Ben gidemde bulasiklari kopukluyemÇevirme yok ya ara gideceğin yeri msj atıyorlar ona göre git canım sıkıntı olmuyor
Kız nie öyle durdun sessiz aşk olsun dedektif gibi herşeyide biliyor pko olanlarda rahat hamiş kalabiliyor ama ovuyle gönlünü ferah tut canım inş nasip olsun sana da inş yarın yap daha iyi valla sık ilişki bile yoruyor insanıBen hepinizin konusuna hakimim biliyorum ikinci ay hamis oldugunuyusracigimin adet olmadiginin iptinin hamile belirtileriyle hamile olmayasini tul perdenin kan degerini metsinin durumunu daha aklima gelmiyo herseye hakimim sessiz takipciyim cok firsatm olmuyo yazmaya insaAllah banada nasipnolur pko var bnde ama degerlerim cok kotu degil sukur esimin sperm testide cok sukur iyi umudum hsg aynen ben bugun yapmim valla ramazan ayindayiz oda zorluyo insani ben en iyisi yarin yapayim
Senden ötürü veyaBen gidemde bulasiklari kopukluyemnasıl 00 di 024 olmus oda bisey
Gel gel buyurSenden ötürü veyagit hadi git yemek yap iftara gelen sana
Hahaha evet kuzucum düzgün yazmisimAa t9 karışmadan msj mı yazdın senşaka bir yana nasılsın annecik
Bendim o☹ya aslinda baslarda etkilenmiyordum da su aralar bende cok halsiz olmaya basladim.mide bulantim var.tansiyonum dusuyor sanirim...ama oructanmi gebelikten mi bilemedim.benimkine demistim tutma dememisti.ne yapsamkiBi arkadaş vardı burda ismini hatırlamıyorum ona doktora sorcam demiştim canım ismini unuttum o yüzden etiket yapamıyorum doktorum oruç tutma dedi haberin olsun
Deli kız rabbim gönlüne göre versin inşallahGel gel buyur
Amin insaAllah canimKız nie öyle durdun sessiz aşk olsun dedektif gibi herşeyide biliyor pko olanlarda rahat hamiş kalabiliyor ama ovuyle gönlünü ferah tut canım inş nasip olsun sana da inş yarın yap daha iyi valla sık ilişki bile yoruyor insanı
Canım ben dünden beri tutmuyorum içine sinmiyorsaa tutma sen bilirsin yinede canimBendim o☹ya aslinda baslarda etkilenmiyordum da su aralar bende cok halsiz olmaya basladim.mide bulantim var.tansiyonum dusuyor sanirim...ama oructanmi gebelikten mi bilemedim.benimkine demistim tutma dememisti.ne yapsamki
Evet bende oyle biliyorum.bebek ne ki beslenmemden etkilensin.o yuzden tutuyorum.ama cok ayakta kaldikca biraz tansiyonum dusmeye basladi.gittigi yere kadar goturcem bakalimAdacayi yagini nasil kullaniyorsunuz? Yanetkisi olur mu acaba
Benim doktorum ilk 3 ayin hicbi onemi yok hamilelegibi ogrenmedeb once ne yiyorsan onu yemeye devam et sadece bir kuru kayisi ekle dedicunku bebek o kadar kucuk ki ihtiyaci olan guc bir kayisidan karsilanabilirmis. Bir de ilk uc ay cogu gebede mide bulantisi kusma oluyor eger beslenme onemli olsaydi Fizyolojik olarak ilk uc ay bunu yasamazdik degil mi diye sordu mantikli da geldi aslinda. Bebegin beyin gelisimi 2.trimesterde basliyor o zaman ozenli beslenicez ama simdi degil dedi hatta ilk uc ay hic kilo, ikinci uc ay 3-4 kilo, son uc ay 7-8 kilo aliyoruz ve bitiriyoruz bu isi dedi
Amin cumlesinin insallahDeli kız rabbim gönlüne göre versin inşallah
Cok is yapmazsam sikinti yokCanım ben dünden beri tutmuyorum içine sinmiyorsaa tutma sen bilirsin yinede canim
Aminnn inşallah kuzum rabbim dileyen isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu rabbim senide tez zamanda selamete eriştirsin inşallah canım umutların heveslerin boşa çıkmasın inşallah bu mubarek günlerde gayet iyi kilonda maşallah süpersinAmin insaAllah canimtaze anne duasi aldim Rabbim kabul etsin hic sorma valla ramazn çok zorluyo cok sukur adetlerim cok duzensizdi kilo verdikce yumurtlama goruyorm ve duzenli her ay olmaya basladim evlendigimden beri kizken cok duzensizdi her ay gormuyodum adet smdi 56 kilodayim valla mis Rabbim banada isteyen eli kalbinde olan herkese nasip etsin hamilelik annelik nasil birsey bilmiyorum nasip olsun insaAllah
Bu cumadan sonra 9 gün sadece acil açık devletteYaa bende kalp atisi duymaya gidecektim haftaya 11inde.kapali mi yani
Hayirlisi olsunn canim diğer ay insallah=)Amin cumlesinin insallah