Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapmamıştım duzenli sekilde 1 2 kez yapmsitim ama masallah bu ay ondanmidir yoksa hepmi boyleydi iki kez yumurtladim 😂😂cok sukur insallah mayis uğurunu getirir sana 🤲🤲 ama ben bu gun de regl olmazsam ebru ceylanin adet sokturucu masajini yalmayi dusunuyorum
Sağol kuzum benim en kısa zamanda hepimize bebiş versin rabbim sağlıklı bir şekilde ya bide sen iki kez yumurtladıysan bence masajı yapma belki ikinci yumurtlama da gebe kalmışsındır emin olmadan yapma bence canım 😇🙏💕🤰

Mayısa geçmiycem dedim de geçeyim buradaki insanlarla oldukça daha rahat oluyo sanki herşey ama bi yandan da olmayınca üzülüyor insan Allah isteyen herkese nasip etsin içinde bana da bu kist beni zorlayacak sanırım çikolata kistim var nasil olacak bilmiyorum Allaha kaldı işim 🤲
Hiç sorma canım ya bende de pko var hormonlar normal çıktı çok şükür çakşır ve aslan pençesi çayı içmeye başladım dün bide adetim bitince yumurtlama masajı yapıcam inşallah faydası olur ya

Hiç sorma canım ya bende de pko var hormonlar normal çıktı çok şükür çakşır ve aslan pençesi çayı içmeye başladım dün bide adetim bitince yumurtlama masajı yapıcam inşallah faydası olur ya
Benim de hamd olsun hormonlar normal hatta doktor sen niye geldin dedi bana bi keresinde herşey normalmiş folikasit verdi kullan bunu dedi kistim olduğu içinde işim Allaha kaldı korkuyorum tüplerde yapışıklık var diye

Aa hic fark etmemişim. Bakalım doğum tarihleri aynı mı olacak. 🤩 Çok güzel bir duygu degil mi ♥️ O kadar şaşkınım ki bu duyguyu bana nasip eden Rabbime her an şükrediyorum ve isteyen herkese dua ediyorum. 🤲🏻🥰
Kesinlikle bambaşka Bi duygu ❤️ içinde ufacık bişeyin büyüyüp dünyaya gelecek olması anne olacak olmamız anlatılmaz Bi duygu.. Aminn Rabbim hayırlı şekilde isteyen herkese nasip etsin 🤗💜

Sağol kuzum benim en kısa zamanda hepimize bebiş versin rabbim sağlıklı bir şekilde ya bide sen iki kez yumurtladıysan bence masajı yapma belki ikinci yumurtlama da gebe kalmışsındır emin olmadan yapma bence canım 😇🙏💕🤰
Evet beklyrm bende baklm test yapmamayada karar verdim regl gelene kadar yolu var 😂😂

Hepsi normal geldi sadce yumurta çatlatma hormonun birazcık yüksek geldi canım lh biraz ama doktor daha iyi bilir bunu tabi ki 🤗
Canım önceki sonuçta da 5.59çıkmıştı lh doktor normal demişti bu ay ki sonuçları kendim baktım doktora gitmedim bir sonraki adet te gitmeyi düşünüyorum teşekkür ederim yorumların için 😇

Hayirlisi canim bugun doktora gittim.12,46 degerin cok sinirda dedi.yarin gel kan testi yapalim tekrar.eger yukselirse takip etcez duserse sonlanir zaten duserek dedi.sizce ne olcak dedim, bence duserek sonlancak dedi.hakkimizda hayirlisi cok uzulmuyorum arkasindan hizlica gelcek insallah umudumu yuksek tutiyorm kimyasalda olsa bsey oldu sonucta diyorum
Canım ben adetten 5 gün önce sadece 10.64 ile öğrendim şükürler olsun yükseldi üç günde bir 84,326,562 olarak hatta bugün yine tahlil yaptırdım bekliyorum sonucu yani gebeyim merak etme yükselecek içini güzel tut kötü düşünmeeee❣️

X