- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 22
Testime sende bi bakabilirmisinHastaneyi ara bilgi verirler muhakakkk yolda da bişi olursa en azından canın skilmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testime sende bi bakabilirmisinHastaneyi ara bilgi verirler muhakakkk yolda da bişi olursa en azından canın skilmaz
Baktim canım hayalet gibi bir cigi gördüm incecik inşallah hamilesindirTestime sende bi bakabilirmisin
Kuzum baktım ben ama göremedim belkide ben görememişimdir fotografla gerçekte gördüğün gibi olmuyor inşallah vardırSende bi testime bakarmisin canm
Günaydın canimyerleri yalayan ponçik çocuğun annesiHangi sehirdesiniz bilmem ama burda hiç yasak yok gibi herkes arabayla markette çarşıda pazarda vala böyle kapanma ya ne denir bilmiyorum aşırı kizgibim
Hahahhahaha unutmamissin heee kız ben balık hafızaya bağladım iyice vücudumda b 12 den eser kalmadı sanırım her haltı unutuyorum yaaa deliricem. Doktora gidicektin dimi sen naptinnn canımGünaydın canimyerleri yalayan ponçik çocuğun annesi
Çünkü çalışmıycak olanlar hep bi yerlere gitti zaten kalanlarda çalışıp izni olanlar hoş ev hanımlarıyla küçük esnaflar dışında herkes izinli çalışıyor nasıl işseHangi sehirdesiniz bilmem ama burda hiç yasak yok gibi herkes arabayla markette çarşıda pazarda vala böyle kapanma ya ne denir bilmiyorum aşırı kizgibim
Aa evet o sendin canım miratech falan aldım demistin şimdi hatırladımKesinlikle her gün farklı bişey hissediyorsun bende miratech markayla öğrendim
Yok kız yok çocuğunu alan markette burda magalle arası çocuk kaynio 15 20 si bir arada. Dün oğlumda tutturdu bende bir ağlama salya sumukkkkÇünkü çalışmıycak olanlar hep bi yerlere gitti zaten kalanlarda çalışıp izni olanlar hoş ev hanımlarıyla küçük esnaflar dışında herkes izinli çalışıyor nasıl işse
Ben göremedim kuzumSiyah beyazda yaptim lutfen kimse yokmu biri baksin
Hahaha çocuklara da yazık napsınlar bende yasak kalkana kadar umarım hala akıl sağlığım yerinde olurYok kız yok çocuğunu alan markette burda magalle arası çocuk kaynio 15 20 si bir arada. Dün oğlumda tutturdu bende bir ağlama salya sumukkkk
O bezeler normal canım benim de hamilelikte çıkmıştı gerçi bu ay da çıktı ama yanlış alarmmisGunaydin tekrradan canlarım bişey soracaktım sabahları uyanınca göğüs agrim oluyor @Arsoney@tulperde Metsi6 E elifafraeminatlasinannesi @jijikalp kızlar göğüs ucumda beyaz beyaz yağ bezesi gibi şeyler çıktı göğüslerim ağrıyor sizde varmı bu tarz bişey doktora gidince soliycem böle göğüs ucum beyazladı beyaz bi doku tam yağ bezesi gibide deil yağ bezesinin yayılmış hali gibi hamile olduğunuzdan beri göğslerinizdee bu tarz hassasiyet ağrı yada gozle gorulur degisim oldumu I ipti canım bi bilgin varmı sen sanki bendede çıktı falan demistin
Size daldım gecikicem ben gidiyorum hazırlanıp çıkacağız hastaneye inşallah hayırlı haberlerle dönerimAa evet o sendin canım miratech falan aldım demistin şimdi hatırladım
Kuzum keseyi gördük ama çok erken gitmisim doktor bakti kesen rahime yerleşmiş haftasıyla uyumlu 4.5 mm dedi şuan çok erken olduğu için içini göremiyoruz içinde embriyo oluşması lazım dedi ama kesen olması gereken yere yerleşmiş gebeliklerimizi yüzde 80 ı sağlıklı oluyor zaten dedi yani şimdilik bi problem yok Allah sukursadece işte kesenin içinde bide yolk kesesi varmış embriyonunda görünmesi lazımmış çok erken gittiğim için Onu göremedik keseyi gördük sadece dua et bana ayın 17 sinde randevum var sen naptin canım gittimmi doktoraHahahhahaha unutmamissin heee kız ben balık hafızaya bağladım iyice vücudumda b 12 den eser kalmadı sanırım her haltı unutuyorum yaaa deliricem. Doktora gidicektin dimi sen naptinnn canım
Randevu alman gerekiyor su an polis cevirirseBen simdi ozele kan vermeye inicem ceza yememek icin napmam gerek
Hadi insallahhhh :))Size daldım gecikicem ben gidiyorum hazırlanıp çıkacağız hastaneye inşallah hayırlı haberlerle dönerim
Günaydın canım göğüste yağ bezleri hamilelikte çıkmıştı bende haresi de baya koyulmuştu ama bu sefer zaten yeni memeden kestim kızı pek bişey farketmedi sadece geçen 2 gün önce baya dolgundu altı dokunsam acıyordu artık sütten mi gebelikten mi onu bilemedim şimdi yine bişey yok zaten tuvalete gitme bide uyku hali olmasa kendime hiç hamile demem 2 gündür pek iştahımda yok valla insan tedirgin oluyor inşallah bu sıkıntı yokturGunaydin tekrradan canlarım bişey soracaktım sabahları uyanınca göğüs agrim oluyor @Arsoney@tulperde Metsi6 E elifafraeminatlasinannesi @jijikalp kızlar göğüs ucumda beyaz beyaz yağ bezesi gibi şeyler çıktı göğüslerim ağrıyor sizde varmı bu tarz bişey doktora gidince soliycem böle göğüs ucum beyazladı beyaz bi doku tam yağ bezesi gibide deil yağ bezesinin yayılmış hali gibi hamile olduğunuzdan beri göğslerinizdee bu tarz hassasiyet ağrı yada gozle gorulur degisim oldumu I ipti canım bi bilgin varmı sen sanki bendede çıktı falan demistin
Dolmusla inerim cevirmezler ordan yururumRandevu alman gerekiyor su an polis cevirirse
Ama yürüyerek gideceksen durdurmuyorlar zaten
Hadi ınsallah hayırlı haberler bekliyoruz güzel şeyler söyle bizeSize daldım gecikicem ben gidiyorum hazırlanıp çıkacağız hastaneye inşallah hayırlı haberlerle dönerim
Hadi gözünüz aydın darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah canım benim işte erken gitmek bu yüzden istemiyorum dün akşam sancım vardı sanki korkuttu beni hatta buraya yazdiydim ama gaz sancısıymis geçti bugün. Cuma günü benim randevum 6+0 da gitmiş olacağım kısmetse görünür heralde yani inşallahKuzum keseyi gördük ama çok erken gitmisim doktor bakti kesen rahime yerleşmiş haftasıyla uyumlu 4.5 mm dedi şuan çok erken olduğu için içini göremiyoruz içinde embriyo oluşması lazım dedi ama kesen olması gereken yere yerleşmiş gebeliklerimizi yüzde 80 ı sağlıklı oluyor zaten dedi yani şimdilik bi problem yok Allah sukursadece işte kesenin içinde bide yolk kesesi varmış embriyonunda görünmesi lazımmış çok erken gittiğim için Onu göremedik keseyi gördük sadece dua et bana ayın 17 sinde randevum var sen naptin canım gittimmi doktora