- 15 Aralık 2020
- 8.844
- 8.884
Şimdi ise hamiş kalasınız kaderiniz birlikte olsun filan gibi şeyler deBen dediydim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi ise hamiş kalasınız kaderiniz birlikte olsun filan gibi şeyler deBen dediydim
Canım çok şükür rabbim. gözün aydın bu vesileyle kalp atışını da duydun darısı bizim başımıza artık inşallah. Bol bol dinlen canım yorma kendini sağlıkla devam etsin inşallahCanlarım şimdi geldim doktordan leke olabilir korkma dedi ama kan yada pıhtı şeklinde olursa mutlaka gel dedi şuan bebiş de etrafında kanama yok dedi sıvı birikmesinden olmaz dedi sıvı birikmesi kaybolmuş zaten kalp atışınıda duyduk çok şükür Allah'ıma kalpi gördüğümüz için sıkıntı yok dedi iğne vurdu her ihtimale karşı haftaya gel dedi ama ben Çarşamba birde devlete gidecem Allah'ım kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallah @ipti @Maviiiiiiii Yusra-61 @zesamu93 @jijikalp E elifafraeminatlasinannesi T tulperde Allah razı olsun canlarım
Canım gözün aydın keseyi görmüşsün ne kadar güzel bir haber darısı kalp atışı duymaya inşallah moralini bozma sakın stres yapma canım Allah inşallah kucağına almayı nasip etsinKızlar bu sabah vajinal ultrasonda doktor minik bi kese görüyorum yüksek ihtimalle hamilesin dedi kan sonuçları daha çıkmadı. Çok moralim bozuk acaba hamile değil miyim neden öyle dedi doktor
Sağol canım benimGözün aydın cNim sağlıkla gelsin insallah
Mayısta ikiniz de gebesiniz inşallahŞimdi ise hamiş kalasınız kaderiniz birlikte olsun filan gibi şeyler de
Ben görüyorumKızlar başka markayla denedim birde bel dak içinde çıktı nasıl sizce transferin 9. Gün
Var canım belli oluyor çizgi hadi inşallah..Kızlar başka markayla denedim birde bel dak içinde çıktı nasıl sizce transferin 9. Gün
Bak birde şöyleBen görüyorum
Kız sen naptın ne zaman belli olacak sonuç?Ben görüyorum
Evet böyle bak bide canım transferin 9. GünVar canım belli oluyor çizgi hadi inşallah..
Evet canim baya belli insallah bebegin seninledirBak birde şöyle
2 gibi 15 dk falan cikar herldeKız sen naptın ne zaman belli olacak sonuç?
Bilmediğimden soruyorum canım transferin 9.günü bizdeki çatlamanın 9.günü gibi bir şey mi oluyor?Evet böyle bak bide canım transferin 9. Gün
Yok tüp bebeğin dokuzuncu günü iğne yokBilmediğimden soruyorum canım transferin 9.günü bizdeki çatlamanın 9.günü gibi bir şey mi oluyor?
BENDE GÖRDÜM CNMKızlar başka markayla denedim birde bel dak içinde çıktı nasıl sizce transferin 9. Gün
İnşallh canım benimEvet canim baya belli insallah bebegin seninledir
Böyle daha iyi hattaBENDE GÖRDÜM CNM
Ona mı denk geliyor demek istemiştim.Yok tüp bebeğin dokuzuncu günü iğne yok
Canım ben hayalet çizgi görüyorum tüp bebek falan anlamıyorum ama kanda verirsen çıkar muhtemelen hakkında hayırlısı olsun inşallah bebişin seninledirKızlar başka markayla denedim birde bel dak içinde çıktı nasıl sizce transferin 9. Gün