Bence yaşından dolayı daha anlayışlı olacaktır inşallah. Ayrıca yaşlı doktor her zaman yürüyen ansiklopedidir benim için bilgileri teorik değil uygulamalidir. Yaşlının tecrübesi tartışılmaz ve ben pskolojik güven duyarım yaşlı doktorlara.Benim doktor da iyi olur inşallahh yaşından dolayı Bi yönden çekiniyorum Bi yönden de belkide daha iyi olur diyorum hayırlısı bakalım göreceğiz sabah
Haber et bize deBenim doktor da iyi olur inşallahh yaşından dolayı Bi yönden çekiniyorum Bi yönden de belkide daha iyi olur diyorum hayırlısı bakalım göreceğiz sabah
Teşekkür ederim desteğin için mutlaka haber vericemHaber et bize dehatta etiket yap unutmazsan. Haydi cümleten Allah rahatlık versin kizlar
Hakkında en hayırlısı olsun inşallah canımmmSabah test yapicam lutfen dua edinde negatif cikmasin Allah rizasi icin gecikmenin 8. Gunu
Allah razi olsun insallahHakkında en hayırlısı olsun inşallah canımmm
Haydi=)Sabah test yapicam lutfen dua edinde negatif cikmasin Allah rizasi icin gecikmenin 8. Gunu
Ya sanki var gibi kafati yiyorum kalbim cok hizli atiyo bide siz bakin ben hayal goruyorum galibaHaydi=)
Erken gebelik alsaydin daha net cikardinsankinbende incecik bir cizgi giruyorumngibiiiYa sanki var gibi kafati yiyorum kalbim cok hizli atiyo bide siz bakin ben hayal goruyorum galiba
Eki Görüntüle 2839979
Adetim 8 gun gecikti diye alamdim erken gebelik bilsem alirdimErken gebelik alsaydin daha net cikardinsankinbende incecik bir cizgi giruyorumngibiii
Sende cokngec dollenme olmuşsa gec cikar kanda bile adete yakinnhamile kalmissan eger testte 21 gun gecince cikmisti kuzeniminki 2 3 gune kannver benceErken gebelik alsaydin daha net cikardinsankinbende incecik bir cizgi giruyorumngibiii
Birde siyah beyaz olan fotoya bakarmisin lutfenSende cokngec dollenme olmuşsa gec cikar kanda bile adete yakinnhamile kalmissan eger testte 21 gun gecince cikmisti kuzeniminki 2 3 gune kannver bence
Evet var hayalet kıl gibi cizgiBirde siyah beyaz olan fotoya bakarmisin lutfen
Napcam ben simdi Allah razi olsun insallah hamileyimdirEvet var hayalet kıl gibi cizgi
Biraz daha bekle kurudukca belirginlesir zatennEvet var hayalet kıl gibi cizgi
Haso sen adete yakinnyine ovu testinde pikmi gormustun sanki evde ovulasyonntestinbvarmi yapsanaNapcam ben simdi Allah razi olsun insallah hamileyimdir
Evet pik gormustum dur yapayimHaso sen adete yakinnyine ovu testinde pikmi gormustun sanki evde ovulasyonntestinbvarmi yapsana