Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar yeni hamis olanlar ve benim gibi bekleme surecinde olanlar oruc tutuyor musunuz? Ben tutuyordum reglim geciktigi ve lekelenmelerim oldugundam beri tutmadim kan falan da vercem halsizlesirim diye...
bugun abdest aldim yarin baslasammi dedim ama emin olamadim..siz oruc tutuyor musunuz, tutsak zararli olablir mi?

Anneanneler de hissediyor biliyo musun. Annemle geçen görüntülü konuşuyoruz bana hamile misin diyor 🙂
Halbuki bebek istediğimizi bilmiyordu ki söylemedim de daha kimseye hamile olduğumu.. içine doğmuş kadının..
Sanırım şu yüzden; aslında bizim bebeklerimiz dolaylı da olsa bir zamanlar anneannelerinin karnındaydı..
Çok etkilenmiştim böyle bir yazı okumuştum. Çünkü yumurta hücrelerimiz daha annelerimizin karnındayken oluşuyor.. haliyle torunlarını da taşıyorlar bir nevi..😂
Kızımı herkes anneme benzetiyor 😍😍
Ay nasıl güzel Bi yazı bu böylee kalbimi bıraktım ❤️

Kizlar yeni hamis olanlar ve benim gibi bekleme surecinde olanlar oruc tutuyor musunuz? Ben tutuyordum reglim geciktigi ve lekelenmelerim oldugundam beri tutmadim kan falan da vercem halsizlesirim diye...
bugun abdest aldim yarin baslasammi dedim ama emin olamadim..siz oruc tutuyor musunuz, tutsak zararli olablir mi?
Ben tutuyordum ama enfeksiyon çıkınca ve oruç tuttukça arttı bu sefer ağrılarım da çok oldu o yüzden bırakmak zorunda kaldım eğer öyle olmasa sonuna kadar tutmayı düşünüyordum

Kizlar selam, gebelik durumumu bilmiyorum tabi ki henuz daha cok var bakmama. Disim apse yapti agriyor. Augmentin kullanmak guvenli mi bilen var mi?

Ay öyle mi ki ya hayırlısı. Erken yumurtlamışımdır belki ondan da yüksek olabilir. Yumurtlama akıntılarım erken başlamıştı çünkü 🤔
Hakkında hayırlısı nasıl ise öyle olsun canım sağlıkla sıhhatli olsun da rabbim gönlüne göre nasip etsin inş canım

Selam kızlar
Adet olmadım olmazsam ptesi tekrar test verip salı ilaca başlayacagim.
Aslında bu ilaç hamilelige zarar vermiyormuş ama doktor kendi kendine regl olursun bekle dedi

Vizelerim başladı bir de dedemi taşıyoruz çok yoğunum giremedim. Sizde ne var ne yok nasılsıniz
Canım sen test yaptır emin ol öyle kullan ben çok araştırdım düşük filan yapmasa bile anamolilere sebeb olurmuş bile bile insan çekiniyor. Daha sonra buradan kullanan arkadaş iç olunca birak dedi daha sonra kullanırsan yumurtlama da kullanma yumurtlamaya engel ama yumurtlama ve çatlatma sonrası kullan besliyor dedi rahmi böyle yazdı. 👍
Ben içiyorum bugün 4 gün bitti 6 gün daha var olacak mıyım bakalım. Seni de inşlh stres mı ne zıkkımsa yapmıyordur inşlh valla ben illlallah ettim artık da 🙄🙈

X