Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noldu?kiz sonuc12 gibi 15 dk falan cikar herlde
Aa t9 karışmadan msj mı yazdın sen şaka bir yana nasılsın annecikCanım Benim çok sevindim oh cok sukur kuzum rahat bi nefes aldın gözün aydın canim benim
Gözün aydın tatlım bak çok şükürSonuç çıktıı çok şükür bi sıkıntı yokmuş ultrason da görünmemiş sadece oda olabilir normal 10 gün sonra tekrar gel dedi doktor
Çokk teşekkür ederimGözün aydın tatlım bak çok şükür
Hasooo nerdesin kız2 gibi 15 dk falan cikar herlde
30+2 satiyormus canım 80e aynenAmin cümlemizin karşısına çıkarsın bizden doğacak olanlara da doğmuşlara iyi insanlar nasip olsun iptiyi içimden hamiş olsa gelmese diyorm ama negatif görürse şansınız yok dua edin napim ben
Ahhh ipti ahh ben kaç gündür neler çektim menopoza mı girdim anasını satayım dedim
Tövbeler çektim benim günüm geçse hamileydim hep gözümde asla ve asla günüm geçmezdi binde bir iki üç gün olurdu o da stres derdim bu ay Başıma gelenin açıklaması yok asla olamaz illallah ettim. Herkes hamilesin dese kendimi kandırmak istemedim böyle hamile olunmaz ki dedim önceki hamileliğimden biliyorm bu konuda kandırmadım kendimi bir daha. Kabullendim ilaçı içersem en azından denemem mayıstan olacak adet günüm haziranda olacak tutmazsa aşılama olacak zaten hertürlü devam.
Testti netten aldım gittigidiyor 15+5 surelab ovu+gebelik 52 tl ye. Bende geçen ay testi bırakacaktım ama mecbur kaldım. Bana bu kadarı yeter diye düşündüm yetmezse önemli değil ya aman. istersen fazla olsun dersen ebru hanımdan alabilirsin. Onun ki de suralab kaset test 30+2 ovulasyon ve gebelik 80 tl olmalı onda da.
Canımmm şükürler olsun çok sevindim bebek hemencik sağlıkla geçsin gelsin kucaklarimiza bebislerimizCanlarım şimdi geldim doktordan leke olabilir korkma dedi ama kan yada pıhtı şeklinde olursa mutlaka gel dedi şuan bebiş de etrafında kanama yok dedi sıvı birikmesinden olmaz dedi sıvı birikmesi kaybolmuş zaten kalp atışınıda duyduk çok şükür Allah'ıma kalpi gördüğümüz için sıkıntı yok dedi iğne vurdu her ihtimale karşı haftaya gel dedi ama ben Çarşamba birde devlete gidecem Allah'ım kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallah I ipti M Maviiiiiiii Yusra-61 @zesamu93 @jijikalp @elifafraninannesi T tulperde Allah razı olsun canlarım
Nerdesin kız sonucunu bekliyozzİshal gebelik belirtisi olabilirmi yoksa covid belirtisimi
Aminn canımAy hadi inşallah cnım benim hemencecik görürsün Allahın izniyle
İnşallah mavişim inşallah aman sende dikkat et kendine kuzum dinlen bol bol yorma kendini kucağımıza alacağımız günlerde gelecek inş hayırlısı ileCanımmm şükürler olsun çok sevindim bebek hemencik sağlıkla geçsin gelsin kucaklarimiza bebislerimiz
Gözün aydın canım benimSonuç çıktıı çok şükür bi sıkıntı yokmuş ultrason da görünmemiş sadece oda olabilir normal 10 gün sonra tekrar gel dedi doktor
Teşekkür ederimGözün aydın canım benim
Amin amin amin her günde her saniye de hayır varmış bekleyeceğiz güzel olacak inşallahİnşallah mavişim inşallah aman sende dikkat et kendine kuzum dinlen bol bol yorma kendini kucağımıza alacağımız günlerde gelecek inş hayırlısı ile
Güvercin Ler uçursun seni hadiUyuyakalmisim ruyamda guvercinlerle oynuyodun simdi baktim sonucum nette yok aruyorum hastaneyi