma amonyak sanirim koklattilar,kendime geldim birkac dk sora..birde tektim..cok caresiz hisettim..Surekli dua ediyorum saglikla gelecekse bunlara raziyim..ama eger bir sknti varsa saglikli bir gebelik degilse,kimyasal,dis gebelik vs ise bir an once sonlansin dedim.cok yipranmis hisediyorym kizlar..surekli forumlari okuyorum.kendimi cok yiprattimm..kollarimda mosmor oldu..
Tum bu kotu olaylarin yaninda degerimde nasil yukselcek merak ediyorum acikcasii...1 hafta icinde belli olur heralde
.daha kan vermek istemiyormmm..hizlica yukselse de ultrasondan bakarak gitsek((
Canim cok guzel degerin masallah kese gormeye az kalmis sanirim benim doktorum 2000lerin uzerinde kese gorunur demistihayırlı olsun canım benimkinde ilk falan diye yazmıyor ben de şimdi e nabızdan baktım sadece total hcg 1099,0 yazıyor ne demek ki bu acaba?