Yaaaa ağlattın benii ama sende çok iyi kalplisin ilk tanıdığım andan beri söylemiştim sana zaten Allahımda tez zaman da tez günde hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah canım benim ben sana her zaman inandım inanıyorum ki rabbim seni en güzel şekilde mükafatlandırıcak inşallah benimde dualarım hep seninle ne kadar çok isterdim Aralık annalerinde beraber olmayı olsun bebişlerimizin ayı yakın olacak inşallah iyiki tanıdım seni hep var kal tatlim çok seviliyorsunAminnn uğratmsın ama korkma da leke olur ara ara hareketlerine dikkat et dinlen bol bol su iç
Seni eşime bahsettim başımıza gelenleri sonradan hamiş kaldı çok mutlu oldum dedim bir o bir sen hamiş olma fikrini atmadınız dedim benim için o da hep hamiş olduğumu düşündü inandı dedim. Bana yazıyor bir yanı hep hamiş olduğumu düşünmek oluyor dedim seni sürükleyerek aralığa götürcem dedi çok gülmüştüm çok zorluyorsunuz dedim insan kalbi güzel olması diye birşey var ondan bunlar hep dedim ben gidemedim ama o kalınca çook mutlu oldum dedim hep iyiki vardın sen çook güzel kalplisin Rabbim kalbinin iyiliğini versin sana dualarım hep seninle Arzum
Amin inşallah canımCanım ben hayalet çizgi görüyorum tüp bebek falan anlamıyorum ama kanda verirsen çıkar muhtemelen hakkında hayırlısı olsun inşallah bebişin seninledir
Yarın bugün müsait değilimOna mı denk geliyor demek istemiştim.
Kan verecek misin hemen?
var cnm bunda da gözüküyor hayırlı olsunBöyle daha iyi hatta
İnşallah canım benimvar cnm bunda da gözüküyor hayırlı olsun
Allah razı olsun canım benim aman sizde dikkat edin 2. Gebelik gerçekten değişik oluyor inş sizde tez vakitte duyun canım Allah razı olsun daha elimi ev işine felan vurmam isterse pislik götürsün amanCanım çok şükürrabbim. gözün aydın bu vesileyle kalp atışını da duydun darısı bizim başımıza artık inşallah. Bol bol dinlen canım yorma kendini sağlıkla devam etsin inşallah
Canım gözün aydın keseyi görmüşsün ne kadar güzel bir haber darısı kalp atışı duymaya inşallahmoralini bozma sakın stres yapma canım Allah inşallah kucağına almayı nasip etsin
Çok şükür canım benim sende duyarsın inşallah tez vakitde canım sağlıklı sıhhatli olsun da Minakım napalımOh çok şükür canım çok sevindim bu bahaneyle kalbi de duydunuz çok şükür
İnsan hayatı okadar ucuz ki gerçekten hiç değer yok illa para vermek gerekiyor oda herzaman olmuyor sen güzel düşün kuzum bebişin seninle inşallahAmiin inşallah işte büyük hastanelerde randevu vermiyorlar ki semt polikliniğine gittim mecburen orda da makinalar iyi değil
Saol kUzum inşallah sendede güzel haberler duyarız inşallahOh çok şükür kalp atışını da duydun bu vesileyle çok sevindim canım benim
Ay inşaallah yaaa bari hemen hamile kalsak yaaa
İnşallah çok teşekkür ederimİnsan hayatı okadar ucuz ki gerçekten hiç değer yok illa para vermek gerekiyor oda herzaman olmuyor sen güzel düşün kuzum bebişin seninle inşallah
Amin canım benimAllah razı olsun canım benim Rabbim kimseyi korkutuğuna uğratmasın inşallah
Aynen canim dediğin gibi bi 12. Haftalara gelseydik canım ne bi iş yapmak istiyo ne bişey sürekli uyumak istiyorum uyuyunca stres geçiyor çünkü inşallah sorunsuz sağ salim atlatırız zamanda geçmiyor normalde su gibi ilerlerdiİnşallah canım inşallah.. şöyle 12.haftalara bi gelseydik en riskli dönemleri bi atlatsaydık Allah'ın izniyle
Canım var gibi duruyor çok silik bi hayalet çizgi gördüm ben daha 9 gün olmuş belki ondan böyle silik cikiyodur hadi hayırlısı olsun canım rabbim kucağını boş bırakmasın insallahKızlar başka markayla denedim birde bel dak içinde çıktı nasıl sizce transferin 9. Gün
❤❤❤Sağol canım benim
Heyecanlandım olmasa çıkmazdı herhaldeCanım var gibi duruyor çok silik bi hayalet çizgi gördüm ben daha 9 gün olmuş belki ondan böyle silik cikiyodur hadi hayırlısı olsun canım rabbim kucağını boş bırakmasın insallah
Yaaaa ağlattın benii ama sende çok iyi kalplisin ilk tanıdığım andan beri söylemiştim sana zaten Allahımda tez zaman da tez günde hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah canım benim ben sana her zaman inandım inanıyorum ki rabbim seni en güzel şekilde mükafatlandırıcak inşallah benimde dualarım hep seninle ne kadar çok isterdim Aralık annalerinde beraber olmayı olsun bebişlerimizin ayı yakın olacak inşallah iyiki tanıdım seni hep var kal tatlim çok seviliyorsun
Ayy o topiğe hiç alışamamıştım ki bi sen vardın işte dedim bu kız beni yalnız bırakmaz en iyisi yanından ayrılmayın iyikidw öyle yapmışsın gönüllerimiz bir olsun inş hep Allah'ım sen iyi insanlarla karşılaştır diye dua ederim rabbim senide çıkardı karşına yoldaş olduk bak ne güzel burda zaten görüşmeye devam edecez bebişimi görceksin tabiki kıskaca teyzesi olacaksın kuzum iptiyi götürme ve bırak bizle gitsinEvet ilk tanıştığımızda da ilk çok temiz kalplisin demiştin o zman demiştim işte bunu herkes göremiyor o da senin kalbinin güzelliği demiştim. Birde özelden nereye gideceğimi sormuştunAllah Allahh napacak ki demiştim ilk nereye gideceğimi bende Nisan ayından devam edeceğimi demiştim düşüp gelmiştin benimle anca beraber kanca berabere dönmüştü işimiz çook şükür herşey bebek değil bazen insan olmak da erdemlik istiyor birbirimizin acısını sevincini hissetmek de güzel ağla arada bende ağlıyorum böyle güzel şeylerden ağlamak nasip olsun çook şükür ağlamak da nasip işi bende seni çook seviyorum bütün haberlerini o bebeşin cirkin haline kadar göreceğim inşallah iletişimimi kesmicem seninle şimdi sıra I ipti onu alacam buradan mayıs da birliktelik olacak destek sonsuz birbirimize
Hahahah beraber hamile kalıyoruz o zaman 3 deyinceSen peşimi bırakmadın ben hamiş olacam sende olacankaçış yok hahaaa
Hiç düşünme bunu canım riskli gebeliklerde ancak sorun olur bunlar; rahim çok güçlü bir yapı 50-60 kg tasisan ancak olur bunlarKızlar şu ağır taşıma işi beni biraz strese soktu ya ben şimdiye kadar hep taşıdım kızımı kucağımda yani bi şey olmuş mudur çok korkuyorum
İnşallah canım inşallahEvet ilk tanıştığımızda da ilk çok temiz kalplisin demiştin o zman demiştim işte bunu herkes göremiyor o da senin kalbinin güzelliği demiştim. Birde özelden nereye gideceğimi sormuştunAllah Allahh napacak ki demiştim ilk nereye gideceğimi bende Nisan ayından devam edeceğimi demiştim düşüp gelmiştin benimle anca beraber kanca berabere dönmüştü işimiz çook şükür herşey bebek değil bazen insan olmak da erdemlik istiyor birbirimizin acısını sevincini hissetmek de güzel ağla arada bende ağlıyorum böyle güzel şeylerden ağlamak nasip olsun çook şükür ağlamak da nasip işi bende seni çook seviyorum bütün haberlerini o bebeşin cirkin haline kadar göreceğim inşallah iletişimimi kesmicem seninle şimdi sıra I ipti onu alacam buradan mayıs da birliktelik olacak destek sonsuz birbirimize
Amin cümlemizin karşısına çıkarsın bizden doğacak olanlara da doğmuşlara iyi insanlar nasip olsunAyy o topiğe hiç alışamamıştım ki bi sen vardın işte dedim bu kız beni yalnız bırakmaz en iyisi yanından ayrılmayın iyikidw öyle yapmışsın gönüllerimiz bir olsun inş hep Allah'ım sen iyi insanlarla karşılaştır diye dua ederim rabbim senide çıkardı karşına yoldaş olduk bak ne güzel burda zaten görüşmeye devam edecez bebişimi görceksin tabiki kıskaca teyzesi olacaksın kuzum iptiyi götürme ve bırak bizle gitsiniyi kalplim benim Rabbim hep iyilikler güzellikler çıkarsın inş karşına
Ahhh ipti ahh ben kaç gündür neler çektim menopoza mı girdim anasını satayım dedimİnşallah canım inşallah
Ama bizim mayısa regl gelmez bi dahaki bence
Ben regl olunca ovu test alicam mecburen
Bak size yapmayın deyip kendim alıyorum
Ama şaka değil benim reglm 1 günden fazla gecikmezdi yani. Şok oldum bu ay.
En azından reglm ne zaman gelir onu bileyim diyorum
Ebru Ceylandan alicam sen nerden almışt