Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız nie öyle durdun sessiz aşk olsun dedektif gibi herşeyide biliyor pko olanlarda rahat hamiş kalabiliyor ama ovuyle gönlünü ferah tut canım inş nasip olsun sana da inş yarın yap daha iyi valla sık ilişki bile yoruyor insanı

Bi arkadaş vardı burda ismini hatırlamıyorum ona doktora sorcam demiştim canım ismini unuttum o yüzden etiket yapamıyorum doktorum oruç tutma dedi haberin olsun
Bendim o☹ya aslinda baslarda etkilenmiyordum da su aralar bende cok halsiz olmaya basladim.mide bulantim var.tansiyonum dusuyor sanirim...ama oructanmi gebelikten mi bilemedim.benimkine demistim tutma dememisti.ne yapsamki

Amin insaAllah canim taze anne duasi aldim Rabbim kabul etsin hic sorma valla ramazn çok zorluyo cok sukur adetlerim cok duzensizdi kilo verdikce yumurtlama goruyorm ve duzenli her ay olmaya basladim evlendigimden beri kizken cok duzensizdi her ay gormuyodum adet smdi 56 kilodayim valla mis Rabbim banada isteyen eli kalbinde olan herkese nasip etsin hamilelik annelik nasil birsey bilmiyorum nasip olsun insaAllah

Bendim o☹ya aslinda baslarda etkilenmiyordum da su aralar bende cok halsiz olmaya basladim.mide bulantim var.tansiyonum dusuyor sanirim...ama oructanmi gebelikten mi bilemedim.benimkine demistim tutma dememisti.ne yapsamki
Canım ben dünden beri tutmuyorum içine sinmiyorsaa tutma sen bilirsin yinede canim

Evet bende oyle biliyorum.bebek ne ki beslenmemden etkilensin.o yuzden tutuyorum.ama cok ayakta kaldikca biraz tansiyonum dusmeye basladi.gittigi yere kadar goturcem bakalim

Aminnn inşallah kuzum rabbim dileyen isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu rabbim senide tez zamanda selamete eriştirsin inşallah canım umutların heveslerin boşa çıkmasın inşallah bu mubarek günlerde gayet iyi kilonda maşallah süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…