Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin cümlemizin karşısına çıkarsın bizden doğacak olanlara da doğmuşlara iyi insanlar nasip olsun 💟🌸iptiyi içimden hamiş olsa gelmese diyorm ama negatif görürse şansınız yok dua edin napim ben 🤣

Ahhh ipti ahh ben kaç gündür neler çektim menopoza mı girdim anasını satayım dedim 🤣 🤣
Tövbeler çektim benim günüm geçse hamileydim hep gözümde asla ve asla günüm geçmezdi binde bir iki üç gün olurdu o da stres derdim 🙄bu ay Başıma gelenin açıklaması yok asla olamaz illallah ettim. Herkes hamilesin dese kendimi kandırmak istemedim böyle hamile olunmaz ki dedim önceki hamileliğimden biliyorm bu konuda kandırmadım kendimi bir daha. 👍 Kabullendim ilaçı içersem en azından denemem mayıstan olacak adet günüm haziranda olacak tutmazsa aşılama olacak zaten 😍hertürlü devam. 👍
Testti netten aldım gittigidiyor 15+5 surelab ovu+gebelik 52 tl ye. Bende geçen ay testi bırakacaktım 🙈ama mecbur kaldım. Bana bu kadarı yeter diye düşündüm yetmezse önemli değil ya aman. istersen fazla olsun dersen ebru hanımdan alabilirsin. Onun ki de suralab kaset test 30+2 ovulasyon ve gebelik 80 tl olmalı onda da.
30+2 satiyormus canım 80e aynen
Yani bu ay böyle bir dengesizlik yaşamasaydım kullanmazdim
Zaten iliski günlerini belirlemek için değil reglm geçti mi emin olmak için alacağım 🙈

Canlarım şimdi geldim doktordan leke olabilir korkma dedi ama kan yada pıhtı şeklinde olursa mutlaka gel dedi şuan bebiş de etrafında kanama yok dedi sıvı birikmesinden olmaz dedi sıvı birikmesi kaybolmuş zaten kalp atışınıda duyduk çok şükür Allah'ıma kalpi gördüğümüz için sıkıntı yok dedi iğne vurdu her ihtimale karşı haftaya gel dedi ama ben Çarşamba birde devlete gidecem Allah'ım kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallah I ipti M Maviiiiiiii Yusra-61 Yusra-61 @zesamu93 @jijikalp @elifafraninannesi T tulperde Allah razı olsun canlarım
Canımmm şükürler olsun çok sevindim bebek hemencik sağlıkla geçsin gelsin kucaklarimiza bebislerimiz ❣️🥰

Kızlar ultrasona bebişi görmeye yada kese görmeye giderken muhakkak sıkışık gidin daha iyi görüyorlar ultrasondan bilginiz olsun

IMG_20210503_161201.jpg
kizlar bugun pik gunum yalniz benim cumadan beri yumurtlama akintim oldugu icin cuma cumartesi ve pazar gunu hep akintim vardi uc gunu de ard arda denedim ama pik olarak bugun ovum bukadr koyu oldu buyuk ihtimal yarinda pik olur ayin 5 nde yani carsamba catlama olur buyuk ihtimal ben bugunu yarini ve carsambayida denersem 6 gun ard arda denemis olucam sperme etki eder mi bu bugun dahil iki gun daha iliskiyi devam ettireyim dimi kizlar

X