- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.301
Amin canim cok sagollİnşallah canım inşallah artar hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli nasip etsin rabbim gönlünü ferah tut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim cok sagollİnşallah canım inşallah artar hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli nasip etsin rabbim gönlünü ferah tut
Benim olmadı hiç çok şükür ayyOlurmuş doktorlar öyle diyor her kadının senede bir
Ay nasıl güzel Bi yazı bu böylee kalbimi bıraktımAnneanneler de hissediyor biliyo musun. Annemle geçen görüntülü konuşuyoruz bana hamile misin diyor
Halbuki bebek istediğimizi bilmiyordu ki söylemedim de daha kimseye hamile olduğumu.. içine doğmuş kadının..
Sanırım şu yüzden; aslında bizim bebeklerimiz dolaylı da olsa bir zamanlar anneannelerinin karnındaydı..
Çok etkilenmiştim böyle bir yazı okumuştum. Çünkü yumurta hücrelerimiz daha annelerimizin karnındayken oluşuyor.. haliyle torunlarını da taşıyorlar bir nevi..
Kızımı herkes anneme benzetiyor
Ben tutuyordum ama enfeksiyon çıkınca ve oruç tuttukça arttı bu sefer ağrılarım da çok oldu o yüzden bırakmak zorunda kaldım eğer öyle olmasa sonuna kadar tutmayı düşünüyordumKizlar yeni hamis olanlar ve benim gibi bekleme surecinde olanlar oruc tutuyor musunuz? Ben tutuyordum reglim geciktigi ve lekelenmelerim oldugundam beri tutmadim kan falan da vercem halsizlesirim diye...
bugun abdest aldim yarin baslasammi dedim ama emin olamadim..siz oruc tutuyor musunuz, tutsak zararli olablir mi?
Kızlar ben tekrar kan vermedim.. vermem gerekir miydi ki?
Bi kere bakıldı sadece benim. Neyse çarşamba kontrole gideceğim nasılsa.. sanırım gerek yok tekrar vermeme.2 katı artmadımı bende ilk verdim bide 2 verdim başka vermedim kontrolo gitcen ya
Ay öyle mi ki ya hayırlısı. Erken yumurtlamışımdır belki ondan da yüksek olabilir. Yumurtlama akıntılarım erken başlamıştı çünkü
Bi kere bakıldı sadece benim. Neyse çarşamba kontrole gideceğim nasılsa.. sanırım gerek yok tekrar vermeme
Hakkında hayırlısı nasıl ise öyle olsun canım sağlıkla sıhhatli olsun da rabbim gönlüne göre nasip etsin inş canımAy öyle mi ki ya hayırlısı. Erken yumurtlamışımdır belki ondan da yüksek olabilir. Yumurtlama akıntılarım erken başlamıştı çünkü
Doktora sor canım nedesek olmaz benceKizlar selam, gebelik durumumu bilmiyorum tabi ki henuz daha cok var bakmama. Disim apse yapti agriyor. Augmentin kullanmak guvenli mi bilen var mi?
Canim su an doktoruma soramadigim icin tecrubesi olan varsa diye soruyorum. Augmentin internette guvenli diyor ama prosepektus net degil.Doktora sor canım nedesek olmaz bence
Gebelikte kullanılabilen bir ilaç varsa ondan kullan canım.Kizlar selam, gebelik durumumu bilmiyorum tabi ki henuz daha cok var bakmama. Disim apse yapti agriyor. Augmentin kullanmak guvenli mi bilen var mi?
Amim canım cümlemize inşallahHakkında hayırlısı nasıl ise öyle olsun canım sağlıkla sıhhatli olsun da rabbim gönlüne göre nasip etsin inş canım
Ben bişey diyemem valla ozaman sıkıntılı çünküCanim su an doktoruma soramadigim icin tecrubesi olan varsa diye soruyorum. Augmentin internette guvenli diyor ama prosepektus net degil.
Ben seçilmiş kadınlardanım herkesin de oluyor sanmam benim gibi binde birdirBenim olmadı hiç çok şükür ayy
Iste burda vardir belki hamislerden yakin zamanda kullanan diye sordum ama yok sanirim. Sagol cnmGebelikte kullanılabilen bir ilaç varsa ondan kullan canım.
Canım sen test yaptır emin ol öyle kullan ben çok araştırdım düşük filan yapmasa bile anamolilere sebeb olurmuş bile bile insan çekiniyor. Daha sonra buradan kullanan arkadaş iç olunca birak dedi daha sonra kullanırsan yumurtlama da kullanma yumurtlamaya engel ama yumurtlama ve çatlatma sonrası kullan besliyor dedi rahmi böyle yazdı.Selam kızlar
Adet olmadım olmazsam ptesi tekrar test verip salı ilaca başlayacagim.
Aslında bu ilaç hamilelige zarar vermiyormuş ama doktor kendi kendine regl olursun bekle dedi
Vizelerim başladı bir de dedemi taşıyoruz çok yoğunum giremedim. Sizde ne var ne yok nasılsıniz